17.03.11
20:34
Стори ми се доста интересно и реших да го споделя, може да е от полза на някой ;)
http://www.simplyshredded.com/50-rules-of-fat-burning-simplyshredded-com-collects-the-strongest-clinical-research-from-around-the-world.html
17.03.11
20:42
Интересно материалче...
Правило №17 направо хвърля бомба в иначе така спокойното езеро на бодибилдърите. ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 17.03.11 20:42.
хах мен ме изуми и №8 Люти чушки съдържат активната съставка капсаицин, която насърчава изгарянето на мазнини в състояние на покой. Опитайте да добавите смачкан червен пипер, лют пипер или лют черен пипер на вашата храна, за да изгори повече калории и мазнини. Ако не можете да устоите на лютото, опитайте добавки, които съдържат капсаицин :D
казано от Insomniac на 17.03.11, 22:15:
хах мен ме изуми и №8 Люти чушки съдържат активната съставка капсаицин, която насърчава изгарянето на мазнини в състояние на покой. Опитайте да добавите смачкан червен пипер, лют пипер или лют черен пипер на вашата храна, за да изгори повече калории и мазнини. Ако не можете да устоите на лютото, опитайте добавки, които съдържат капсаицин :D
Масово се ползва като съставка на FAT BURNER-ите.
17.03.11
22:31
Забележете бюста на мацката при съвет 48 :D Дали е истински?!
Аз пък се чудя как имате нерви да ги изчетете всичките, да бяха 20, иди-дойди ама 50…. :D
А аз се чудя дали авторите на статията са си представяли как някой ще вкара всичките им правила за храна и напитки в действие едновременно...
То няма да са ябълки, грейпфрути, бадеми, сьомга и скумрия, органично телешко, пълнозърнест хляб, соев протеин, суроватъчен протеин, енергийни напитки, зелен, че и черен чай, вода... Хубаво звучи, ама човек трябва да яде и да пие почти цял ден, за да се докара, а след толкова плюскане не съм убеден, че ще е изгубил и грам мазнина. :D
Иначе повечето съвети сами по себе си са смислени. Аз бих подбрал няколко. Но всички заедно... :D