Проблем ли е :)

21.03.11
22:10

Здравейте .. ходя на фитнес от доста време ( 1 година близо с леки прекъсвания ) сменил съм 5-6 програми, не бързам да качвам килца, в момента работя по една програма за оформяне ако не се лъжа, не съм манияк но тренирам за кеф :) .. сега пия гейнър ( 70 лева го взимах ) според мен е добър и с него за 1 месец качих 2 - 3 кила. Въпроса ми е проблем ли ще е ако понеделник, сряда и петък ходя на фитнес а вторник и четвъртък на бокс, също така искам да си взема BSN NO - XPLODE ( ако може без коментари за него, мое решение .. ) добре ли ще е ако взимам BSN NO - XPLODE и ходя на фитнес и на бокс едновременно, дефактом ще взимам добавката всеки ден, ако може и още един въпрос, казаха ми, че тази добавка първата седмица да я взимам по 10 гр. преди и след тренировка, на 2 - рата седмица да я взимам по 20 гр. преди и след тренировка, а на 3 - тата седмица по 20 грама или пак по 10, аз мисля по 10, защото ще ходя на бокс и на фитнес и ще го взимам всеки ден, и добре ли е като ходя на бокс да го взимам преди и след трен по бокс ?

21.03.11
22:13

погледни какво пише в някои сайт за добавки най отдолу на начин на приемане ;)

21.03.11
22:24

Аха, ще погледна, а добре ли е да ходя на фитнес и на бокс едновременно и да взимам NO - XPLODE, защото хем искам да кача маса, хем да почна бокс, мисля, че с добавката и със добро хранене ще стане, защото аз като почнах много да ям трупам много маса и в корема, смис и в цялото тяло но в корема много повече, наваксах с сланините ;д .. та от бокса като се пота ще ги махам сланините и едновременно ще се напомпвам от no - xplode мисля, че ще стане добра комбинация, вие какво ще кажете :) .,. да знаете, че до септември трябва г/д да съм се оформил, защото спирам фитнес и бокс, права си лежанка и лост в нас и почвам сериозно ПЛУВАНЕ :) ! ааааа и само да питам, оферта ли е в нас да си направя лост и на него да играя или по - добре да си ходя на фитнес, защото приходите на месец излизат много .. за фитнес по 30 лева, за бокс 40 лева ;х .. и оферта ли е да си взема no - xplode и в нас да тренирам за бицепс, трицепс, предмишница и на лоста, смисъл сега до 1 месец съм в залата, докато направя лоста, защото ме мързи, само питам оферта ли е на лоста в нас и с дъмбелите и да трен през това време бокс или да продължавам в залата и да измисля нещо за бокса ;х

Мнението беше редактирано от Hanibal Lecter на 21.03.11 23:33.

23.03.11
13:37

Е някакви отговори ? .. и само да питам казаха ми, че от бокса китката става по здрава и малко по широка, така ли е ? ( както и предмишницата )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1