22.03.11
02:51
Здравейте,на 29 год. съм.Преди 10 години ме оперираха от две дискови хернии.При изписването ми казаха,че не трчбва да правя абсолютно нищо.През тези 10 год. болката се появява периодически.Ходих на ЯМР и с оказа ,4е имам много слаби мускули на гърба и цялото напрежение се стоварва върху гръбнака.Може ли някой да ме насочи към добър инструктор,защото до сега попадам само на шарлатани.Имам нужда от инструктур ,който в действителност знае какво прави,а не някой който мисли, че може да експериментира върху мен.Единственото ,което искам е упражнения ,които да развият мускулите на гърба ми и да са съобразени с проблема,който имам.Предварително благодаря на хората,които могат да ми помогнат
Аз имам 4 дискови хернии и в момента работя с Лазар Радков. Мога да ти кажа, че постепенно забравих за проблемите си и си правя мъртва тяга и клекове с тежести без никакви грижи. Много правилно си се ориентирала, не трябва да опитваш нищо сама, защото може да доведе до много тежки последствия. Странно защо имаш проблеми въпреки операцията? Аз затова никога не бих си направил такава в България. Да не говорим, че доколкото знам тук не ги правят ендоскопски и възстановяването после е адски дълго. Ще съм ти благодарен ако споделиш повече относно това.
Мнението беше редактирано от Anthony на 22.03.11 12:07.
22.03.11
13:20
казано от Anthony на 22.03.11, 12:05:
Аз имам 4 дискови хернии и в момента работя с Лазар Радков. Мога да ти кажа, че постепенно забравих за проблемите си и си правя мъртва тяга и клекове с тежести без никакви грижи. Много правилно си се ориентирала, не трябва да опитваш нищо сама, защото може да доведе до много тежки последствия. Странно защо имаш проблеми въпреки операцията? Аз затова никога не бих си направил такава в България. Да не говорим, че доколкото знам тук не ги правят ендоскопски и възстановяването после е адски дълго. Ще съм ти благодарен ако споделиш повече относно това.
Два месеца... Скоро и аз ще посетя Лазар :)