проблем с Л-карнитин-а

20.03.11
17:38

Има 100 вида Л-карнитин, искам нещо до 30-35 лв. но не мога да си избирам някой който е използвал преди някакъв Л-карнитин и останал доволен моля да ми каже : )

20.03.11
19:42

еми аз сега ще си взимам 2 кутиики L-carnitine на Biotech по 60 таблетки е едната.1 кутийка 18 лв,ще ти трябват 2 за месец

20.03.11
20:08

Аз мога да ти препоръчам л-карнитина на АдиФарм. В по-големите аптеки го има и струва 21 лева -60 капсули. За приема немога да ти кажа точно, но 2ма мои приятели взимаха 1 таблетка преди тренировка и 1, вечер преди лягане и за 1 месец изчистват много добре от мазнини, най-добре се консултирай с фитнес инструктор . Трябва много строг хранителен режим и тичане(не по-малко от 30мин.) ,скачане на въже (препоръчително) . Дай още някакви данни за теб и ако мога да съм ти полезен с някаква информация, ще се радвам да ти помогна :)

Мнението беше редактирано от Valentin Stoyanov на 20.03.11 20:13.

20.03.11
20:39

Даниел димитров преди ползвал ли си ги от тези ?

20.03.11
23:22

Не не съм,но ми го препоръчаха.Гледах да е нещо но по-добра цена,защото не ми се дават пари и за скъпи карнитини.Иначе,ако ти се дават пари виж карнитина на NOW.

20.03.11
23:26

Незнам може и да не си вземам нищо , правилно хранене + здраво бягане т’ва е то : )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1