Как бихте постъпили ?

Прескочи до:

09.05.05
21:14

скачай надъхан за да не ти прави повече проблеми.
колкото повече му се оставяш толкова повече ще ти се качва на главата.
не е нужно да почнеш веднага да го налагаш първо го поблъскай малко :twisted:
и тея дето разправят врели-некипели само се опитват да ти пробутат някоя поста да те зарибят и след това подчинявай се...

RE

10.05.05
08:09

да бе да поблъскай го и ако е малко по луд изгаряш ща запука затуи бам сабаряш го от една бъркалка и толкоз без нищичко да му казваш

PS

10.05.05
09:33

Макар винаги да ми идва отвътре тупаник да има, аз рядко се бия щот знам, че верно после може да се съберат неколко момчета и да ме напукат от бой. Затова много преглъщам, обаче вътрешно кат се замисля, че оня дет ме компрометира е МР Никой, се успокоявам!

ZW

10.05.05
13:11

peace /  8)

10.05.05
16:45

[quote author=“replicon”][quote author=“Epoc”]Има ги и такива моменти пич...
Но това ти дава още повече стимул за тренировка!!
Помни колкото по як ставаш толкова повече хора ще искат да се запознаят с тебе ;)
И най важното
Повече пот в тренировките, по-малко кръв в боя !!!

еи тва е човека и е от моя грат. само тай Ерос на туй му са казва изказване

Тцц ти ли си бил, ходиш да дигаш браво !:)
По здрави ;)

10.05.05
16:49

Начи попринцип ако някой така те спре на улицата и се прави на тежък,няма ко да му мислиш.Нали се сещаш-един хубав тупаник ше му влее малко акъл в главата.Повярвай ми-няма да успее да те намери и да ти го върне,особено ако си от голям град,просто тупаниците могат да станат доста сериозни. :x Той вика още ,и те повече и накрая нещата загрубяват.От друга страна не го знаеш къф е но да не ти пука,бас държа че немой да та намери,пак ако го напраи 100% ще има още някой с тебе.Мале пък ако ти дойде в квартала.... :twisted: Напрао кат викнеш гамените ...няма да минава от там вече.проблема тук е че той е от саседен вход.И ще си имаш неприятности със сигурност,все ще се засечете пак някой ден-за тва по-добре да не му обращаш внимание и да се опиташ мирно да решиш въпроса.Со кротце со благо.
А за мангалите-стига расизъм.знам че прай голям кеф да пребиеш някой мангал,напрао да му смениш цвета,ма тея са кат въшките братче.колкото повече ги трепеш толкова по-многобройни стават.Ше се варне с 20-30 мангала и ке ти разплаче мамата.Знам го от личен опит :twisted: Мам*ка им мръсна

10.05.05
16:56

А бе хора не разбрахте ли че бои и ебане не се връщат така че смело напред и в двете неща  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

11.05.05
00:03

Едно ше ви кажа - притеснявайте са ако не си отваря много устата тоз. Тез, които много ги знаят СОТаджии, мутри и не знам си к’ви все никой не знаят и винаги взимат най много бой. Т’ва е истината, толкова заплахи съм получавал от лайнари дет са зимали бой. Все ше ма бият големите мутри в Бс, които са им познати (не е нужно имена да казвам) ама нещо... До ся по думите им трябваше да съм мъртъв. Еми не съм.
Бий само като нямаш друг избор, а не за да се праиш на много голям. Винаги можеш да попаднеш на неподходящ човек.

11.05.05
00:20

Не сте взели поука от поста ми, бий го , вкаряй му един ама ако са на твоето място ще се насерат (тийййт) ама иначе са смели и дават акъл

HE

11.05.05
11:40

Момчета първо от който и да е СОТ няма да рискуват да си навлекат проблеми заради лайнар който се пробва да джоби 15 годишни. Второ като ти се пробва някой да издевателства по какъвто и да е начин го пребий до посиране може и малко отгоре - не само заради себе си така ще се замисли дали да се пробва пак на някой друг. И трето колкото и да е як колкото и каквото да е тренирал вземи си пистолет 9-те мм. не подбират.

LA

25.05.05
17:05

Кво стана с тая история?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1