20.03.11
22:01
Здравейте, какво ви е мнението за следния стак, целящ качване на мускулна маса, естествено комбиниран с добри тренировки и хранителен режим?
-slin sane
-Whey Shake/Syngex
-Pink Magic
-Animal Pak?
Какво би било добре да добавя или това е достатъчно?
18г,75кг,175см,2години стаж.
21.03.11
13:12
Аз и Animal Pak-а се чудя за какво е :)
Вместо него, креатинова матрица, аминота, БЦАА, рибено масло - все основополагащи суплементи, а не новите измислици на индустрията. Vatman e прав.
ПС: Ради виж му рекламата и какво пише за него, как да не се подлъже човек, който не разбира много много. Вземи си по-нормални витамини.
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 21.03.11 13:15.
Пробвал съм АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!, изброено от вас. Искам да пробвам нещо по-различно...
Мнението беше редактирано от JAUNNN на 21.03.11 16:36.
21.03.11
14:20
Тогава пробвай с азотен буустър.. NO-XPLODE, Superpump, Hot Blood и т.н. :)
Имам богат опит с хранителните добавки, специално N.O-Xplode след 3-4-5 дози го подарих на един приятел, а другите нямам и намерение да ги пробвам. Може и да добавя азот към стака, но ще е или Jack3д, или Presurge. Понеже съм използвал повечето продукти на пазара, сега искам да опитам нещо по-”хардкор”...
Мнението беше редактирано от JAUNNN на 21.03.11 14:26.
21.03.11
14:29
Тогава пробвай да облечеш червени прашки, вземи жълт чадър на лилави жабки и тичай по тревна поляна облян в лунна светлина - това определено ще е безпрецедентно ;)
А по темата: Кога в две годишния си стаж успя да изпробваш “АБСОЛЮТНО ВСИЧКО” и както си писал преди 7 месеца в топик със същото име “НИЩО”? Замисли се дали не ти куца нещо в тренировките и/или храната ...
С каква цел се правиш на интересен, Иван Божанов? Тук съм за да се информирам, а мислиш ли, че от коментара ти извличам някаква полза? Смешно е...Относно добавките имам предвид, че повечето известни азотни буустъри, креатинови матрици, креатин, интра продукти,фет бърнъри и т.н съм ги тествал и търся нещо маааалко по-различно, което събуди изключителен негативизъм в теб. И само не ми е ясно как разбра, че нещо ми куца и си тръгнал да ми даваш “КОМПЕТЕНТНИ” съвети, защото аз сигурно не ги знам.....но като ти видя храната в дневника ми става лошо... Ще те помоля съвсем учтиво да не коментираш повече темата ми, а въпросителните са по-скоро за твое размишление ;) .
Мнението беше редактирано от JAUNNN на 21.03.11 17:20.
21.03.11
18:03
Ако исках съвет за храна или тренировки щях да си направя отделен топик, какво мислиш за храната ми на този етап не ме вълнува, ако реша да променям нещо може би бих се вслушал в мнението ти.
В случая ти търсиш съвет, ако искаш да извлечеш нещо полезно от коментара ми - можеш да го направиш. Като например - дал си просто едно число - 2 години стаж и толкоз - нито дневник, нито какво точно си опитвал и в какви комбинации, с какво хранене и тн и тн - не мисля, че има нужда да задълбавам - сещай се.
Относно това, което искаш да пиеш - протеин, едни надценени витамини, slin sane не знам доколко е ориентиран точно към покачването на маса, четейки ревюта на продукта, а за pink magic-a ти казаха. А като толкоз пък не искаш нищо конвенционално, а “хардкор” - има си един друг форум ... но ако си наблегнеш на храната (демек “маса се прави на маса”) и доказали се добавки като креатин например ще извлечеш повече ползи (и това разбира се ти го казвам без никаква информация за теб - понеже такава не си дал - размишлявай ти).
Айде със здраве и успех в търсенето на нещо “безпрецедентно” (отново - другия форум) :)
Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 21.03.11 18:14.
21.03.11
18:09
казано от Андриан К на 21.03.11, 18:07:
Jaun, имаше дневник и си го водеше много старателно.Извинявай за спама.
Ами тогава малко не зацепвам защо толкова много хора си смениха никовете из тоя форум и не се знае кой кой е - очевидно е, че няма как да знам, кой е този на когото пиша, тъй като в профила му нищо не се вижда. Извинявам се и аз за разводняването на темата - каквото имах да дам като конкретен съвет съм го казал в предишното си мнение.