20.03.11
14:04
Мисля да взема това чудо fitneshrani.com/muscle-juice-10lb/ . Някой пил ли го е и какви са мненията за него .
Да пил съм го. Става ако си в период за маса, аз основно го използвах след трен и да си подсиля закуската понеже винаги ми е най-куцото хранене :D Само че моя беше по новата версия - Revolution
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 20.03.11 16:27.
Старата версия ,която си посочил я остави ...
Revolutiona е добре ,но мисля че е към 120 пара ,като в правилната доза стига за 18 дена ...
Аз лично за гейнер винаги препоръчвам ON Serios Mass ,сега има промо на 93 пара ... стига за 16-17 дена (дава ти 1250 калории) , като винаги ще го предпочета пред старата формула на Мъсъл Джуса :)
ПП много е вероятно ,леко да поомазниш , предполагам знаеш
22.03.11
15:55
Интересува ме кой е по добър спрямо състав : Serious Mass ON или Mucle Juice UN.Като гледам в едното има повече въглехидрати ,а в другото не са повече ами просто има амино киселини. Но гледам че Mucle Juice UN имат чувал от 13 либри мисля че е по изгодния вариант :D!
Ако е новата формула на Muscle Juice - ОК. Ако е старата - не си давай парите. Аз тоя дето го пих го взех за 74лв на промоция за 10lbs :D
22.03.11
18:06
Всяко нещо добре употребено има полза съответно от него! Та защо да не се вземе :? :)