За Кросфитърите - Къде тренирате ?

19.03.11
23:19

Интересно ми е, къде тренират кросфитърите в зала или си имат тежести ? Примерно в препълнена фитнес зала няма как да мяташ отвисоко щангите.

19.03.11
23:40

В къщи с щангата, груповите тренировки във Варна и Плевен, по лостовете, на стадиона. :)

19.03.11
23:55

Е, ако нямаш щанга вкъщи трябва в някоя фитнес зала ?

20.03.11
01:11

тука е големия ни проблем...че по залите ни гледат като изтървани...но аз вече ги разбирам хората...той дошъл да прави френско 3 серии, а аз сначвам...

20.03.11
12:01

Да тва е недостатъка..А не мисля, че скоро ще има Crossfit зали у нас.

20.03.11
12:11

Сложно е във фитнес зала. Освен ако не намериш денонощна такава и ходиш в 3а.м.... През останалото време ако си нагласиш щанга за комплекс и някой те хване докато не си на нея........................ Но пък не е кой знае какво човек да се оборудва с щанга, пудувка, всеки знае къде има наоколо лост за набиране и пр... Аз съм ужасно доволен, че имам голям гараж и блъскам каквото мога в него. Там вчера се сблъсках с Chelsea, ма не ми се говори по въпроса :D Като гледам колко бързо набира скорост този “тип” трениране, а и като се има в предвид колко е изискващ от към уреди нищо чудно да изникнат тук-там зали.

Мнението беше редактирано от andre7080 на 20.03.11 12:14.

20.03.11
17:59

Интересно ми е, къде тренират кросфитърите в зала или си имат тежести ? Примерно в препълнена фитнес зала няма как да мяташ отвисоко щангите.

Здравей,

Ако со ит София можеш да тренираш в щангистката зала на Славия или фитнеса на ЦСКА, там има подиуми и пудовки.
Препоръчвам ти Славия тъй като там има щангисти и ще можеш да хванеш техниката.  Това в никакъв случай не значи ,че това са
кросфит зали, просто се доближават най-близо до стандарта за такава.

21.03.11
09:27

казано от andre7080 на 20.03.11, 12:11:

Сложно е във фитнес зала...

Сложно, сложно... колко да е сложно? Просто трябва да преодолееш притесненията от това какво ще си кажат другите и как ще изглеждаш отстрани. И да, комплекси, включващи само 1 щанга, определено ще са по-лесни за организиране в обществена зала, отколкото една Linda, например, където ще ти трябват 3 лоста и лежанка.

В началото е трудно, после свикваш и не ти прави впечатление как те гледат като извънземно. Може и да има подмятания от типа “Тоя, пЪ! Нищо не прай!” Като понапреднеш и размахаш по-големите щанги или направиш 20-30 набирания в серия, тези коментари секват от само себи си.

Ако си имаш кросфит другарче, нещата стават по-лесно. ;)

03.08.11
23:29

и все пак има ли зала, където да не гледат “като изтървани”... и все пак да не е някаква невъобразима мизерия като на повечето места, където фокусът е върху щангите...

05.08.11
10:58

казано от Gordon Gekko на 03.08.11, 23:29:

и все пак има ли зала, където да не гледат “като изтървани”... и все пак да не е някаква невъобразима мизерия като на повечето места, където фокусът е върху щангите...

Вече има специализирана Кросфит зала в София.

05.08.11
11:05

казано от Vic на 05.08.11, 10:58:

Тайна ли е къде? защото уж търся, но това, което намирам, са само тренировки на открито. А времето не винаги позволява...

05.08.11
11:19

казано от Gordon Gekko на 05.08.11, 11:05:

казано от Vic на 05.08.11, 10:58:

Тайна ли е къде? защото уж търся, но това, което намирам, са само тренировки на открито. А времето не винаги позволява...

Виж тук.

05.08.11
11:43

Благодаря! За повече инфо ще питам там направо - кой е треньор и има ли групи ми е най-интересно. Че сам някак ми е трудна мотивацията

Поздрави!

05.08.11
11:49

казано от Gordon Gekko на 05.08.11, 11:43:

Благодаря! За повече инфо ще питам там направо - кой е треньор и има ли групи ми е най-интересно. Че сам някак ми е трудна мотивацията

Поздрави!

Треньор в тази зала е Кирил Любенов, сертифициран кросфит треньор.

Има и различни групи трениращи на открито в София - водят ги Юли, Ефтим, Инес...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1