10.05.05
11:13
Ето какъв е проблема. Досега не съм взимал,дори протеини но сега нещата малко се промениха и мога да си позволя от финансова гледна точка.Ще съм ви благодарен ако дадете някакви предложения,какво трябва да се взима и по колко? Защото съм чел доста по тази тема,но все пак е друго да го разбера от хора които са с опит в това отношение.Ако дадете някакви и примерни цени към препоръките няма да е лошо!!! Но в границите на разумното.Все пак не съм Рокфелер :roll: :? :lol: Благодаря за отговора предварително!!! :wink:
Ами сериозно се занимавам с фитнес от година.Висок съм 1.71см/бицепс 39см/гръб 118см/17години.А за стажа какво да ти кажа блъскам от около 2г но сериозно от около 1,а преди това сум плувал 5-6години ама това не дава кои знае каква маса.А финансовата част,мога да давам по около 100лв месечно,може и малко отгоре до 50лв
[quote author=“tursesht”]Ами сериозно се занимавам с фитнес от година.Висок съм 1.71см/бицепс 39см/гръб 118см/17години.А за стажа какво да ти кажа блъскам от около 2г но сериозно от около 1,а преди това сум плувал 5-6години ама това не дава кои знае каква маса.А финансовата част,мога да давам по около 100лв месечно,може и малко отгоре до 50лв
а за типа незнам ,но качвам бързо мускулна маса
[quote author=“tursesht”][quote author=“tursesht”]Ами сериозно се занимавам с фитнес от година.Висок съм 1.71см/бицепс 39см/гръб 118см/17години.А за стажа какво да ти кажа блъскам от около 2г но сериозно от около 1,а преди това сум плувал 5-6години ама това не дава кои знае каква маса.А финансовата част,мога да давам по около 100лв месечно,може и малко отгоре до 50лва за типа незнам ,но качвам бързо мускулна маса
проверих и се оказа ,че съм мезоморф..
10.05.05
12:27
iskam da vi popitam kvo da vzimam 4e da ka4a malko kila.sega s1m 65kg i s1m visok 175.iskam da stana pone 73kg.az treniram i futbol i si mislq 4e dosta trudno 6te ka4a.bianabola mi kazaha 4e b1rzo se ka4va ot nego ama 6te mi navredi na futbola mai
Не знам на футбола ама на теб със сигурност ще навреди в някаква степен. По добре тренираи и взимаи въстановяване,отколкото анаболи.До колкото съм чел само професионалисти взимат,но те са качили предела на възможностите си и ще качт много трудно повече чисто. Ама във форума има достатъчно инфо по въпроса само трябва да се поразтърсиш малко. :D Не съм сигурен но мисля,че е пречка голямата маса в спортовете в които се изисква издръжливост(футбол,плуване,бягане и др.)знам от личен опит със плуването,все пак голямата маса изисква повече енергия и кислород по време на тренировка и не само.....НО ВСЕ ПАК БЛЪСКАЙ И ЩЕ ПОРАСНЕШ ГОЛЯМ :lol: :lol: :lol:
10.05.05
13:37
misholinio, трябва да се храниш по-често, опитай се на всеки 4-5 часа да хапваш по нещо. Имаи в предвид, че ако правиш кратки спринтове, няма да забавиш растежа си толкова, колкото с непрекъснато бавно темпо за много време. tursesht - По размерите ти личи, че се развиваш добре, така че опитай се да учестиш и ти храненето и наблегни на суплементите.