22.03.11
12:36
здравейте,
незнам как ви зву4и но е факт,следа сайта от около 7 год.За6то 4ак сега пи6а?Поради нужда от помо6т,савети и подкрепа!Впоследните 7год.сам нямала проблем които да е бил некоментиран или да е заслуважал специална тема,но сега е друго......Претарпях малка ватре6но гинекологи4на операциа на4алото на януари,която всъ6ност е никаква операциа с 15 мин.продалжителност,но с последствиа .Необяснима за лекари реакциа на организма ми,кам предполага се някои медикамент.3 седмици след операциата бях на системи,не ядях и не пиех ни6то (вси4ко прието се вра6та6е обратно ).нямам алергий,показателите ми бяха пове4е от отли4ни ,обясниха го с нежен организам,настинка и реакция към медикамент.
последици:отслабнах с 7кг.загуба на мусколна маса около 40 %
От края на януари преминах бавно малко по малко на захранване,с 3 пати седми4но система ,от март сам без системи.
но полужението не е хи4 розаво.
за мен:На 23год.сам спортувам редовно ,у4а моден дизайн в германиа(кадето сам и сега).Занимавам се от 5 години с модни денс шоута подобни на българските - secret garden.Средната продалжителност от 4 4аса.репетираме 6 от 7 дена.в зависимост от 4 до 6 у4астиа в седмица.
хранителни навици:като дъ6теря на културист имам абсолутниа самоконтрол и дисциплина.
не ям:паржено,тетено,бял хляб,картофи,макарони и сладко,мразя барза кухня.естествено и аз сам 4овек и на мен ми се дояжда бонбон или вкъсните паржени тикви4ки на баба .зву4и абсурдно но е факт.нау4ена сам на закуска,обяд ве4еря.НЕ ПОНАСЯМ ГЛАД -ОЗВЕРЯВАМ.Компенсирам въглехидратите с пълнозарнест хляб,овесени ядки,ориз.
мазнините -ядки,тласта риба и мле4ни продукти.В къ6ти готви ба6тата,не използва олио а мляко .ям всякакви плодове и зелен4уци .пороци :пу6а но умерено и пиа с повод.
Физи4еска активност : след репетиции и у4астия и аз влизам залата до 3 седми4но.имаме дома6ен фитнес от които ползвам гладиатора,велоаргуметара и за корем.
Састоянието ми в момента -ло6о .заради липсата по4ти месец на нормална храна имам раздразнен стомах и хранопровод,свире6ти 4ерва,загуба на апетит,отпадналост.
ЦЕЛИ-края на май зап4ваме откриването на сезона ,от сега парвите 3 седмици са фул. с у4астиа трябва максимално барзо и максимално здравословно да се варна в преди6ната си форма.неискам просто да ка4а 7 кг.трябват ми сили и мусколна маса.
Всякакав савет за хранителен режим и тренировка приемам :) не желая за момента да експериментирам с добавки.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000013895078&sk=photos
:) ее желая си успех!!!
Съжалявам, но аз лично трудно чета написаното, и дори се отказах да го дочета до край. Ужасно неграмотен начин на писане, няма ш, щ, ъ, ч. Пък в крайна сметка ако си забравила чак дотам българския защо не се обърна да търсиш помощ в немските форуми, ами тормозиш хората с това да разшифроват написаното от теб?