17.03.11
22:50
Здравейте от два дни имам силна болка в гърдите и най вече коста между гърдите. Тренирам по кръгова програма с по 3 серии всяко упражнение 3 дни в седмицата. Дали е възможно да съм претренирал гърдите и затова да имам тези болки ? Като за начало мисля да почина поне 3-4 дни.
17.03.11
23:50
Ми да претренирал си. А ако правиш кофички и ако пускаш много до долу може и от това да е , при мен един път като пуснах при кофичките много до долу и направо усетих как костта ми изпука .
18.03.11
08:58
Не би трябвало да те боли костта. Спри да тренираш няколко дни. Ако после пак те боли по-добре отиди на лекар, да не си пукнал някое ребро.
@ProXxX - не е пукнато ребро.
Аз също съм имал този проблем и дори понякога и сега ми се появява.
Това е коста, която се нарича Sternum и там завършват ребрата.
При мен се получава изпукване понякога, но чак болка не бих казал. Може би само няколко пъти, като съм се натоварвал повече е имало и лека болка. Може да бъде причинено от много неща.
Ето още малко инфо какво може да причини тази болка.
Ако е много силна и болезнена все пак отиди на лекар, защото може и да е инфекция и т.н. Но може и от претрениране да е.
18.03.11
14:47
Днеска е третия ден откакто не съм тренирал и днес сутринта болката е вече доста по лека от снощи , чудя се дали да тренирам днес .
18.03.11
14:49
По-скоро недей. Дай си още 1-2 дни. :)