Адеквани дози на CEE на база - собствен опит

22.03.11
13:16

Такааа... отварям тази тема за въпросния Creatin Ethyl Ester, понеже търсих да закупя форма на креатина незадържаща вода за периода на изчистване, и попаднах на Nutrend 120c 500mg на цена от 5 паунда, така че поръчката вече е факт, с поръчани 3 опаковки. Имам опит с CEЕ, два пъти съм го пил, единия път на прах другия път на капсули, но и двата пъти ефекта не беше особено задоволителен (в сравнение с монохидрат) в дози от 3г. дневно. Споделете как ви си отрази на вас лично приема на CEE и в какви дози.

22.03.11
13:24

Интересно- ще следя :)

Първия път беше 5 грама в тренировъчен ден (2.5 преди  и след тренировка) и 2.5 грама в нетренировъчни дни. Силата беше на ниво, както и издръжливостта.

Вторият прием сега - Първите две седмици - 10 грама в тренировъчен ден, 5 грама в нетренировъчен
                      следващите три седмици - 6 грама в трен и 3 грама в нетренировъчни дни

Издръжливостта и силата са на топ ниво, вода се задържа съвсем малко.

22.03.11
13:46

по 6 грама в тренировъчен ден и 3 в не тренировъчен накрая съм стигал до 4 преди и 4 след то на етил естера не трябва да се взема по кой знаи колко много

Ефект: понеже го вземах миналата година и правих с 60 лег дигна се на 80, бицепс правех с 50 кг с крив лост, издръжливост беше идеална и маса качих малко, но и яденето трябва да е на ниво няма как иначе :)

Мнението беше редактирано от Bocko на 22.03.11 13:59.

22.03.11
13:47

казано от Bojidar Jordanov на 22.03.11, 13:46:

по 6 грама в тренировъчен ден и 3 в не тренировъчен накрая съм стигал до 4 преди и 4 след то на етил естера не трябва да се взема по кой знаи колко много

Идеята беше да опишеш и ефекта от цялото това занятие.

22.03.11
14:07

Аз съм взимал етил естер на Nutrend на капсули и останах доста доволен силата се покачи средно с 10-15%.Взимах го 3 преди тренировка и 3 капсули след

22.03.11
14:24

казано от Preslav Naskov на 22.03.11, 14:07:

Аз съм взимал етил естер на Nutrend на капсули и останах доста доволен силата се покачи средно с 10-15%.Взимах го 3 преди тренировка и 3 капсули след

Това са 3гр., а както се оказва май това количество е недостатъчно. Аз взимах 6 капсули CEE на Axis Labs, които сега гледам, че са по 750мг. което значи, че съм приемал 4.5гр. дневно.

23.03.11
14:12

Те етил естера го дават с по голяма усвояемост от моното и затова  са и по малките дози !

23.03.11
16:22

казано от Preslav Naskov на 23.03.11, 14:12:

Те етил естера го дават с по голяма усвояемост от моното и затова  са и по малките дози !

Именно за това отворих темата, защото малките дози при мен дават и малък резултат.

23.03.11
22:18

Как го пият по чуждите форуми? Предполагам доста подробно си търсил отговор на този въпрос и там.

26.03.11
16:28

казано от Martin Tomov на 23.03.11, 22:18:

Как го пият по чуждите форуми? Предполагам доста подробно си търсил отговор на този въпрос и там.

Ами не съм :D Никога не съм отдавал, кой знае какво значение на креатина. Междувремено ми пристигнаха 3-те опаковки CEE на Nutrend и днес започнах да го пия. Ще го приемам па 5гр. на ден разделен на два приема, в период от 36дни. Нямам кой знае какви очаквания, особено предвид факта, че минавам на ВМ-НВД и вероятно ефекта на креатина няма да бъде 100%-ов най-малкото заради недостатъчните въглехидрати, а както повечето от вас вероятно знаят, ефекта на креатина е пряко свързан със въглехидратната обмяна. Ще пиша във темата ако усетя ефект от приема.

27.03.11
22:56

CEE съм пил само на BioTech - прахообразната форма - по 3гр преди и 3гр след тренировка.

Трудно ми е обаче да опиша какъв ефект имаше, защото го пиех в комбинация с други добавки.
Не съм изпитал някаква чудовищна сила де :)

Според мен креатиновите матрици са по-добър избор.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1