02.03.11
10:31
Здравейте, аз съм на 18 год. ( юли правя 19 ) около 184 съм висок и съм 77 килограма.Занимавъл съм се с фитнес около 2 години и полувина, но прекъснах поради лични причини сега преди 2 месеца отново започнах и бих искал да кача килограми.Ще ви бъда много благодарен ако ми предложите някакви добавки + цената им ( по възможност ) и по колко пъти да ги пия.
Благодаря предварително. :)
На добавките пише - не са заместител на разнообразното хранене. Затова първо оправи храната после мисли за допълненията към нея!
02.03.11
10:52
казано от atanasov на 02.03.11, 10:38:
На добавките пише - не са заместител на разнообразното хранене. Затова първо оправи храната после мисли за допълненията към нея!
Не проблем с храненето нямам храня се по 3-4 пъти на ден в зависимост от деня ми, но 3 пъти се храня редовно 4-тия по възможност :)
В такъв случай, за да ти дойдат по 5-6 хранения или на около 3 часа ще ти трябват поне 2 приема на протеин от пудра. Промоции винаги има, някъде около 100лв ще ти излезе 2кг, зависи от марката :)
02.03.11
11:56
Което е крайно недостатъчно!
02.03.11
14:15
казано от summer_jam на 02.03.11, 11:56:
зависи, има гейнъри и MRP-та по 400-500 калории в порция :)))))
02.03.11
17:41
казано от entwickler на 02.03.11, 14:15:
казано от summer_jam на 02.03.11, 11:56:
зависи, има гейнъри и MRP-та по 400-500 калории в порция :)))))
Не нищо не зависи! Ти можеш да изядеш 5 шоколада и ето ти ги 2500 калорий. Дневния ти прием е готов така ли?
е той човека проблеми с храната няма, всичко му е изчислено, направено и се спазва режима... само дето прави по 3-4 хранения, нека добави 1-2 прахови, колкото да се поддържа добрия метаболизъм
03.03.11
14:16
За мен пудрите не заместват разнообразното хранене, каквото и да пише на етикетите им. По-добре да изпия 2 кисели млека и да изям 2 банана ( въпреки че и техният произход и качество са доста неясни), отколкото пудри. Щом имаш пари за гейнери и МРП значи имаш и за храна .. истинска храна. Лично мнение.
03.03.11
15:44
Благодаря за полезните съвети, но бих искал да ми кажете някави хранителни добавки които да подпомогнат качването на килограми :)
Ако говорим за гейнер—> Optimum Nutrition - SERIOUS MASS ... Дава допълнителни 1200 калории . 12 кг стигат за 16-18 дена .Ако тренировката храненето и почивката са ти ОК ,то за месец ще дръпнеш няколко кила .Аз лично пиех пълната доза (330 гр) разделена на 2-3 приема .Много хора са против гейнерите главно защото 100 лв за 17 дена , някак си идват соленко ,пък можеш от храната да си направиш гейнер също.Аз изобщо не съм против , понеже резултата при мен беше супер.
Иначе , суроватъчен протеин + някоя креатинова матрица също е мн хубаво - гледай да е някоя доказана матрицата,в форума има доста теми ,потърси да видиш от кои продукти са доволни хората. Green Magnitude na Controlled Labs последо я гледах 88 пари ,като стига за 2 месеца и 20 дена.Друг вариант е кре-алкалин-също има много теми за този креатин.Относно суроватъчния протеин ,какво да ти кажа... гледай да е изгоден (количество протеин в доза/брой дози) и да е на реномирана марка.Аз лично суроватка взимам тази ,която е на промоция ;) Мега разлика едва ли ще има .Пиеш сутрин , след тренировка и по твоя преценка когато решиш , за да си помогнеш в набавянето на нужния протеин за твоето тегло.
Това като начало ще ти помогне бързо да влезеш в форма и да качиш малко килца . Ако ще правиш стак (зависи колко си решил да харчиш) реда е следния Протеин, Креатин(м-ца) , Аминокиселини, Спортни витамини.Комбинацията дава много добро въстановяване.
Длъжен съм да кажа ,че при мен основна роля за покачването на кг изигра това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49742 , като в следствие от прочетеното реших да спазвам това http://www.bb-team.org/articles/909_visoko-vaglehidratna-dieta-vvd#axzz1FWpCICuk ,хранене на ВСЕКИ 3 часа ;)
Това е от мен , Успех
04.03.11
00:59
казано от Mihalev Nikolay на 03.03.11, 15:44:
Благодаря за полезните съвети, но бих искал да ми кажете някави хранителни добавки които да подпомогнат качването на килограми :)
Чакай сега започнал си пак преди 2 месеца и добавки? За тея два месеца върна ли предишната форма? Маса не се прави с добавки, а с правилно хранене и добър тренировъчен режим! Добавките са допълнение към храненето и разумните хора прибягват до тях в период на застой, а тъпите келеши се тъпчат с тях, щото така е модерно или се надяват да станат профита с добавки.
Съгласен с колегата summer_jam - трябва си ядене.
06.03.11
14:55
казано от head_hunter на 04.03.11, 00:59:
казано от Mihalev Nikolay на 03.03.11, 15:44:
Чакай сега започнал си пак преди 2 месеца и добавки? За тея два месеца върна ли предишната форма? Маса не се прави с добавки, а с правилно хранене и добър тренировъчен режим! Добавките са допълнение към храненето и разумните хора прибягват до тях в период на застой, а тъпите келеши се тъпчат с тях, щото така е модерно или се надяват да станат профита с добавки.
Съгласен с колегата summer_jam - трябва си ядене.
Абе еи “батко” я се успокои малко щом питам значи съм наясно кое,как и защо затова не давай тъпи отговори!
ПС : BENETTON мерси за полезните съвети :)
06.03.11
18:36
казано от Mihalev Nikolay на 06.03.11, 14:55:
Абе еи “батко” я се успокои малко щом питам значи съм наясно кое,как и защо затова не давай тъпи отговори!
Що не запазиш този тон за баща си вкъщи? Давам мнение в обществен форум - ясно? Като ми стигнеш опита в залата, тогава ще предценяваш кое е тъпо и кое не, а в момента единственото тъпо нещо пред очите ми са темата и автора й! Ако това на аватара си ти, то това обяснява всичко.
06.03.11
18:39
спам!
head_hunter
Мнението беше редактирано от head_hunter на 06.03.11 18:40.
19.03.11
12:57
head_hunter успокои се.. това, че примерно си повече килограми ММ не означава да спамиш глупости въпроса ми е зададен точно и ясно ако не си го разбрал не давай мнение!