Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:
HE

17.03.11
22:08

Хахаха и аз така се разглезих, но сега свиквам отново на гумички. Сега само featherlite или utra thin, че всичко останало за нищо не става :D
Принципно мисля, че ще може да се постигне някъква уговорка с някой от сайтовете за поръчки на тениски.

BU

17.03.11
22:14

Еби ги тениските,дайте да си поръчаме custom-made кондоми!

17.03.11
22:20

казано от DeadManWalking на 17.03.11, 22:14:

Еби ги тениските,дайте да си поръчаме custom-made кондоми!

Да с отвори за вентилация, за да не се изпотява трудещия се! :D

BU

17.03.11
22:24

Да се разяждат от влага...момичето гледа,че слагаш кондом..после.. :Д

17.03.11
22:32

казано от DeadManWalking на 17.03.11, 22:24:

Да се разяждат от влага...момичето гледа,че слагаш кондом..после.. :Д

После се молиш баща и да не е авджия. И калибъра на пушката му да е по-малък (щото големия калибър означава по-дебела цев, следователно по-трудно проникване, от което следва едно доста болезнено и психически трудно преживяемо, преживяване)

Мнението беше редактирано от Valdis на 17.03.11 22:32.

HE

17.03.11
23:12

Пускал съм снимка на магнума тук, ще пусна тея дни като си поиграя да изчистя от снимката и на новата играчка, а ако се сдобия с дъщея и нейната снимка до първите две :D
Сега в неделя по тоя повод ще ходя да прострелвам пищова някъде по горите, че от едно стрелбище вече ме изгониха :D

18.03.11
01:28

Пролетната лудост ме хваща пак... май скоро пак ще почна да бягам по нощите...

18.03.11
10:44

Раздела за топене на мас е много активен :D

Head, трябва да искаме от Митко група Анти съмър билдъри под ника, макар че и аз спадам откъм тях :D

18.03.11
10:51

казано от emzo на 18.03.11, 10:44:

Head, трябва да искаме от Митко група Анти съмър билдъри под ника, макар че и аз спадам откъм тях :D

Ти да видиш сега по залите какво ще стане, като се събудят хипопотамите от зимен сън...

18.03.11
11:02

Или пък в парковете ......

Ама като се замисля, фитнеса е по-лесен от тичането :D

18.03.11
11:08

Като почне да се постопля, всеки ще се присети да почне да тренира, да влезне във форма за лятото !. Като почнат ‘’ще видите като стане жега, как ще се потя и ще отслабна’‘, и като си накупуват креатини и азотни бустери, да ги мъкнат из залите и да гледат лошо докато го пият :D

18.03.11
11:33

Ееее търговците ще са доволни :)

казано от Едуардо на 18.03.11, 11:08:

Като почне да се постопля, всеки ще се присети да почне да тренира, да влезне във форма за лятото !. Като почнат ‘’ще видите като стане жега, как ще се потя и ще отслабна’‘, и като си накупуват креатини и азотни бустери, да ги мъкнат из залите и да гледат лошо докато го пият :D

много клипове на Animal Pack гледат в youtube :D :D все пак аз плащам 40лв на месец но само къпането ми във фитнеса излиза на фитнеса близо 50лв ( ай да сложим 40лв ) т.е. не печелят от мен нищо а летните билдери са идеалните приходоносители според мен ... не ползват дъмбели и щанги само машини и не се къпят :D не, че имам нещо против хората които не се къпят след тренировка самия аз се къпя във фитнеса от няколко месеца само : )

18.03.11
12:54

казано от kristiancho на 18.03.11, 12:35:

казано от Едуардо на 18.03.11, 11:08:

много клипове на Animal Pack гледат в youtube :D :D все пак аз плащам 40лв на месец но само къпането ми във фитнеса излиза на фитнеса близо 50лв ( ай да сложим 40лв ) т.е. не печелят от мен нищо а летните билдери са идеалните приходоносители според мен ... не ползват дъмбели и щанги само машини и не се къпят :D не, че имам нещо против хората които не се къпят след тренировка самия аз се къпя във фитнеса от няколко месеца само : )

Аз пък винаги съм се чудел на хора, които се къпят на обществени места. Толкова ли можеш да разчиташ на хигиената там или не ти пука, че може да хванеш нещо кожно, сърбящо и трудно лечимо? Какво ще ти стане, ако се изкъпеш у вас половин час по-късно?
Да не говорим за неудобствата за останалите - спарени съблекални и вода по пода, която става на кал, щом някой мине с обувките си.

18.03.11
12:56

Водата по пода и е проблем на оправата на залата, не мой проблем. Боби - а представи си, че тренираш в залата и след това си на лекции, какво правиш ? ;) Какво кожно да хванеш, водата у нас си е като водата в залата, или ти у вас имаш отделна баня само за теб :D

18.03.11
13:06

казано от Madboy на 18.03.11, 12:56:

Водата по пода и е проблем на оправата на залата, не мой проблем. Боби - а представи си, че тренираш в залата и след това си на лекции, какво правиш ? ;) Какво кожно да хванеш, водата у нас си е като водата в залата, или ти у вас имаш отделна баня само за теб :D

Управата не джапа по чорапи в съблекалнята и не се чуди как да не си накваси панталона. Водата по пода е проблем на тези след теб.
А ако си се изкъпал сутринта у вас, не виждам какво ще се случи, ако отидеш на лекции след тренировка, без да си изкъпал веднага след това, дори и да си се изпотил. Миризмата идва най-вече от бактериите, които се завъждат в дрехите, останали потни и неизпрани след тренировката.
А какво кожно можеш да хванеш от обществена баня (не от водата), ще остава на въображението ти. :D Един от “готините” примери е микроспория, но може и други видове дерматомикоза да придобиеш в залата, освен големи мускули. :)

наща зала е доста чиста да ви кажа никога не ми е идвало на ум това което каза Боби възможно е разбира се ама тя банята във фитнеса по-чиста от наща в къщи :D поне хигиената е на много високо ниво да не говорим, че никога не ми е било неконфортно в залата или в банята нещо от сорта на спраено, миризливо или прочие :)

18.03.11
13:55

Мойта половинка е най-доволен от Durex Beneluxe 144 бройки за 30 евра,далавера :). Тънки и не се късат...

казано от Boby_ на 18.03.11, 13:06:

казано от Madboy на 18.03.11, 12:56:

Управата не джапа по чорапи в съблекалнята и не се чуди как да не си накваси панталона. Водата по пода е проблем на тези след теб.
А ако си се изкъпал сутринта у вас, не виждам какво ще се случи, ако отидеш на лекции след тренировка, без да си изкъпал веднага след това, дори и да си се изпотил. Миризмата идва най-вече от бактериите, които се завъждат в дрехите, останали потни и неизпрани след тренировката.
А какво кожно можеш да хванеш от обществена баня (не от водата), ще остава на въображението ти. :D Един от “готините” примери е микроспория, но може и други видове дерматомикоза да придобиеш в залата, освен големи мускули. :)

Боби в залата където ходя аз,всички са с джапанки в съблекалнята. Аз се къпя с тях след това преди да изляза от банята има хартия с която да ги забършеш и да не правиш локви със вода. А за тези които нямат има стерилни медецински калцуни за еднократна употреба. Плюс на всеки час някой от персонала бърши пода... и всяка вечер почистват с белина.
Единственият проблем е тоалетната,някоя като се изходи и могат да ти укапят веждите :D (puke)
Дори и да съм се изкъпала сутринта,не мога да си тръгна от залата не изкъпана. Става ми студено и некомфортно,защо да хабя газта вкъщи :)

Мнението беше редактирано от Hiya на 18.03.11 14:23.

18.03.11
14:28

http://mnogozle.com/video375_piqnde-pravi-seks-s-kola.html

Моля, ако някой се разпознае да не се притеснява, а дa си признае! :D

@Hiya - такива у нас няма. ...пфуу, че и бая бройки, тамaн за месец да стигат :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.03.11 14:37.

18.03.11
14:36

Hia локвите не идват от чехлите, а от парата от горещата вода :D Или ти със студена се къпеш ? :D То и в моята зала има 2 чистачки, ама аз като се къпя с вряла вода става Венеция :D

18.03.11
14:37

казано от Стоянчо на 18.03.11, 14:28:

Моля, ако някой се разпознае да не се притеснява, а ди признае! :D

Тц, не съм аз. Не ги обичам такива грамадни кобили. Виж някоя фина малолитражка ако беше... :D

18.03.11
14:40

Това с чистачки, калцуни и джапанки не са истински зали. :) Елате в кварталната железарощангарница да видите чистачки... :D
Училищно мазе 3 в 1 - съблекалня, душ и кенеф с клекало. :D Канал няма, водата се оттича в тоалетната. Така се правят мускули... А при вас глезотии някакви. Утре и топла вода ще поискате да ви пуснат!

18.03.11
14:40

Боби - някоя по-засукана, тая трябва да ти пасне - http://www.car-news-blog.com/wp-content/uploads/2010/03/01-ied-tesla-eye-conceptopt.jpg :D

при нас е с проточен бойлер ли му се викаше където водата се стопля на момента и чешмата в тоалетната и душовете са с такива... за 5секудни идва топлата вода няма грешка :D

18.03.11
14:44

Стоянчо можеш да ги поръчаш онлайн :) ти какво я правиш твойта женичка мале,мале. Чупиш и кокалите :D

Madboy това вече е друга бира,явно нямат система която да изкарва парата навън.В мойта зала няма такъв проблем.

Мнението беше редактирано от Hiya на 18.03.11 18:37.

18.03.11
14:48

В мойта зала и съблекалня няма... не че ми и трябва де. :D

18.03.11
18:28

Аааа не мога ви изчета : (

18.03.11
20:32

Zekoslav: hahha jesam vas jebem vam mater
Zekoslav: picka vam materina
Filip: u ludnicu
Zekoslav: jebote filip
Zekoslav: mrssss
Filip: ti si definitivno za ludnicu tebi nema pomoci
Zekoslav: ma jebo ti bik mater sto puta
Filip: opasna je ta droga
Zekoslav: goni se
Filip: seljak si da nema dalje
Zekoslav: smrade
Filip: mars majmune kretenu
Filip: smrdo
Zekoslav: ma nemas pojma budaletino
Filip: mama ti je budaletina sto te je rodila
Zekoslav: jebo te tata u prkno tak da vise ne mozes sjest
Filip: bolje u vodu da te je bacila
Filip: jebote tvoj recnik
Filip: neznas da pricas
Filip: some blentavi
Zekoslav: ma sta ti znas budaletino krava te izbacila iz picke
Filip: tebe je izbacila
Filip: tebe je izbacila
Filip: ne krava nego kravetina
Zekoslav: idi pusi konju kurac bolje neg sto tu smrdissss
Filip: olosu belosvetski
Zekoslav: nagutaj se sperme
Filip: mami idi reci ona to bolje radi
Zekoslav: ti svojoj budalo gubava
Filip: a mozes i ti snjom zajedno u duetu
Filip: jebote najveci gubavac
Zekoslav: jebo te bik u supak dok ne umres
Filip: iz kakve si cuke neznas ni da govoris
Filip: smrdooooooooooooo
Zekoslav: ma daj se operi
Filip: olosuuuuuuuu
Filip: majmuneeeeeeeee
Filip: ZEKOSLAVE MAJMUNE
Zekoslav: idi majmunu oblizi supak
Filip: PUSI GA
Filip: ZEKOSLAVE
Filip: DUDLAJ GA
Filip: GOVNO
Zekoslav: ma napusi se smrade ofucani
Filip: SMRDO
Filip: PPPPPPPPPUUUUUUUUUSSSSSSIIIIIIII GGGGGGGAAAAAAA
Zekoslav: pusi
Filip: MAMA
Filip: NEKA TI PUSI
Zekoslav: jebem ti mater futu iz cernobila
Filip: TVOJU
Filip: GOVNO
Zekoslav: ma nemas pojma pederu
Filip: TATA TI JE PEDER
Zekoslav: tvoj jebu ga samo crnci
Stefanos: Type here to chat
Filip: JEBALI TE SVI PEDERI OVOG SVETA
Zekoslav: ne seri smrade
Zekoslav: tebe u supak
Filip: MAMI RECI
Zekoslav: reci svojoj dok se posere

18.03.11
21:46

Клипчето го правих като я взех. Не исках да форсирам повече 4000 оборота. Ама и гаражът попрецаква звука...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.03.11 22:03.

HE

18.03.11
22:17

казано от Стоянчо на 18.03.11, 14:28:

Моля, ако някой се разпознае да не се притеснява, а дa си признае! :D

Ей така се е появила Тойота Приус :D

казано от emzo на 18.03.11, 10:44:

Хахаха хайде де :P

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.03.11 22:18.

BR

18.03.11
22:27

Не мога да ви разбера с какво ви дразнят въпросните летни билдери.Вие тренирате ли или гледате децата в залата?Аз като вляза в залата на никой не обръщам внимание докато не ми приключи тренировката.

18.03.11
22:40

Ти да не мислиш че и ние им обръщаме внимание и се концентрираме във тях  ?

18.03.11
23:32

казано от Brute на 18.03.11, 22:27:

Не мога да ви разбера с какво ви дразнят въпросните летни билдери.Вие тренирате ли или гледате децата в залата?Аз като вляза в залата на никой не обръщам внимание докато не ми приключи тренировката.

Дразнещото е в това, че в залата става пренаселено и се налага да чакаш или да се редуваш с още 2-3 на лежанката или стойката за клек? А пък и много говорят сякаш не са отишли, за да тренират, ами на лаф моабет.
Абе аз не харесвам непостоянните хора. Или правиш нещата, както трябва или въобще не ги правиш :).

HE

19.03.11
06:48

Е какво да им харесвам на летните билдъри? Идиотските теми във форума, държанието в залата, мързела, идиотските изказвания?
В сряда се приближава един от въпросната порода и започва следния диалог:
- Абе от колко време тренираш?
Отговорям му съвсем спокойно:
От около 2 месеца /действително след голямо прекъсване тренирам от толкова време/.
Ония дебил се обръща към другарчето си:
- Аз като ти разправям, че до лятото може да направиме и по-хубаво тяло! :D
По-късно се засичаме в съблекалнята, сварват да пия една шепа амино и се почва пак:
- К’ва е тая химия?
Обяснявам комплексни аминокиселини.
Съответно отговора беше:
- Ще си прецакаш черния дроб момче :D
Продължава да ме поучава:
- Вземи си гейнър - най-хубавото е.
Питам го:
- Добре де ти какво взимаш.
- Ми сега ще си взема гейнър.
При което влизам в тона на летния:
- Праскай по 5-6 дози дневно да стане по-бързо качването.
Ония дебил - към приятелчето му:
- Аз казах ли ти бе? Трябва да се пие по много!
Чудно ми е при кило и кусур дневно гейнър дали ще почнат да се посират ходейки?

Хахахха, било е забавно :)
Аз нямам такива проблеми в залата - идват хора, които са редовни от години, пък и има достатъчно лостове и подиуми за всички. Голям плюс е, че ходя по обед и в ранния следобед, та всички са още на работа и е по-спокойно.
Но като цяло затопли ли се времето, хората се активизират и започват да влизат във форма:)
При водната аеробика е същото - нови лица, или хора, които ни бяха позабравили за няколко месеца. Нормално е :)

И аз пия аминокиселини, леле какво ще правим :)

казано от veronique на 19.03.11, 07:39:

И аз пия аминокиселини, леле какво ще правим :)

Съсипваш си черния дроб, бре, как какво?! Да знаеш, че ще излезе на допинг-проба! 8-) Аз затова рядко казвам какво пия около тренировка... кре-алкалин и бета аланин звучат толкова мега-анаболно и турбо-стероидно, че предпочитам да си замълча.

Летните билдъри често не ми пречат - бъхтят си непосилните тежести, надуват хриле пред огледалата между сериите и гледат страховито. Това са си техни грижи. Проблемът е, че част от тях се движат на големи глутници (4-5 човека) и задръстват поне два уреда за много време, повечко приказват и по-малко тренират - тогава вече пряко ми пречат да тренирам пълноценно.

HE

19.03.11
10:10

Хахаха от това амино предлагам 80% от форума да се наредиме за трансплантация на черен дроб :D
Както каза Кольо - не са ми проблем, но да не ме занимават и да не пречат на тренировката и по възможност да не се опитват да ми дават съвети :D
Във форума също пречат - като пуснеш търсене за нещо и една голяма част са точно подобни “летни”, “бързи” и “помощ” теми, което от своя страна пречи на хората, които искат да четат преди да питат.

19.03.11
10:17

Колко ви стъпва кило протеин като пари?

19.03.11
10:37

казано от CKOTA на 19.03.11, 10:17:

20лв.

19.03.11
11:15

казано от Valdis на 19.03.11, 10:37:

казано от CKOTA на 19.03.11, 10:17:

20лв.

Предполагам от чужбина? Питам, защото тия от пик-ко вече прекаляват миналата година по това време за 10-11 лева купувах 1кг протеин, а вече е почти 17 и се замислям, че ако дам малко отгоре поне ще пия нещо по-качествено.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1