Хранителни добавки и диабет

18.02.10
20:31

Вредни ли са хранителните добавки (по-специално креатин и протеин) за хора страдащи от диабет?

18.02.10
21:11

Аз съм диабетик и си пия протеин и амино от 3 години... няма никакъв проблем ;) Ако решиш да взимаш креатин ти препоръчвам матрица.И гледай да няма захар вътре... Cellmass,GM са идеални,ползвал съм ги и съм много доволен ;) SizeOn има доста захар и не ти го препоръчвам :)

Добър вечер, имам едно въпросче, преди няколко дни ми казаха че имам хиперинсулинемие, организма ми произвежда много инсулин и ми изписаха хапчета за инсулина. Нещо като пред диабет. А преди това си купих Fyre i Spyce, защото качих доста килца, но не знаех че е от инсулина. Ще имат ли някакво отрицателно влияние фет бърните върху инсулина и дали да ги пия. Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1