Лицевите опори и чудесата, които правят

18.03.11
13:29

Едно момче от моя клас направи супе гърди точно за 8 месеца единствено с лицеви упори: Възможно ли е да се направят подобни, но в комбинация с лег и кофички горе-долу за 6 месеца. Преди не е тренирал. При възможност ще пусна още снимки

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 18.03.11 13:49.

18.03.11
13:35

Формата на мускулите е ген, точно такива може никога да нямаш.

леко си личи изоставането на горната част но като цяло страхотен ген има братото ти ;) ... аз само с лицеви до нкъде няма да стигна !

АЧ

18.03.11
13:42

А кофи правил ли е ?

18.03.11
13:42

А дали е само с лицеви?Като гледам има и трапец пича,а горната му част с упражнения със собствено тегло незнам как ще го развие,щото ако ходи на зала невярвам да не прави гърди а само лицеви!
Иначе да,гърдите му са хубави.Ти няма да имаш такива, по простат причина ,че на всеки човек гърдите изглежат по различен начин,залавните места на мускула са различни,върви ти различна част от тях и т.н.

18.03.11
13:46

Почна да тренира преди 7-8 месеца на лостове. В зала не е стъпвал (колко много пъти съм го карал :D) и пак дига повече от мен.. Кофи може да прави но макс. 1-2 пъти в месеца. Не искам точно същите да излгеждат гърдите, ами поне малко да пораснат. Интересното е че аз се скъсвам от тренировки да направя гръдна като неговата и дори не съм близо, а той се скъсва от тренировки за крака и има с 13 санта по малак крак :D
Още една снимка:

18.03.11
13:52

Не виждам какво толко се прехласваш по гърдите му :D Имат си някаква форма, ама маса почти никаква.
За 8 месеца с лежанки щеше да има далеч по-читави бомби ;)

Мнението беше редактирано от korpusito на 18.03.11 13:53.

TO

18.03.11
13:57

Тва си е вече до ген...Вярно,че с много старание би могъл да направиш добри гърди дори да са ти най-изоставащата група,но за това се иска много време и доста опит...Трябва да се познаваш много добре и да знаеш кое ти действа. :) Аз и да не тренирам крака те си растат,а гърдите колкото и да ги тренирам вече половин година,съвсем бавно напредват...Дано намерим подходящата формула. :)

18.03.11
13:59

Хубави гърди,ама ми е леко “амфоричен” твоя приятел(може да е от позата ;) )

18.03.11
13:59

казано от Torres9 на 18.03.11, 13:57:

Тва си е вече до ген...Вярно,че с много старание би могъл да направиш добри гърди дори да са ти най-изоставащата група,но за това се иска много време и доста опит...Трябва да се познаваш много добре и да знаеш кое ти действа. :) Аз и да не тренирам крака те си растат,а гърдите колкото и да ги тренирам вече половин година,съвсем бавно напредват...Дано намерим подходящата формула. :)

Абсолютно същата работа,но при мен по - скоро е изразено като дърпащи/бутащи мускули!
Бицепс/гръб/задно бедро са ми много развити и без много усилия растат,докато гърди/рамена и особено трицепс са ми много слаби :(

18.03.11
14:00

Просто е доста сух, вероятно доста по-сух от теб и това ти прави впечатление... иначе не мисля, че е нещо особено за 8 месеца тренировки.

Иване къде го видя тоя трапец ?! :D на мен ми прилича на сухожилие някакво разтегнато

18.03.11
14:09

Ей на това май му викат тапициран скелет :D :D :D

18.03.11
14:11

казано от Valdis на 18.03.11, 14:09:

Ей на това май му викат тапициран скелет :D :D :D

хахахаххахахахахааххаха :D:D:D:D
не можах да се сдържа :Д

18.03.11
14:14

Е какво ? Тоя пич не че заяждам, но изобщо не прилича на момче, което тренира по някакъв начин. Прилича ми на футболист.

18.03.11
14:21

казано от Миsh0 на 18.03.11, 14:14:

Е какво ? Тоя пич не че заяждам, но изобщо не прилича на момче, което тренира по някакъв начин. Прилича ми на футболист.

Ами позна :D

18.03.11
14:28

В трибойските зали има 1 лаф - релефа е за циганите :D

доста мускулест...... футболист :D трибоецо без такива определение сега :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.03.11 14:29.

18.03.11
14:34

Аз на него му викам да качи малко кила, че на 204см 74 кг. ми са струват малко, ама никой не слуша..

Пича е качил 3-4кг. в гърдите, нищо странно няма. Обаче ще дойде момента, в който собственото му тегло се оказва недостатъчно, за да стимулира нов растеж и дотам. Ако иска още ще трябва да си вземе лежанка или да се товари с допълнителни тежести. Ако ти на лежанка вдигаш повече от 1/3 от собственото ти тегло, то лицевите опори при теб надали ще окажат особен ефект. Освен ако не са с допълнителни тежести.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.03.11 14:38.

казано от bat jica на 18.03.11, 14:34:

Аз на него му викам да качи малко кила, че на 204см 74 кг. ми са струват малко, ама никой не слуша..

сериозно ли 204см 74кг.... аз ако му вляза на единоборство както съм 40 санта под него може и да го фърля зад тъча ... краката му сигурни са много... малки

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.03.11 14:40.

18.03.11
14:51

казано от kristiancho на 18.03.11, 14:39:

казано от bat jica на 18.03.11, 14:34:

сериозно ли 204см 74кг.... аз ако му вляза на единоборство както съм 40 санта под него може и да го фърля зад тъча ... краката му сигурни са много... малки

Преди беше малко над 90, но хвана отнякъде хипатит А (не съм сигурен) и днеска го видях за пръв пъ от около 40-50 дена, напрао скелет.. (тя снимката е от днеска :D) крака му е.. около 50

18.03.11
15:49

На 1вата снимка прилича някав заченат трапец,но на по - долните си личи , че е сухожилие :Д
Иначе като казахте 75 кила на 2 метра си е баш тапициран скелет ;D.

18.03.11
15:51

Може пък хепатита да му е помогнал знае ли човек... ? гхахаха

Само храните момчетo, което дори не участва в дискусията...егати хората сте. Темата една, отговорите други... :x

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 18.03.11 15:57.

18.03.11
16:12

Същите - НЕ!
По-добри - ДА!

18.03.11
19:36

ProXxx, полека - 3 кила, ако качиш в гърдите само.... Я си представи на твоите 2 парчета месо от магазина по 1.5кг как ще седи :) На тоя пич надали гърдите рамената и бицепсите имат 3 кила общо.

казано от Миsh0 на 18.03.11, 19:36:

ProXxx, полека - 3 кила, ако качиш в гърдите само.... Я си представи на твоите 2 парчета месо от магазина по 1.5кг как ще седи :) На тоя пич надали гърдите рамената и бицепсите имат 3 кила общо.

Може малко да се изхвърлих де :D Все пак имай в предвид, че мускула не расте само напред и навън. Той върви и навътре в тялото ;)

18.03.11
19:47

казано от Миsh0 на 18.03.11, 19:36:

Ще има ефекта на 2 по 500-600 кубика силикон.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 18.03.11 19:48.

18.03.11
20:41

Ей пичове дайте са разберем нещо. темата не съм я пуснал да дискутирате колко кила има в гърдите ;) въпроса ми беше дали с кофички + лицеви (краката горе с 20 кила раничка) + лег могат да се подчъртаят гърдите (долната част не се вижда много добре на снимките)
П.С. Момчето сигурно вдига двойно повече от вас на лежанката (е не баш) от колкото когато вие сте били с неговия стаж,а той е 2 тренировки в зала ;)

18.03.11
20:52

казано от bat jica на 18.03.11, 20:41:

въпроса ми беше дали с кофички + лицеви (краката горе с 20 кила раничка) + лег могат да се подчъртаят гърдите (долната част не се вижда много добре на снимките)

Щом той е успял, значи принципно може :)

П.С. Момчето сигурно вдига двойно повече от вас на лежанката (е не баш) от колкото когато вие сте били с неговия стаж,а той е 2 тренировки в зала ;)

Ще бъдеш добър рекламен агент да знаеш :D А на въпроса аз ти отговорих малко по-нагоре :)

18.03.11
21:24

казано от ProXxX на 18.03.11, 21:03:

Ще бъдеш добър рекламен агент да знаеш :D А на въпроса аз ти отговорих малко по-нагоре :)

Вярно ProX ти беше от малкото които коментираха въпроса, ама ти казвам тоя има чудовищен ген за само с тия лициве 90 от лег на 15 год. (с малко помощ) смятай ако са захване сериозно с фитнеса и става мутант
П.С. Верно ставам за рекламен агент, даже клип смятам да заснема :D

18.03.11
21:51

Имаше един особен бум на теми от подобен род преди година - две. “имам приятел дето не ходи на фитнес, а кляка с 200” , “братовчедми има 300 на бенч преса с тесен хват, а е  на 14” , “един от моя клас е ебал мечка” и други такива глупости. Евала им на момчета, но в крайна сметка такива изказвания са несериозни.нВсе едно си видял месиата да си зима дюнер от бутката в училище.
Ако всеки тръгне да поства тема с подобно съдържание, тук ще стане рибарски форум.
Get real и поздрави

BR

18.03.11
22:20

казано от Madboy на 18.03.11, 14:28:

В трибойските зали има 1 лаф - релефа е за циганите :D

Ами нормално да кажат така,защото не могат да го постигнат.

Аз имам приятел, който е по-як и по-релефен от този пич. Никога не беше тренирал, просто от малък покрай баща си помагаше, а след това си продължи да се занимава с ВиК. Викаме му Брус Ли, защото физиките им са 1:1, само че моят френд е по-висок. Надявам се да не тръгнем всички да ремонтираме водопроводи сега...
@Прокс: не се изказвай като лостаджия. Това, че за лицеви ще му е леко, не означава, че не може със собствено тегло да продължи да натоварва гърдите. Просто се правят и други упражнение освен Светата Троица на Непросветените Лостаджии: кофи, набиранки и лицеви...

казано от Oranje на 18.03.11, 22:35:

Аз имам приятел, който е по-як и по-релефен от този пич. Никога не беше тренирал, просто от малък покрай баща си помагаше, а след това си продължи да се занимава с ВиК. Викаме му Брус Ли, защото физиките им са 1:1, само че моят френд е по-висок. Надявам се да не тръгнем всички да ремонтираме водопроводи сега...
@Прокс: не се изказвай като лостаджия. Това, че за лицеви ще му е леко, не означава, че не може със собствено тегло да продължи да натоварва гърдите. Просто се правят и други упражнение освен Светата Троица на Непросветените Лостаджии: кофи, набиранки и лицеви...

Напълно прав си...аз отговорих конкретно на въпроса му дали с лицеви ще може да го направи и какъв ще е ефекта от тях върху него. Иначе съм напълно съгласен, че с включване на подходящите упражнения собственото тегло също е достатъчно. :)

22.03.11
18:44

Тея 90 кила мога да си представя как ги вдига...

22.03.11
19:19

Тои вдига за гърди, човека зад него за бицепс. :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1