30.03.05
13:38
Вече попитах за програма за вдигане на тежести сега искам да попитам и ако може някои да ми помогне да изготвя хранителен режим :) Значи висок съм 1.88см. тежа 71кг. искам да кача поне още 10кг.
Значи имаш нужда от хранителен режим за покачване на тегло :D
За да не се ровиш и да се занимаваш с глупости и да задълбаваш, аз ще ти кажа универсалната рецепта за мускули.
Стараеш се да консумираш на всяко ядене 40гр белтък и 80 гр въглехидрати, правиш 4 хранения на ден и си готов. За 6м ше си трепач.
Белтъците да са предимно от месо и яйца.
Проклет да съм ако греша :lol: :lol: :lol: :D :D :D
Да, така е. И аз карам по тази система от 2 седмици и усещам силата. Може да пробваш така - 4 -5 хранения като поне 3 от тях са:
1 голяма пържола/200гр/ и 1 купа ориз/120гр преди варене/
не ям винаги пържоли и замествам с яйца/белтъци и малко жълто/ и ориз. В ориза и месото е истината ;)
добре са те упътили аз само ще кажа гледай вечер след 6 да не ядеш ориз(въглехидрати) само белтъци и обратното на закуска и обяд яж най много въглехидрат а и щях да забрава Нека силата бъде и с теб :D
значи искате да кажете че през деня да ям ориз и месце а вечер да ям яица и салатка с зеленчуци?
Да, но трябва да има повече протеин определено. За теб незнам, но аз понякога се събъждам към 2-3 от глад.. Затова започнах преди лягане пържолки и зеленчуци. Така е по добра комбинация, отколкото да се натъпчеш само с месо. А може и мляко да консумираш, има казеин.
Ако ядеш вечер ориз, ще си заситен, ама ще се замажеш. И ще заприличаш на аватара ми:x :)