нормално ли е?

10.05.05
11:09

тренирам от около 7-8 месеца по програма за покачване на мускулна маса,като за това време визията ми се подобри значително,обаче свалих 7кг,като цифри мога да спомена че започнах към 76,сега съм под 70кг,обаче ръката ми е пораснала с 5см,а гръдната обиколка с 10,като и силовите ми постижения са се увеличили почти трикратно.плюс това пия гейнър и ям доста,и то горе-долу гледам да е качествено.защо стана така?аз ли съм сбъркан нещо?

10.05.05
11:20

[quote author=“freakster”]тренирам от около 7-8 месеца по програма за покачване на мускулна маса,като за това време визията ми се подобри значително,обаче свалих 7кг,като цифри мога да спомена че започнах към 76,сега съм под 70кг,обаче ръката ми е пораснала с 5см,а гръдната обиколка с 10,като и силовите ми постижения са се увеличили почти трикратно.плюс това пия гейнър и ям доста,и то горе-долу гледам да е качествено.защо стана така?аз ли съм сбъркан нещо?

Не знам колко си висок, но ако нещо не си се объркал с другите данни си направо един малък феномен :lol: .

10.05.05
11:36

175см висок,данните са напълно достоверни,всеки ми казва че съм наедрял,а кантара друго показва.не се бях теглил от декември миналата година и днес направо останах като поразен като се претеглих у един комшия,не знам на какво би могло да се дължи това

10.05.05
11:43

[quote author=“freakster”]175см висок,данните са напълно достоверни,всеки ми казва че съм наедрял,а кантара друго показва.не се бях теглил от декември миналата година и днес направо останах като поразен като се претеглих у един комшия,не знам на какво би могло да се дължи това

На разлики в кантарите.

10.05.05
11:45

отново изключено,все на същия кантар се меря в комшията,него го нямаше ,сега на първи май си дойде от чужбина и аз веднага да се видя колко съм качил...
п.п. вече започвам да се плаша че са ми пълни мускулите с въздух  :(  :wink:

freakster, свиркай си!  :D

11.05.05
00:26

Това че по-горните постове не те хвалят не значи че не е добре идеално е даже всеки се стреми към това ти сам си си отговорил с поста си само така това е пътя, а колкото дали е нормално не е но е хубаво

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1