Аде кажете как се Правят хубави ГЪРДИ

QU

17.05.04
02:51

Аде кажете как се Правят хубави ГЪРДИ.  Кви са Начините, стратегиите.

17.05.04
14:20

Oh 4ove4e kvo da ti kaja na zob si a neznaesh kak da razpuknesh gurdite. Mi pravat se s digane i to seryozno. Po4vai s vdigane ot naklonene lejanka s po 5-6 povtoreniya okolo 5-6 serii. Posle horizontalna lejanka i nakraya flais yako kato za masa a na za oformyane. Malki po4ivki ot sorta na minuta, znam 4e ti se struva malka po4ivkata ama shte vidish sam kakuv efekt ima. Za flaisa i horizontalnata lejanka pak po 5-6 serii i 5-6 povtoreniya s tejest okolo 80-85% ot maximalnata tejest koyato mojesh da butnesh edeni4no. Tryabva da se potrudish dosta za da imash uspeh trenirai gi na interval ot 72 do 168 4asa i ne gi kombinirai s triceps ili ramo. Deistvai zdravo i za yadeneto se razbrahme, aide uspeh.

EL

17.05.04
17:38

еее не 5, 6 серии са много за флайс . Прави си по 3 или 4 но сложи флай-са в началото на тренировката. Той много добре оформя гърдите.
Също много добре упражнение е crossover на скрипец-а(разгъване на портален скрипец)

17.05.04
17:52

Ne stava duma za ofornyane a za izgrajdane s flais a krosovera ne e bazovo uprajnenie i se izpolzva nai-ve4e za oformyane na grudniya kanal. Sushto seriite ne sa mnogo pri polojenie 4e 4oveka na stiga do otkaz i e na medikamenti v slu4aya toi priema steroidi pogledni v zabraneni medikamenti kvo e napisal.

20.05.04
21:03

лицеви опори

Човек не може да прави хубави гърди, човек се ражда с хубави гърди - дали ще ги развие или не, това е въпрос на желание и генетика. Ако и двете неща са на лице зависи вече въпросната генетика до колко ще предразположи към разтеж и оформяне на гърдите или към силова издръжливост.

Примерна програма за маса (гърдите се тренират два пъти седмично), която е абсолютен хит в момента:

1 ден
Обратен лег (главата долу) - 5 х 10,8,8,6,8
Пек-дек - 3 х 12
Кросоувър - 3 х 12

2 ден
Обратен лег (главата горе) - 5 х 10,8,8,6,8
Флайс от полулег - 3 х 12
Кофички с тежест - 3 х 12

Програмата съм я изпитвал лично и ефектът е поразителен, но е за хора със солиден опит в залата. Начинаещи да не се опитват да я използват.

21.05.04
10:32

как си си разпределил програмата като правиш 2 пъти гърди, и как ще изглежда тази програма за релеф? виждам че има доста оформящи упражнения, предполагам само ще увелича повторенията?

Аз тренирах така:

1 ден - гърди, рамо
2 ден - почивка
3 ден - гръб, трицепс
4 ден - почивка
5 ден - гърди, бицепс

Краката не ги тренирах, тъй като са ми добре, а и въртях велоергометър като луд. Тази програма е идеална за релеф, нищо не променяй, само включи кардио.

21.05.04
12:38

мерси за програмата струва ми се доста добра ще я изпробвам 100% и след 1-2 месеца ще ви кажа дали е имало ефект:)

21.05.04
17:56

Mi perfektna programa ima6 Sax samo 4e az ot 2,5 sedmici treniram razmeneno na tvoq ponedelnik i petuk.Toest pravq gurdi i biceps v Ponedelnik i gurdi i ramo v Petuk.Samo 4e o6te ne znam kak da raznoobrazqvam!!!Q kaji vsi4ki upravneniq za gurdi( i ako moje da gi razdeli6 na oformq6ti i za masa)

Чакай бе, човек, какво искаш да разнообразяващ - тренираш от едва две седмици по тази програма и искаш вече разнообразие - храни се добре, тренирай както тренираш и ефектът ще си дойде.

Това към всички - не въртете програмите си толкова често. Не сте профита, не сте и сигурни какво правите. При добро хранене както и да местите железата все ще има прогрес. Вече ако имате наистина толкова маса, че да работите за детайли е друго, но мисля, че подобни хора са единици тук.

29.05.04
23:12

tochno tova ne mogat da go razberat povecheto entusiasti…pochti nqma znachenie kakvo digash v zalata i kak go digash, trenirash max 1 chas posle s dobro hranene i pochivka vsichko si stava, i kachvash. Uspeh

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1