Дневника на Румен Кръстев

Темата е заключена.

16.03.11
17:16

Здравейте!

Ето, че и аз реших да си направя дневник :)
Занимавам се със фитнес от няколко години, като в последните две години и нещо започнах доста по активно отколкото в началото.
Притежавам магазин за хранителни добавки, както и онлайн такъв. Няма да му споменавам името, тъй като преди време регистрацията ми беше изтрита. Доста от Вас пазаруват от мен и като видят името ще се сетят кой съм :)
Към момента тежа 92 кг. като почти нямам мазнини, освен на корема, който е раздут от миналогодишните летни фиести с бира, картофи, цаци и темподобни лиготии. Именно това ме накара да се обърна към Вас, тъй като знам, че има хора, на които нещата са им малко или много по-ясни, отколкото на мен.
Тренирам през ден, вечер към 8.
Ето и в общи линии тренировъчната ми програма
Понеделник - гръб
4 упражнения по 4 серии
Вторник - почивка
Сряда - ръце
скотово сгъване на машина 4х10 с 35 - 40 кг.
сгъване с крив лост 3х10 със същите килограми
сгъване с дъмбели 4х10 с около 12-15 кг дъмбели
трицепсово разгъване на скрипец с въже 4х10 с 50-60 кг.
трицепсово разгъване с ръкохватка тип V 4х10 с 75-80 кг.
Кофички 4х 9-8-7-7
Четвъртък - почивка
Петък - рамо, крака
избутване на щанга от седнало положение 4х8-10 с 50-60 кг.
избутване на машина 4х6-7 с целия магазин :D 100 кг
Разтваряне с дъмбели 4х10 - 12
Клякане с щанга - с малко кг. тъй като доскоро това упражнение не фигурираше в програмата :P
и 4 серии на машина, наподобяваща клякането, само че от седнало положение - надявам се ще се сетите как се казва, тъй като аз незнам.
Събота - почивка
Неделя - гърди
Хоризонтален лег 4х13 с 80 кг като трета, и четвърта серия намалям на 70
Избутване на щанга от наклон 4х10с 70-75 кг.
Има една машина за гърди и там 4 серии и
накрая 4 серии кофички с крака прибрани към тялото и лакти настрани - позиция в която се натоварват гърдите а не трицепса.
Това е в общи линии

Относно храненето, всеки ден е различно
В последно време менюто е нещо от сорта
Ставане в 9.00
10.00 кафенце с циг..рка пред магазинчето - знам, че е вредно ама какво да направя.
11.00 Закуска-обяд - в последно време започнах да ям овесени ядки, иначе преди това - кебапчета с питка, пици, сякви такива.
Сутрин преди да тръгна за работа си правя двойна доза протеин - преди профешънъл на сайтек, сега голд стандард - от него съм доста по-доволен. От кое ли? От това, че си тренирам както и преди с тази разлика че нямам мускулна треска по два дни.
Правя си протеина и си пия по два три пъти докато съм на работа.
6.00 второ ядене за деня
Обикновено хапвам месо, салата, няколко филии хляб и каквото още има

8.00 Тренировка
след нея доза протеин
Преди нея - Super Pump вече втора кутия, преди това Jack3d от който не останах доволен.
През деня си пия витамини one a day Biotech

Това е в общи линии......

Дайте идеи как да сваля корема, че работата е сериозна - нагоре е добре, ръце, рамена, гръб, гърди, а надолу мешка :)))
При последното измерване на ръката, метърът показа 41.5 см в студено състояние, талията не съм я мерил...

От няколко дни насам, по съвет на мой приятел, също член на форума, започнах нещата ето така

Сутрин - овесени ядки -150 гр.
Протеина си върви както преди, 1 гр- л-карнитин
Обед пилешка пържола - малка с ....нещо, салата, каквото има
Вечер към 7 пак нещо подобно, но всичко вече е в малки количества.
Преди тренировка 2 гр. л карнитин, супер пъмп, след нея доза голд стандард.
Тренирам си по стария начин, като вече включих и упражнения за корем, които досега не бях правил, защо - незнам.
След тренировката - примерно правя ръце - между сериите за ръце вкарвам и 5 серии коремни преси - в почивките.
След като свърша силовата тренировка започвам да въртя на колелото около 20-25 мин.

Очаквам Вашите съвети, какво трябва да се коригира, подчертавам че- на този режим и приема на л-карнитин заедно с намаленото ядене съм от няколко дни.
Върти ми се из главата, дали да не вкарам някой фет бърнер, вие какво мислите?

Поздрави на всички,

Румен

Забравих да добавя,че в момента взимам и формадрол екстрийм - наистина добър продукт, вече съм към края на опаковката, мускулите стават по плътни, изкачат венички, изобщо чудесна работа върши. Пия го по три на ден в три отделни према след ядене, пил съм го и преди хранене, но имам страшни киселини.

19.00 Вечеря
1 филия и половина черен хляб
100 гр пушено месо
50 гр руска салата

19.45 2 гр. л - карнитин, доза супер пъмп
20.15 тренировка - ръце

Мнението беше редактирано от Румен Кръстев на 17.03.11 08:10.

SO

18.03.11
20:39

Малко ти е месото вдигни го поне на 500гр ако пиеш протеин ,ако не пиеш на 650гр—минимум ;-)

Ще се постарая да увелича приема на месо.

Втори ден  ме боли кръста, заради коремните преси....
И днес май ще пропусна тренировката :(

SO

20.03.11
17:10

казано от Румен Кръстев на 19.03.11, 13:21:

Ще се постарая да увелича приема на месо.

Втори ден  ме боли кръста, заради коремните преси....
И днес май ще пропусна тренировката :(

Не прави коремни преси на столчето,ако има машина е по добре...и голяма файда от коремните преси няма,аз спрях да ги правя и пресата ми е все същата..ако искаш ги прави няма да загубиш нищо,но няма да изчистиш само ще ти стане корема здрав..някой ако те удари в корема няма  да ти искара въздуха толкова лесно ...най добре един път в седмицата с голяма тежест (ако има машина)с малко повторения като тренировка за гърди

Мнението беше редактирано от Spirit of Freedom на 21.03.11 19:43.

Кръста се пооправи, довечера съм пак на зала (happy)
Ще видя какво ще се получи. Относно машината, има такава и към края на тази седмица ще опитам.

Поздрави

21.03

11.00 Пилешко бутче с картофи
13.00 доза Lean Dessert - за пръв път го пия, хареса ми :)
15.00 Пилешко бутче с картофи
17.00 Доза Lean Desser
18.30 2 Панирани чушки със сирене, 2 филии хляб, кюфте и половина и маалко риба - около 50 гр. :D
20.00 1500 мг. L-Carnitine, доза Super Pump
20.30 Тренировка - гърди
Лег
1х20 само с лоста
1х12 с 80 кг. на следващата тренировка ще опитам 6-7 с 90 кг. :P
1х10 80 кг.
1х9 80 кг.
1х9 80 кг.
Кофички за гърди
4х10
Пек - дек
4х10 12 с 85 кг.
Избутване на машина за гръдни мускули
4х12 с 65 кг.

По средата на тренировката, а и след нея - доза Green Magnitude

Кардио - колело, около 30 мин.

22.30 доза Gold Standard и доза течни аминокиселини на Сайтек - имам малко останали и викам да ги доизпия, да не се хвърлят :)

22.03
Ето какво беше и менюто днес

11.30 две пилешки шишчета + печени картофи с бекон, около 150 гр.
14.00 доза Lean Dessert
16.30 Адският глад ме подгони и си взех един кроасан
19.00 Пилешка супа, две филии хляб, 120 гр. риба
И днес мисля да направя тренировка, чувствам че имам сила и енергия, ще ъпдейтна нещата утре.
Върти ми се нещо из главата да започна да въртя мускулните групи и днес да правя бицепс и рамо например.
Вие как мислите?

SO

22.03.11
20:06

Бицепс и рамо е добре но на следващия ден не трябва да тренираш гръб или гърди ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1