Green mag +Purple wraath(BCAA) или Green mag+протеин ON 100 whey gold standart

13.03.11
16:25

Целта ми е качване на мускулна маса и за масец имам около 200лв и немога да си позволя и трите.

13.03.11
16:38

Еми щом си решил категорично ,че м-у тези ще избираш , то според мен  креатина + протеина . Green Mag ти стига за 2 месеца и 20 дена .Важно при Green Mag е да имаш завишен прием на протеин и прием на вода 3-4 литра на ден.
Аз лично бих спестил пари и бих взел малко по-евтин протеин , като с останалите пари бих си заредил хладилника с подходяща храна за колкото мога време.Ти предполагам знаеш де , но именно хранителния режим е от ключово значение дали ще заработят добавките и дали ще качиш масата ,която желаеш.

13.03.11
22:05

Ами за месец и половина качих 4,5кг. Храня се предимно 5 пъти на ден като менюто ми включва пилешко месо мусака ориз свинско месо яйца и кюфтета по чирпански :) :)За закуска мисля да вкарам и някое мюсли.А колегата бенетон може ли скайпа да си дадеш да те питам някой работи.:)

Ако ще избираш точно между BCAA и протеин, то със сигурност трябва да се спреш на протеина. За протеина, както Христо ти е казал, по-добре по-евтин, но в по-големи дози :)

За закуската не се замисляй ами почвай овесените ядки :)

21.03.11
20:51

А я кажи някакъв протеин ,става въпрос хубав и по голко грама да пия на ден от него

ON 100% Whey, Gaspari Myofusion, Scitec WHEY и т.н. Гледай да ти излезе на сметка :)
Пиенето според етикетите общо взето, но по-добре да вземаш по доза и половина на един път (30 гр. белтък гледай да си докарваш от доза).

21.03.11
22:59

Мисля да взема Syntha 6 защото искам маса .Но незнам за колко време ще ми стигне и по голко да пия на ден.

При syntha-6 не е много високо белтъчното съдържание. Иначе за колко време ще ти стигне мисля, че и сам можеш да си сметнеш. Етикета също можеш сам да прочетеш ;)

22.03.11
12:39

А коя протеинова матрица ще ми препоръчаш при плоужение че искам да качвам маса.Ще я комбинирам с креатинова матрица и някакви витамини мисля да добавя. :) :)

22.03.11
13:49

Gaspari - Myo Fusion ;)

22.03.11
13:52

казано от hristo hristov на 22.03.11, 12:39:

А коя протеинова матрица ще ми препоръчаш при плоужение че искам да качвам маса.Ще я комбинирам с креатинова матрица и някакви витамини мисля да добавя. :) :)

Освен Гаспари, Синта6 и Матрикс също заслужават внимание. Гаспарито има силен вкус шоколад, а вторите две имат невероятен кукис енд криим ;)

В момента съм на myofusion milk chocolate - вкустът е наистина уникален, но дооста силен. Ако пия само протеина е супер, обаче за след тренировка като го смеся с декстроза и Екстенд (един отвратителен лимон ми дадоха) става ужасно..

Gaspari е вкусен протеин, но факт е , че задържам вода от него и подпухвам. Синтата е толкова прехвален... За мен пълен фаворит като качество е Syntrax.

22.03.11
17:35

значи ще взимам myofusion с креатинова матрица и дано кача маса.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1