Jack3d -Въпрос?

15.02.11
14:33

Започнах да пия Jack3d,но не бях изпил и 5 дози и се разболях сериозно.Въпросът ми е ще се втвърди ли продукта ако не го пия сега защото от другата седмица почвам тренировки по бокс и мисля да зарежа фитнеса?

15.02.11
14:40

Имам половин кутия от лятото, не е мръднал.

15.02.11
15:08

Мерси за отговора,значи го “замразявам дълбоко” и така.

TA

14.03.11
23:21

Пих една седмица Jack3d по една доза. Днес взех 2 дози след тренировка имах световъртеж, треперя и чувствам изтръпналост в крайниците. Като цяло не се чувствах добре. Някой забелязвал ли е такъв ефект ?

Мнението беше редактирано от Taen23 на 14.03.11 23:24.

15.03.11
01:16

Минал си собствения толеранс към добавката ... намаляй ! За такива свръх концентрирани стимуланти ,максималната стъпка с която вдигаш дозата е половин лъжичка .

Как си с кафето ,енерджи напитки пиеш ли  , сърцето преглеждал ли си ?

TA

15.03.11
12:10

Със сигурност няма да повторя...снощи не съм спал. Одеве дремнах 3 часа и тва е. Не пия нито кафе, нито енергийни.

Taen23, този клас добавки НЕ са безобидни! Направил си поредица от ГРУБИ грешки! Не пиеш кафе и енергийни напитки, но не се колебаеш да пиеш двойна доза от един от най-силните стимуланти... и защо пиеш Jack3d СЛЕД тренировка?

15.03.11
12:35

И аз много се чудех дали ги е взел след тренировка или просто му липсва запетая :

“Днес взех 2 дози ,след тренировка имах световъртеж, треперя и чувствам изтръпналост в крайниците

TA

15.03.11
12:37

Преди тренировка го пия. Ами пих 1 седмица по 1 доза и реших да увелича, но явно трябваше с 1/2.

Всъщност, BENETTON, прав си... затова никога не е излишно да се пише грамотно. Бихме се разбирали много по-лесно и точно. Така или иначе приемането на двойна доза Jack3d от човек, който не пие кафе и други енергетици, е неразумна постъпка.

Taen23, защо реши, че трябва да увеличиш дозата? Продуктът спря да работи ли?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.11 12:41.

TA

15.03.11
12:48

И какво правя в тая ситуация ?

Една доза действа ли ти?
Има ли проблеми при приемане на една доза?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.11 12:50.

TA

15.03.11
12:50

Не, няма проблем.

Мнението беше редактирано от Taen23 на 15.03.11 12:51.

Втори път питам - една доза действа ли ти добре на тренировъчния процес?
Твоето “не” значи, че не ти действа ли? Хайде, нужно ли е да ти тегля думите с ченгел от устата?

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.03.11 12:53.

TA

15.03.11
12:53

Ми не я усещам.

Вариант 1 - опитваш с лъжичка и половина.
Вариант 2 - оставаш на 1 лъжичка, но добавяш 2-3 g аргинин (най-добре AAKG).

TA

15.03.11
12:57

Добре. Мерси за отделеното време.

Кольо, а тези, които и двойна доза не ги лови, какво да правят? :D

19.03.11
11:10

Такива стимулант джънкита, кат теб трябва да бъдат с възбрана да пишат у форОма : )

Пфиу , аз към 2 дози Jack3d добавям 1 доза white flood за power :D

Принципно при някои хора здравеца не действа, а това е основната дрога в джака, така че нормално. Аз бих добавил малко йохимбинче :D

казано от GreyKnight на 19.03.11, 11:02:

Кольо, а тези, които и двойна доза не ги лови, какво да правят? :D

Моменталистично отговарям - взимаш запечатана кутия Jack3d, отваряш я, сипваш вода вътре (колкото събере), разклащаш и пиеш на екс. Ако оцелееш - палиш свещичка в най-близката църква и след това се насочваш към фитнес-залата, за да поразмачкаш железата!

P.S. :D

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.11 12:10.

19.03.11
12:23

Абе недейте така, вземе някой новобранец да потърси за джака и да го прочете това :D
ПС: Много скъпо идва едната доза беее :D

казано от Vlado89 на 19.03.11, 12:23:

Абе недейте така, вземе някой новобранец да потърси за джака и да го прочете това :D

Прав си... предишното ми мнение не е нищо повече от закачка и се надявам никой да не го възприеме сериозно.
Jack3d е чудесен продукт, но не е играчка.

19.03.11
12:33

Да, така е, стимулантите не са шега работа. Встрани от това, Кольо знаеш ли какво би се случило, ако някой наистина изпие така цялата кутия ? Какви медицински последици ще последват, просто ми е любопитно, а знам че си начетен и предполагам би могъл да отговориш ?

Не мога да дам обективно медицинско мнение, не разполагам с такъв тип знания. Според мен няма никакъв шанс нервната система и сърдечния мускул да издържат на подобно количество стимуланти. Предполагам, че ще бъде стабилно нарушена комуникацията от и към нервната система (както централната, така и вегетативната). Това, освен всичко останало, означава блокиране или излизане от контрол на сърдечната и дихателната дейност. Последиците вероятно няма да са обратими.

19.03.11
13:19

И без съм много начетен :) . Като имаме предвид, че не е много ясно в какви дози са съставките, едва ли можеш да прогнозираш. Едва ли обаче би те убило, сигурно ще направиш някоя тахикардия и главоболие, ама знае ли човек с тия тайни “блендове”. Ако глътнеш 2-3 “бонбона”, както правят много младежи и девойки, вероятно ще е по-зле :)

Мнението беше редактирано от soul rebel на 19.03.11 13:21.

казано от soul rebel на 19.03.11, 13:19:

Като имаме предвид, че не е много ясно в какви дози са съставките, едва ли можеш да прогнозираш. Едва ли обаче би те убило...

Напротив, вероятността не е много малка. Вярно е, че не е ясно какви са точните количества на отделните съставки в една доза и заради това точното прогнозиране е трудно. Грубата преценка, базирана на действието му, по-скоро клони към по-значителни числа, обаче. Да не забравяме, че този продукт съдържа 3 различни стимуланта на нервната система, а в случая разглеждаме теоритичния вариант за приемане на 45 (четиридесет и пет) дози наведнъж. Продължавам да твърдя, че няма нервна система, която да издържи на подобна доза. Леталната доза на кофеина е около 10 g. Ако приемем, че 1 доза Jack3d съдържа 100 mg кофеин (напълно възможно е да бъде и повече), то в една опаковка има почти половината от това количество (4.5 g). Като прибавим количествата и действието на другите два стимуланта + факта, че приемаме всичко това наведнъж, нещата съвсем реално могат да отидат на зле. Нека не забравяме също, че всеки има различен толеранс към стимуланти. Практически при приемане на половината от леталната доза последствията са непредсказуеми, защото зависят от състоянието на почти всички жизнени звена в организма. Ще посоча само смущения в сърдечната дейност - от там до инфаркт крачката не е много голяма.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.11 14:10.

19.03.11
17:55

Интересно ми беше да го прочета, благодаря колеги :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1