Хранителен режим за изчистване

22.03.11
18:09

Здравейте, аз съм момиче на 16 години, висока съм 165см и тежа около 49 килограма. От около 7-8 месеца правя упражнения вкъщи за корем и крака, но имам коремче и усещам, че в долната част на корема имам известно количество мазнини. Досега не съм се ограничавала от яденето, но сега целта ми е до лятото да изгоря всичко, да сваля 3-4 килограма и реших да почна хранителен режим, който ще включва:
Закуска : 40гр. фини овесени ядки + 40гр. мюсли  с около 150-200 гр. прясно мляко 1.5%
Обяд : печена риба (скумрия или хек) / варени яйца (2) / ориз / печени пилешки пържоли / печено телешко месо / пълнени чушки със сирене и яйца
Следобяд : 1 кофичка кисело мляко 0.1% или 2% + 1 с.л. мед
През деня също така се старая да изпивам поне по 1.5 вода (просто не мога повече)
Хранителният режим ще го съчетая с тичане + упражненията вкъщи, който ще бъдат ето това http://vbox7.com/play:363e635a за корем и 4х15 напади + 4х15 клякания за крака. Ще тичам колкото пъти имам възможност в седмицата, мисля, че ще са около 3-4, а упражненията ги правя в понеделник и четвъртък за корем, и вторник и петък за крака.
Според вас този хранителен режим добър ли е и ще успея ли за 3 месеца да изчистя мазнините и да оформя коремната преса?
Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Petya на 22.03.11 18:35.

Проблемът с режимите е, че всеки режим е добър. Един е добър да убиеш съпруга си милионер с него, друг е добър за собственика на кварталното магазинче, от което пазаруваш храна... Хората, които искат да постигнат ефект с телата си, трябва да ги интересува дали един режим е подходящ за тяхната цел и за тяхното тяло.
Ето ти няколко съвета:
-коремните преси не топят сланините на корема
-дали един режим ще работи за теб или ще довлече нелогични последствия зависи и от как си се хранила преди да минеш на него, както и колко се различава режимът от храненето преди него
-може да тичаш по няколко часа всеки ден и пак да не свалиш, защото се сваля не защото тичаш и правиш коремни преси, а защото си в леко отрицателен калориен баланс.
Въобще - поразгледай малко сайта, ще ти е от голяма полза. ;)

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 22.03.11 18:51.

23.03.11
01:33

Колегата от горния пост е много прав.
За да има ефект нещо то трябва да си го изпитала на собствен гръб.
На един човек определен режим влияе по определен начин , на друг по съвсем друг.
Сичко се свежда до опита , трябва наблюдение над тялото и начина по които се справя с хранителни режим.
Първи път няма да успееш , втори път няма да успееш , на третия път ще стане и ще знаеш че това е начина.
Няма някаква магическа рецепта която да действа на всекиго.
Всичко е опит и експериментиране с тялото ти.
Разгледай раздела за хранене, поговори с момичетата от форум.Може би това ще ти помогне.
Апък и какво се притеснявате вие жените 165/49кг бих казал че си си екстра :) Просто можеби трябва стягане

23.03.11
13:25

Благодаря ви за бързите коментари, когато имам повечко свободно време ще седна да поразгледам сайта по-добре :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1