20.03.11
20:10
Изчетох всички теми във форума за бабините зъби но не намерих главния въпрос който ме интересува.. След като спра да ги пия(говоря за билката която се прави на чай) да не стане така че нивото на тестостерона да остане ниско или да не ми става... или нещо от сорта? Изобщо има ли някакви странични ефекти? Моля да пишат само хора които са ги пили :)
20.03.11
20:25
Ех да беше прочел всичките, но дали?
Ключовата дума тук е “стимулация” на тялото да произвежда въпросния хормон.
Така като ти гледам въпроса май още нямаш 18.
хаха какъв ти е проблема брат ? Покажи ми къде във форума пише след като явно аз съм сляп? Затова не обичам да пиша по такива форуми защото все някой ще се направи на интересен... а си администратор...
20.03.11
21:15
казано от Велико на 20.03.11, 20:32:
хаха какъв ти е проблема брат ? Покажи ми къде във форума пише след като явно аз съм сляп? Затова не обичам да пиша по такива форуми защото все някой ще се направи на интересен... а си администратор...
Проблема ми е човешкия мързел - основно, а след това се нареждат и подобни теми, пречещи на потребителите да намерят нещо съществено! Така на въпроса къде пише - http://www.bb-team.org/articles/828_tribulus-babini-zabi#axzz1HAZ6oHes и автоматично стигаме до извода, че не си сляп, а мързелив /даже не ползвах и търсачката за тази статия/. И последно - нито съм ти брат, нито администратор.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.03.11 21:16.
Шегувам се колега, не ме слушай :) Сериозния отговор на въпроса ти е, че ефекта на тая билка е малко спорен, особено под 20 и няколко години, но нищо не ти пречи да си я пиеш за тонус. Не подтиска производството на собствен тест, така че няма грижи. Разцъкай търсачката, доста теми има ;)
Понеже да не отварям нова тема на 18 съм и мисля да взема ZMA за подобряване на съня и връщане на нормалните нива на тестостерона след тежка тренировка нещо бърка ли се? целта не ми е да ми вдигне тестостерона и тем подобни глупости а когато е изчерпан да помага за неговото възстановяване и понеже всеки хвали че спи по малко и му е по дълбок съня и се наспива :)