Саржинор (аргинин аспартат)

30.01.05
11:26

Та значи тази седмица почнах очните и имам лекции всеки ден (вкл. събота и неделя) от 08:30 до 16:00 и направо издивявам :(
Чувствам се уморен, отпаднал....ама съм инат и не искам да спирам тренировките и си викам стига с тея кафета - дай да пробвам нещо друго. Тичам в аптеката и си взимам въпросната субстанция за 65ст на ампула (сигурно го има и по-тънко ама мен ме мързи да обикалям :D )
На обяд пийнах една ампула, а към 16:30 още една, като съм си хапнал порядъчно както обикновено (кис. млекце, картофи, ориз, овесени ядки, пилешко8) ) Да ама в залата не усетих и минимален прилив на енергия или издръжливост.
Кажете си мненията за този препарат. Това, което съм чувал е че аргинина участва по някакъв начин в метаболизма на въглехидратите (нещо гликогена), знам също и че участва в производството на растежния хормон...дали да не изпия останалите 3-4 ампули вечер преди сън???

30.01.05
12:44

я кажи каква е дозировката на аргинин в тези ампули ?

30.01.05
13:40

дозировка не пише щото ги взех насипно в пликче :D
а всяка ампула съдържа 1 гр Arginine Aspartate, при обем 5мл

30.01.05
14:46

:?  :?  :?
Това не ми допада много! Само 1 гр аргинин за 65 ст... Пък и това не е ли за венозно подхранване на организма :?:  :idea:

30.01.05
15:37

скъпо е и май действа само ако имаш недостиг на въпросната аминокиселина. На ампулата пише: перорално приложение - демек през устата :lol: и има вкус на детски сироп :D

30.01.05
15:47

това SARGENORA е пълен ташак никакъв ефект не сам видял от него само дето толкова го рекламират

RH

30.01.05
17:17

Много скъпо иазлиза и трябва да взема по дълго време поне 2 месеца редовно за да има ефект освен това прябва да се комбинира и с глутамин щото иначе няма смисъл абе в общи линии скъпо и ефект минимален за тез пари по добре да си купим ядене.

30.01.05
23:57

м да скъпо и неефективно... :(

Хм. Не знам доколко е ефективен аспаратът....
Но от аргинина няма защо да очакваш кой знае какви чудеса. Както и от глутамина. Отделени аминокиселини, трудно могат да инспирират самостоятелно белтъчния синтез на необходимите на организма белтъци.
Специално този доколкото знам, се води за сила и за хормон на растежа. Е все пак не очаквай ефекта от първия път.

31.01.05
23:18

Боклук, но според мен все пак! Ако искаш аргинин иди до скъпите Мусаши и пак ще ти излезе много по-евтино и изгодно!

01.02.05
01:56

ами преебавка си е откъдето и да го погледнеш

04.02.05
15:33

отебах таз идея с аргинина....

20.03.11
11:37

Темата е много стара, но чак сега го пробвах този сарженор и определено при мен има ефект. Той е за борба с преумората, а не да дава сила във фитнеса. Аз се чувствах доста зле и след 5 дена по 3 ампули има промяна вече. Не прави чудеса, но си върши работата. Освен това се пие максимум 15 дена, а не два месеца.

За чудеса няма как да говорим. ;)
Всеки спортуващ, обаче, има полза от вазодилатацията. Останалото е въпрос на цена.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1