Power clean

Темата е заключена.

18.03.11
22:59

Гледайте и ме поправяйте моля. Дано едно от трите да е правилно.. :D

Темата беше редактирана от Никола Д на 18.03.11 23:06.

19.03.11
18:25

И мен ме тормози това нещо :)
Пробвай сериозно да скъсиш движението, да не слиза до колената дори щангата. Експлодираш максимално и сменяш положението на краката - не е лоша идея да започнеш с тясна стойка и като разгънеш краката и бедрата да смениш с по-широка.Това се прави с идеята краката да напуснат земята за момент, за да не дърпаш неволно с ръцете. Когато използваж кракта, а не ръцете усещането е по-различно :)
По-късно можеш да увелечиш амплитудата, до колкото знам в началото е добре да наблегнеш на най-експлозивната част от цялото движение(над коленете), а после, когато го умееш да добавяш другите.

Мнението беше редактирано от usgsus на 19.03.11 18:27.

19.03.11
18:50

казано от the_ace на 18.03.11, 22:59:

Гледайте и ме поправяйте моля. Дано едно от трите да е правилно.. :D

Повтаряш моите грешки. Но не е толкова лошо.
Мога да те науча, но с писане става трудно. Най-лесно за теб ще е да хванеш Славко да ти го покаже, все пак ти е съгражданин.

Има едно видео на Марк Риптоу със страхотни обяснения за клек, бенч преса, раменна преса, тяга, силово обръщане. Пиши ми на скайп vic_karov, ще ти го пусна да го изтеглиш.

19.03.11
21:57

http://www.californiastrength.com/olwete.html

виж clean and jerk tab

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1