09.05.05
14:20
та искам да питам значи аз сега съм 52 кила и ще почна да пия креатин и глутамин и протеин и глукоза та ... въпроса ми е кат стана да кажем 60 кила висок съм 172 и съм на 17 години и половина вече :D дали ще ми помогне да кача да кажем още до 65 най много 70 кила ако си зема Анаболин или нещо пак със същия ефект и пак си пия и креатина и глутамини и протеина и глукозата ?!? не искам да се пресилвам понеже не искам да се сасипвам и мисля да пия по малки дози към 10-15 мг на ден ? това грешно ли ще е ? иначе съм Ектоморф и много трудно качвам кила а пъм много лесно свалям :cry: а и нямам желание веднага щом почна да тренирам да минавам на зоб първо ще кача до 60 кила и после ако вие кажете че няма да сбъркам ще си зема и зоб
предварително благодаря не всички написали по нещичко :D
тренирай 3 години и тогава ...не като станеш 60 кила ..
ако ме питаш не ти препоръчвам да пиеш изобщо ..но като си си решил ...
09.05.05
16:35
аз не съм го решил за тва просто питам вас !! знаещите хора !!!аз мисля за тва нещо защото не мога да давам да кажем 1 година егати парите за креатин и глутамин и протеин и някви витамини ...
за тва ви питам дали ще има ефект въпреки че то май не може да няма :lol: ? :?: ?
и това искам да ми кажете дали на тоя тип тяло дет съм аз ще има ли ефект и ако има дали ще е с супер много последици ???
Мдам, така е.. трябва поне няколко годинки да тренираш за да получиш една добра основа върху която да стъпи перпарата който решиш да ползваш иначе само ще похабиш парички и здраве
10.05.05
07:03
ам така си и мислех но аз да си питам де 8) ще си пия само креатина и протеина и ЗМА-то и глутамина и глукозата и тва си е :D
мерси че се някои ми писа по темата
нема да пипам зоба
това дето си го пиеш ти е напълно достатъчно ако можеш да си го набавяш :)
зоб чак като стигнеш края и вече си в пълен застои и няма накаде да мардаш повече без него ..но не мисля че ко стигнеш това ниво няма да си доволен .. :wink:
Успех
10.05.05
17:10
ами аз не искам кои знае какво искам само да влезна в нормата си :D не митребат 150 от лежанка :P :lol:
се пак мерси на сички дет писаха нещичко