21.03.11
14:42
Здравейте значи решил съм да си съчетая един пакет от :Гейнър,Креатин,Глутамин и Амино.Треньора във фитнеса ми каза да съ съчетая:Scivation xtend+Креатин+Гейнър.Парите с който разполагам са 200-210 лв.За Scivation xtend отиват 100 и остават още 100-110лв за тях бихте ли ми препоръчали Гейнър и Креатин.
Поздрави!!!
Темата беше редактирана от Genadi Ivanov на 21.03.11 14:43.
Вместо гейнер си вземи един протеин - например WheyShake за около 75лв, ще ти стигне за месец. За останалите 30-35лв си вземи един креатин монохидрат на ON примерно. А ако искаш има и матрица CreaBomb на Scitec има я за 35лв и си 6+. Марките са просто ориентировъчни, не им правя реклама.
21.03.11
14:52
Ами не съм много на ясно от кое ще кача повече от Гейнър или от Протеин и незнам кое да си взема а какво мислиш за Xtend-а???
21.03.11
15:01
Xtend-a е готин. А за Генъра и суроватъчни протеин - основната разлика е, че при гейнърите се дават доста пари за въглехидрати, които би трябвало като цяло лесно да можеш да си набавиш от храната.
21.03.11
15:05
Благодаря значи ще си взема протеин вместо гейнър а за креатин някой може ли да помогне?
Нали ти писах и за креатина по-горе пич, прочети го. Гледай да е американски и джуркай буламичите ! :D
Приятел,видях в профила ти,че си на 15.Засега според мен не се нуждаеш от друго освен един протеин и мултивитамини.Креатина го остави за след 1 година поне.Иначе само ще си дадеш парите и няма да усетиш кой знае какъв ефект.Друг е въпросът дали и храненето ти е както трябва.За 100 кинта си вземи една кофа 2кг протеин и едни витамини,а другите си ги запази за по-нататък или си купи дрехи или каквото си искаш.Иначе само пари на вятъра ще дадеш.Въглехидратите може да си ги набавяш от ориз,картофи и пълнозърнести продукти,които са евтини и лесни за приготвяне.В качването на маса те са ключът.Е,протеинът също трябва да е достатъчно.
По-здрави!
21.03.11
20:32
Да приемем че си прав,тогава как да кача 10-на кг сила?
10 кг. сила е доста разтегливо понятие ?
На кое движение - лег, клек, тяга, кик-бек , концентрация....
Креатин - има евтини варианти - сайтек, американ мъсъл и т.н. за по 25лв. половин кило.
Също съм пил и български и винаги се подувам сериозно от креатин. Не си заслужава да даваш пари за ОН и т.н.
Протеин - за които ти останат пари от предвидения бюджет. Тук вече по-скъпото, си е по-скъпо :)
мн ти е рано за такива глупости.... тренираи, блъскаи, вдигаи и резултатите сами ще доидат ... пак по нататак по4ни да мислиш за химия =/
Като начало започни да следиш форума и разгледай сайта-горе хранителните реежими и пр.Ако имаш въпроси,питай.
21.03.11
23:12
То хранителен режим че ще ми трябва ще ми трябва ,но съм малко бос във тази област а и ми е трудно да разбера нещата за да си съставя сам до колкото до добавките ще пробвам пък да видим какво ще стане ,ако няма много голям ефект ще си взема да речем метан или стромба но това мисля че няма да е скоро,а до килограмите сила който искам да кача ,те са 10 кг сила на лег :)
Брато ,веднага си коригирай последния пост , махни “екстрите” дето си ги споменал вътре , както и си ги изтрии от главата като вариант ;)
10кг на лег ,ще ги имаш ,даже и много повече. Вземи си хубаво протеинче и витанини ,а за храненето си има цял раздел в форума , има много момчета ,които са писали нещата дето и теб те интересуват,така че просто прочети .
Друго, всеки човек тук (с малко повечко стаж) ,ще ти каже едно и също -хранителните добавки не работят без хранителен режим ;) ,точно както го чуваш ... не работят
пп не се притеснявай колко буташ от лег ,камоли ако някой авер ти казва ,че не можеш колкото него ;)
тренирай си с постоянство и с удоволствие , а не на сила 2-3 месеца .... така след година ще вдигаш толкова ,че няма да се познаеш.
А за добавките, се придържай към протеин ,аминокиселини , витаминки
Успех
22.03.11
13:40
Аз не се притеснявам колко дигам защото си дигам с 10-на кг над теглото за сега просто искам още :)за хранител режим ще се опитам да намеря,другото което е че всеки който се занимава с това ми казва че креатина е много добра партия незнам какво да правя да го взимам ли или не това се чудя за сега сам избрал тези неща:Scitec crea-bomb+Scivation xtend+Syntrax whey shake.Мисля че ще имам ефект.Креатин да взимам ли или не се чудя много това е всичко:)
Можеш да го пропуснеш, нямаш нито стажа, нито възрастта за него. Вземи едно рибено масло - fish oil и витамини по-добре. Просто ако сега вземеш креатина първо че няма да го усетиш кой знае колко и второ хабиш си патроните от по-ранно. По-горе ти го бях препоръчал, но не бях наясно с годините и стажа ти.
22.03.11
14:00
Ами да години са ми почти 16 с стажа е 1 година значи е малко?Другото което е поне мога да си взема X-tend-a нали и протеина също
Да, вземи си ги, ще останеш доволен особенно от Xtend-a, аз съм го пил. Едно рибено масло си вземи и протеина, и ще си бомба. Просто не се хвърляй отсега на креатина...Като потренираш още и стигнеш плато, тогава креатина ще те дръпне напред, а не да го почнеш отсега :)
22.03.11
14:20
Ами ще го измисля обаче защо ли си мисля че креатина е вид амино киселина или се бъркам?
Мога да ти дам само като съвет вместо всичко това мисля ,че по-изгодно ще ти е ако си закупиш ABB extreme XXL или Ultimate muscle juice revolution 2600 понеже тези гейнъри доставят доста голямо количество калории и протеин в една доза :) Аз лично съм изпробвал ABB extreme XXL и да ти кажа има ефект ... качвам без мазнини ... 2кг. е кутията и ти е г/д за 2 седмици :) Това е моя съвет и моето мнение понеже съм го пробвал ,а ти си реши :)
Ето ти ако искаш линкове :
silabg.com/bg/7045-ULTIMATE-Muscle-Juice-Revolution-2600.html
silabg.com/bg/46-ABB-EXTREME-XXL.html
29.03.11
14:09
Според мен потренирай още малко и тогава почвай химията, сега си вземи витаминчета.
04.04.11
21:11
Благодаря на Атанас Николов днес ме посъветваха за Ultimate muscle juice revolution 2600 и след 2-3 дни ще е при мен заедно със Size ON и Super Pump Max ,благодаря на всички за мненията въпреки че някой хора много ме учудиха като ми казаха да пия само витамини ноооо както и да е благодаря 10x
04.04.11
22:19
Мен пък много ме учудват тези, които са ти казали да си вземеш това, което си взел...
04.04.11
23:29
Браво малък, голям ще пораснеш. Ироничен съм!
04.04.11
23:33
казано от Martin Tomov на 04.04.11, 22:19:
Мен пък много ме учудват тези, които са ти казали да си вземеш това, което си взел...
Имал пари - дал :D
Не мислил - патил ;)
Цялата тема е абсурдна. Абе бърза момчето :D
Ако съм разбрал правилно, автора е на 15, иска да качи повече маса и 10 кг на лег, нищо не знае за тренировки и хранене и се хвърля на добавки :D
Сега преди лятото ще качи малко от гейнъра /предимно мазничко/ и ще се понадуе от сайз он-а и супер пъмп-а, но съм готов да се обзаложа, че ще спихне гумите по-скоро от очакваното ;) Всъщност извода от темата е - ако искате да хвърлите 210 лв. за да изглеждате прилично няколко седмици по време на лятото, то тази тема е пример как да го направите. Всъщност темата може да се направи със статус “важна за летни билдъри” :D
05.04.11
09:13
казано от Genadi Ivanov на 04.04.11, 21:11:
...благодаря на всички за мненията въпреки че някой хора много ме учудиха като ми казаха да пия само витамини ноооо както и да е благодаря 10x
Допускаш ли, че в крайна сметка могат да се окажат съвсем прави?
Едва ли... нищо де, скоро сам ще се убедиш кой греши.
Съжалявам само, че вероятно не си положил труд, за да изкараш парите за тези добавки.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.04.11 09:15.
казано от head_hunter на 04.04.11, 23:33:
казано от Martin Tomov на 04.04.11, 22:19:
Имал пари - дал :D
Не мислил - патил ;)
Цялата тема е абсурдна. Абе бърза момчето :D
Ако съм разбрал правилно, автора е на 15, иска да качи повече маса и 10 кг на лег, нищо не знае за тренировки и хранене и се хвърля на добавки :D
Сега преди лятото ще качи малко от гейнъра /предимно мазничко/ и ще се понадуе от сайз он-а и супер пъмп-а, но съм готов да се обзаложа, че ще спихне гумите по-скоро от очакваното ;) Всъщност извода от темата е - ако искате да хвърлите 210 лв. за да изглеждате прилично няколко седмици по време на лятото, то тази тема е пример как да го направите. Всъщност темата може да се направи със статус “важна за летни билдъри” :D
Предлагам да се направи отделен раздел: ‘’Хранителни добавки за летни билдъри.’’ Мисля,че така ще се спестят стотици подобни теми.
08.04.11
18:47
Xa-xa ;)
08.04.11
18:48
Ха-ха ;) мн оригинално “летни билдъри”
08.04.11
18:58
ако сега правиш на серия лег с 60 (съвсем нормално 8 повторения) за 1 месец прогреса е близо около 10 кг :) +2.5 кг всяка следваща тренировка :)
08.04.11
22:30
Мда нещо такова