1.78 см висок :)

20.03.11
09:25

Здравейте,казвам се Христо на 17 години съм почти на 18.Висок съм 1.78. От както започнах да тренирам сериозно във фитнеса ,всеки ден все повече се притеснявам,че съм нисък.Имате ли идея дали ще раста още и ако раста какви упражнения да избягвам във фитнеса и на кои да наблягам. Иначе храненето ми е на ниво ям месо и много млечни продукти.Пия и бирена мая и от време на време консумирам рибено масло.С моята височина се чувстам много суетен,защото повечето ми приятели са 1.83,някои 1,87 и се комплексирам :)
Родителите ми не са много високи баща ми е 175 см а майка ми 158 :D

Темата беше редактирана от Hristo Panayotov на 20.03.11 09:26.

20.03.11
09:46

Че к’во му е на ръста ти !? Повечето тук са колкото теб, че има и по 1,65 (не чети МедБой :D) .. пък и така ще изглеждаш по-набит ;)

20.03.11
13:53

Расте се до 21-22 години в общия случай. Фитнесът не може да направи нищо за ръста ти иначе.

20.03.11
15:16

И аз съм някъде около твоя ръст висок и се чувствам доста добре.Нито съм нисък, нито съм висок.Устройва си ме сегашният ръст.Колкото по нисък си, толкова по-здрав визуално изглеждаш на съответните си кила.Зaщото е едно да си метър и 80 и да си 75 кила, друго е да си 1,95 и да си 75 кила.Във вторият случай ще си като щиглец, а в първия - като добре сложен. :)

20.03.11
15:47

Абе има и друго, обаче. На 190+ ако станеш 120-30кг знаеш ли каква картинка ще си?

А иначе да ръста ти е нормален, а фитнеса изобщо по никакъв начин не му влияе.

е ама 120-130кг с 10% мазно или с 30%... щото с 30% ще си дебелия голям Джо... а с 10% ще си бахти пича :D ама то това може да стане с много правилно ядене, тренировки и подходящ зоб за целта :D

20.03.11
16:18

Да, и на мен ми хрумна картинката за 130-те килограма, обаче малцина са оформени на такава голяма маса.Преобладават просто буренцата с над 25% мазнина.Иначе ако си 10 примерно, наистина - картинката е коренно друга.Просто реших да се спра на по-често срещания вариант. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1