18.03.11
16:07
Здравейте, искам да ви помоля да ми кажете вашето мнение или да ми дадете съвет за това как мога бързо и ефикасно да сваля килограми и да стана по релефен! На 15(16) години съм, 173 см., 80 килограма. Имам 2 години опит залата, знам това онова, но искам да чуя нещо ново. Та целта ми е за 2 месеца да се изчистя до някаква степен, колкото повече толкова ще е по добре. Да ми кажете нещо специфично при кардиото, храната, тренировките, което ще ми е от полза за сваляне. Купих си фет бърнер, предполагам и той да ми помогне поне малко. Кажете моля ви вашето мнение, опит, съвет, който ще ми е от полза! :)
18.03.11
19:46
Вместо fat burner можеше да си вземеш L-Carnitine и глутамин/амнокиселини.Fat burnera е за хора с повече мазнини или поне аз така мисля.Щом ще чистиш е по-добре L-carnitin освен ,ако няма да чистиш 20кг.В кардиото използвай интервалния метод по-ефикасен е в такъв период,а отностно него ще трябва да прочетеш сам.
18.03.11
22:55
За режим на хранене ти препоръчвам ВМ-НВД. Като кардио - кратко и много интензивност. А за добавки - БЦАА, Оксиелит Про и омега-3 мастни киселини