junkf**k

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.03.11
22:46

Оправи се след като спрях да правя объщане :) Щангата я слагам ниско, ръцете със супер тесен хват, защото стойката не позволява широк - и незнайно как ми стана много комфортно :)

11.03.11
09:40

Аз имах предвид ето тази твоя тема - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48901
Иначе си спомням за обръщането...а моите болежки са доста подобни на това, което ти си описал в темата, точно там ме боли и мен;
за съжаление колкото по - тясно хващам, толкова по - зле става. От вчерашната тренировка бицепсът не е спирал да ме боли, което е нещо ново...както и да е, де.
Дано не ти се случват повече такива неща!

12.03.11
20:57

Chin-ups 7 x BW, 5 x 7 x 15, 7 x BW
Sit military dumbbell press 10,10,8 x 25
Pull-ups 3 x 11
Upright rows 3 x 10 x 42
V-grip chin ups 10,10,10
Side raises 3 x 12 x 10
A little trapecius work again…

Същото беше и при мен. Мина от само себе си.

14.03.11
20:52

Sumo deadlift 5 x 5 x 142, 152, 162, 172, 182, 1 x 200 raw, 1 x 210 super-mega-huge-oprah-tits!!!
Narrow grip bench press 12,12,10 x 72
Biceps curls with the Z-bar 3 x 10 x 46
French extensions 12,12,12 x 42 I`ve forgotten the weight I went last workout, so I spoiled that
Preacher dumbbell curls 3 x 12 x 15, 18, 18
One arm triceps ext. behind neck 3 x 10 x 13 - the same mess with the weight goes here, I mixed up the dumbbells again

Сумо тягата е супер :)

14.03.11
21:00

Браво за тия 210- тая сумо тяга много я рекламирате ще взема другия път да се пробвам...

14.03.11
21:31

Задължително я пробвай. Аз няма да казвам защо я пробвах, ама него ще го срби гъза ако утре имам мускулна треска на краката :)

16.03.11
20:58

Barbell rows 5 x 10 x 104
Incline dumbbell bench press 3 x 10 x 35
Dumbbell rows 3 x 11 x 40
Dumbbell bench press 10,10,7 x 35
T-bar rows 4 x 10 x 75
Dips 10 x BW, 10, 10, 8 x 20

16.03.11
21:21

Всеки с целите си - сумото е перфектна за г*з и крака, ако искаш да наблягаш на тях, е добре да я правиш. Ако държиш на гърба, обаче, няма смисъл. Лесно се разбира къде си силен по резултатите от двете тяги - при мен сумото изостава доста спрямо конвенционалната.

Е, junkhead, имаш ли мускулна ???? :D
Още никой не се е оплакал :D

16.03.11
21:30

хехехехе, това беше зъл въпрос :)
Имах малко дискомфорт в задните части, респективно гъза. Странното беше, че при дърпането усещах голямо натоварване в широкия гръбен мускул. А имам нужда от развитие и в двете групи. Засега ще сменя със сумо, надявам се и клека да дръпне покрай нея. А и повече ме кефи (sun)

Днес ми е подут търбуха, ужас. Изглеждам все едно съм изял цяла котка, въпреки че си виждам цялата коремна структура барабар с вените. Изкушавам се да се снимам, обаче ме спира мисълта да бъда сравнен с определени хора, които са се престарали във въпросното снимане на коремната област до степен “вижте ми уреда”. Следващата стъпка е свързана със шлифер и бял бус...
(giggle)

16.03.11
22:18

Пак аз, но просто не се удържам, още повече, че 5 минути се смях безспир на идеята за уреда...Но да знаеш, че все някой ще зарадва на този тип снимки. Окуражаващо, нали ? :D
Чудесно е, че резултатите ти на сумо и конвенционална са сравними. Ще дръпне клекът, аз също съм голям фен на сумо тягата и съм я правила с подобни мисли в главата. Само че не дочаках резултатите...

Спирам да спамя, пък ти понаписвай някой ред и на български : )

17.03.11
20:57

Squat 1 x 20 x 112 + pullover, 3 x 5 x 124, 1 x 5 x 144
Some abs and legs and calf work

blues :|

17.03.11
21:22

“blues :|” and water hangover :D

17.03.11
21:24

скоро ще започна да се държа като мъж вече :)

17.03.11
21:26

Хах- защо си решил така- ще търсиш златната среда ли?

17.03.11
21:31

не, не мога да се забавлявам пълноценно :)

19.03.11
21:14

Chins 7 x BW, 5 x 7 x 15, 8 x BW
Shoulder dumbbell press 10,10,9 x 25
Pull-ups 3 x 11
Upright rows 3 x 11 x 42
Narrow grip chins 3 x 10
Side dumbbell raises 3 x 10 x 13
A little trapecuis work

21.03.11
21:26

Sumo deadlift 1 x 160, 1 x 180, 1 x 200, 1 x 210, 0 x 225, 0 x 220 crap, 3 x 5 x 164, 174, 184
Narrow grip bench press 3 x 10 x 74
Biceps curls with the Z-bar 3 x 10 x 46
French extensions 3 x 10 x 46
Preacher dumbbell curls 3 x 10 x 18
One arm triceps ext. behind neck 3 x 8 somehow

Gay.
I have lost weight and I`m back to 88 kg. I am supposed to gain, goddamn it, but let’s see how this goes.

22.03.11
09:29

Така.

Здрава гърбина имаш! :D По мое скромно мнение имаш още работа с бицепса :)

22.03.11
10:44

Аз и преди съм казвал, ама си много добре. Не виждам каква ти е манията да чистиш :)

22.03.11
10:45

Не е мания. Започнах с желание да кача, обаче качвам само на корем, отвратителна работа. Сега съм намалил малко храната, пък да видим после дали ще тръгне на по-добре.

22.03.11
11:01

Много добре изглеждаш.
Към какво хранене се придържаш ?

22.03.11
11:36

казано от junkhead на 22.03.11, 09:29:

Така.

Абе, братче какво чистене, екстра си така! Качвай чисто. Поработи върху ръцете и си готов :)

22.03.11
12:43

Точно в момента изглеждаш перфектно. Ако си качил малко, е било за добро, да знаеш...на предишните снимки беше се ощавил доста.
Послушай и едно “компетентно” женско мнение и не намалявай калориите. Качвай! Може би няма да се получи съвсем чисто, но ще го оправиш после.
Ако ще релефиш пак впоследствие, (пък се обзалагам, че ще искаш), може би не е лошо и малко тежки серии за корем да включиш, после няма да има нужда толкова чак да стопяваш.
А сумото....много голям скок правиш от 210 на 225. Така трудно върви...

22.03.11
17:26

Хах благодаря :) Ама ако знаеш как съм се стегнал за снимките... :)
Качването не ми тръгна по план, което значи, не бъркам или в тренировките, или в храната. Ще ги опиша тук после, защото сам явно не мога да се сетя какво не работи.

22.03.11
18:09

Набързо да опиша храната и тренировките

ВВ дни - понеделник, сряда и събота
1. 125 гр овес, лъжица фъстъчено масло, 6 белтъка и 1 жълтък
2. 150 гр пилешко филе, 125 гр овес
3. 150 гр пилешко филе, 125 гр овес
4. 150 гр пилешко филе, 125 гр овес
——тренировка——
5. 40 гр пудра, 50 гр декстроза или нещо подобно
6. Консерва риба тон, 180 гр извара, 1 белтък, 20 гр зехтин

РБ ден - четвъртък
1. 100 гр овес, фъстъчено масло, 6 белтъка и 1 жълтък
2. 150 гр пилешко филе, 50 гр овес
3. 150 гр пилешко филе, 50 гр овес
4. 150 гр пилешко филе, 100 гр овес
——тренировка——
5. 40 гр пудра, 50 гр декстроза или нещо подобно
6. Консерва риба тон, 180 гр извара, 1 белтък, 20 гр зехтин

НВ дни - вторник, петък и неделя, нетренировъчни

1. 5 яйца, 100 гр овес, лъжица фъстъчено масло
2. 150 гр пилешко филе, лъжица фъстъчено масло или маслини
3. 150 гр пилешко филе, лъжица фъстъчено масло или маслини
4. 150 гр пилешко филе, лъжица фъстъчено масло или маслини
5.  Консерва риба тон, 180 гр извара, 1 белтък, 30 гр зехтин

Това е, тренировките си ги описвам. Мисля, че храната е добра, обаче може и да мисля не както трябва. Много искам да чуя мненията ви относно това и тренировките. Когато нещата не вървят, понякога е добре да слушаме и другите (представете си колко съм либерален :) )

и друго - три месеца без гадже и все още съм най-щастливия човек на света (sun)

22.03.11
18:22

В една тема нали беше казал, че когати си тренирал по “класически” бодибилдинг сплит с по 1 тренировка на мускулна група в седмицата си разстял... мисълта ми е, щом нещо работи, защо не го използваш?

Едит:На снимките си супер, само ръцете малко изостават на фона на всичко ама ще се оправят.А за рамената тежки преси с щанга/дъмбел му е майката.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 22.03.11 18:23.

23.03.11
21:05

I have been informed for a sl challenge in lifting, courtesy of Luben. So I became enthusiastic and, therefore, decided to see if I could bench mt max again. I love challenges, otherwise I am just as inert as anybody else. Here we go:

Bench press 5 x 80, 3 x 100, 1 x 120, 1 x 130, 0 x 140 ****, when putting barbell on hooks I got my hand pressed between it and the hook. Now I have nice blue-reddish wound… and continue - 134 x 1, 140 x 1 aaaaaaa siiiiickkkk
Of course the rest of my workout was spoiled, but in spite of that I tried. The important thing is that I tried
Barbell rows 5 x 10 x 106
Incline dumbbell bench press 10,10,9 x 35
Dumbbell rows 3 x 11 x 40
Dumbbell bench press 10,8,7 x 35 - the rep max took its toll here
T-bar rows 4 x 10 x 80
Dips 10 x BW, 10,10,8 x 20

I am happy, though I feel I could have done more. I’m not sure when I am going to try 1RM squat, cause I don’t want to blow my legs routine, but sooner or later I am going to give it a shot. My BW is 89, 5 kg with clothes and shoes, according to the gym’s scale.
I have been thinking today about the role lifting plays as a general in my life, and unexpectedly I remembered Rent boy from the book Trainspotting. He once said to Tommy, right before he gave him his first dose heroin, about the honesty of that drug. He said that heroin does not make you feel better if you are down, but the contrary - aggrieve your pain. On the other side, when you are happy and shoot a blast in your veins, it multiplies your happiness by thousands. I think training is similar to heroin in that aspects, because it does not lies to you. When you go to train encumbered with negative thoughts, weights just won’t move and subsequently you feel way worse. But in days like today - you are just happy as a kid who broke a window and got away with it You get exactly what you put in it. Unfortunately, life does not work in similar manner, but I don’t care. I’m going to retro party :)

23.03.11
21:29

Write this shit when you’re doing Tofel… you got it!

23.03.11
21:37

хахаха аз щото пиша в един друг форум и тук направо го пействам
“doing” is very appropriate term for test-taking hahahah sick :)

24.03.11
22:01

In a hurry:

Squat 1 x 20 x 114 + pullover, 3 x 5 x 124, 1 x 3 x 150
Some leg and abs work, as usual

The scale in the gym showed 88.5 kg. Last night a friend of mine told me that it is not obvious that I am actually training. She can kiss my black ass, as well Something in me is telling me that I can eventually hit the 2 x BW squat as soon as I finish with the 20 reps routine.
By the way, I have no idea what to do with my food in order to start gaining some mass not only in the belly. So I am going to eat the way I eat now for some more time. Just walk the path and see where it would lead me. Of course it is going to be a place with a tougher me heheheh lame ass

24.03.11
22:49

Гледах я храната ти и аз, и нищо подозрително не видях. Малко множко ми се стори, но ти вероятно си я изчислил. Имаш половин кг. + разлика в теглото за 3 дни, което абсолютно нищо не означава...дай си още малко време.
Може пък 1 х 20 клек да е добрата стратегия.
И..подбирай си приятелките :D Или пък не ги подбирай стриктно, но не ги и слушай много :D

24.03.11
22:57

Множко, ама ако знаеш какъв глад изпитвам от сутрин до вечер... Струва ми нечовешки усилия да се ограничавам, обаче засега до правя. Мислих, мислих на какво се дължи вълчия апетит, обаче нямам отговор. Единственото, за което се сещам, е понижен лептин, защото избягвам чийтове. Ама съм далеч от сигурен, просто предположение.
Не знам за кой път го казвам, ама се побърквам от глад, тотален ужас ей :)
Иначе клека е супер упражнение с тези повторения, не говоря за маса ами като чисто преживяване :)

25.03.11
00:36

Нещо да увеличиш мазнините за сметка на намалени въглехидрати? Повече течности? От няколко дни и мен ме тресе глад...

25.03.11
09:43

Ами и аз бих казала същото, ако нямаше ВВ-дни...а може да опиташ и с друг въглехидрат, не само овес - ориз напр. Зеленчуци не пише да има, но няма да ти пречат, ако сложиш и по една салата, няма да те гони такова чувство на глад.
Мислех си, че тия по 20, по 30 гр. зехтин преди сън (ако са преди сън) са ти малко в повече.
А също така, че нямаш силно следтренировъчно хранене. Преди тренировка поемаш основната част от менюто, а след тренировка имаш едно леко хапване преди лягане. Ще бъде вариант да поразместиш храненията така, че да имаш силно следтренировъчно, а преди лягане да ти остане евентуално само една извара. Ако след тренировка имаш 2-3 часа, докато си легнеш, нещо такова трябва да свърши работа.

Мнението беше редактирано от Инис на 25.03.11 09:44.

А тоз глад през кои дни те мъчи? През НВ дните мъчи ли те? Ако е така е от липсата на зеленчуци или мазнини през останалите дни. Освен лошата регулация на лептин има и друга теория, която може да ти причинява глад. Понеже хапваш доста овес на едно ядене...125гр. са си 80гр. въглехидрати. И пилешкото месо е 150гр. Толкова въглехидрати има вероятност да карат кръвната глюкоза да скача доста, което от своя страна кара панкреаса да секретира голямо количество инсулин. Протеина също е отговорен за секретирането на инсулин, въпреки, че е е в по-малки количества. Та голямото количество инсулин обикновено намаля кръвната глюкоза доста рязко като дори я оставя в ниските й граници, което автоматично изпраща сигнал на мозъка ти да те накара да си набавиш бързо някаква форма на въглехидрат, за да възстановиш стойността на глюкозата в кръвта. Не знам колко тежиш и др. и не съм изчислявал менюто ти, но просто ти го казвам като възможна теория. :)

ПС: А и поради изключителното еднообразие в менюто ти може да имаш липса на някой витамин или минерал. Приемаш ли такива като добавка?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.03.11 10:13.

25.03.11
11:59

Като увелича мазнините булквам много директно. Пробвал съм го и това, беше първото, което ми дойде на акъла, обаче не е ок с мен. Иначе си хапвам и зеленчуци, като има, обаче рядко се сещам да купя.
    По принцип след тренировка хапвам бърз въглехидрат + протеин, като сега точно ям банани :) и след час и половина ми е последното хранене. На мен ми се струва, че е добра комбинация откъм протеин и мазнини. Не искам да ям въглени преди лягане, хич не ми се отразява позитивно на линията хахаха :) И си лягам поне час след последното хранене. Мисля, че няма как да вкарам въглехидрат след тренировка.. ако има предложения, ще опитам де. Винаги е по-добре да пробваш повече неща.
    Просто така ми е подреден денят, а в следващите няколко месеца може би ще тренирам към 22:00. Другият вариант е фитнес сутрин. Никога не съм го правил и не знам какви са позитивите и негативите.

А глада ми е постоянен верен спътник в борбата за самоусъвършенстване. Най-остър е след ставане от сън и след хранене. Специално зеленчуците не знам каква роля могат да имат, те са си хавая :) А 125 грама овес хич не са достатъчни за инсулинов пик, според това, което съм чел де. Може да е грешно, винаги допускам и това. Нали е супер-комплексен въглен, барабар с фибри, а и аз си хапвам почти с всяко ядене малко ленено семе. Мисля си, че това трябва да държи инсулина в плато. А ми се яде не само сладко - всичкоооо :) Нямам и хипогликемии откакто се храня така. Преди ми се случваха доста често, с причерняването и изпотяването и т.н.. Неприятно е много. Спомням си обаче, че главна предпоставка за инсулинов скок и последващ спад е консумирането на бързи въглехидрати.

Допреди две седмици взимах витамини Адам, обаче свършиха и ме мързи да си купя пак. Може днес или утре да мина да взема де :) Имам бели петна под ноктите откакто се помня, каквито и добавки да взимам, те си стоят.

И съм около 88 кг. Не знам дали разсъждавам в правилната посока, но някъде нещо бъркам. Въпрос на време е да го намеря, а дотогава така ще сме :) Бтв това хранене ми е перфектно за поддържане на тегло, имам превид тези количества.

Довечера ще пътувам сам, 4 часа шьофиране :) Много обичам да карам на фарове.

И такова - ако някой иска домашен мед на 7,50 буркана, да се обади до после. Има кристализирал и все още течен, от един пчелар ще го взема.

Знам ли и аз...има някаква възможност да е от ядките, защото след тренировка се препоръчва минимум 1гр./телесен килограм въглехидрати. Ти това го изпълняваш на всяко ядене, но пък и това си е ВВД...няма как. Някога имал ли си проблем с теглото...да си бил много дебел? Ако да, може да се е нарушило производството на лептин. Принципно, то се влияе от % мазнини. Ако си по-дебел се секретира повече лептин (логично, за да спреш да дебелееш), а ако си по-слаб се секретира по-малко. За друго не се сещам. Може пък да имаш супер бърз метаболизъм и затова :)

25.03.11
12:15

Бил съм 95 кг най-много, с талия 100 :) ужас. По-скоро режимът е ротационен. Нямам бърз метаболизъм :) А като се секретира повече лептин, мозъкът става резистентен и става big mess. Става порочен кръг. Абе ще работя с това, което имам и както мога :) Наливам се яко с кафе, че ми потиска апетита. Ебати ненормалния проблем имам :)

бтв в по-голямата си част речта ми се състои от прости изречения. Redneck :)

Тогава съм абсолютен пас. Всичките ми теории пропаднаха :D Btw…сега виждам още една възможна. Много кафе = голяма дехидратация. Жаждата често се бърка с глада. Ако и това не е... :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1