Анаболин

Темата е заключена.

09.05.05
14:20

та искам да питам значи аз сега съм 52 кила и ще почна да пия креатин и глутамин и протеин и глукоза та ... въпроса ми е кат стана да кажем 60 кила висок съм 172 и съм на 17 години и половина вече :D дали ще ми помогне да кача да кажем още до 65 най много 70 кила ако си зема Анаболин или нещо пак със същия ефект и пак си пия и креатина и глутамини и протеина и глукозата ?!? не искам да се пресилвам понеже не искам да се сасипвам и мисля да пия по малки дози към 10-15 мг на ден ? това грешно ли ще е ? иначе съм Ектоморф и много трудно качвам кила а пъм много лесно свалям :cry: а и нямам желание веднага щом почна да тренирам да минавам на зоб първо ще кача до 60 кила и после ако вие кажете че няма да сбъркам ще си зема и зоб

предварително благодаря не всички написали по нещичко :D

09.05.05
15:39

тренирай 3 години и тогава ...не като станеш 60 кила ..
ако ме питаш не ти препоръчвам да пиеш изобщо ..но като си си решил ...

09.05.05
16:35

аз не съм го решил за тва просто питам вас !! знаещите хора !!!аз мисля за тва нещо защото не мога да давам да кажем 1 година егати парите за креатин и глутамин и протеин и някви витамини ...

за тва ви питам дали ще има ефект въпреки че то май не може да няма  :lol:  ? :?: ?

и това искам да ми кажете дали на тоя тип тяло дет съм аз ще има ли ефект и ако има дали ще е с супер много последици ???

10.05.05
04:18

Мдам, така е.. трябва поне няколко годинки да тренираш за да получиш една добра основа върху която да стъпи перпарата който решиш да ползваш иначе само ще похабиш парички и здраве

10.05.05
07:03

ам така си и мислех но аз да си питам де 8)  ще си пия само креатина и протеина и ЗМА-то и глутамина и глукозата и тва си е :D

мерси че се някои ми писа по темата

нема да пипам зоба

10.05.05
15:27

това дето си го пиеш ти е напълно достатъчно ако можеш да си го набавяш :)
зоб чак като стигнеш края и вече си в пълен застои и няма накаде да мардаш повече без него ..но не мисля че ко стигнеш това ниво няма да си доволен .. :wink:
Успех

10.05.05
17:10

ами аз не искам кои знае какво искам само да влезна в нормата си :D не митребат 150 от лежанка :P :lol:

се пак мерси на сички дет писаха нещичко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1