22.03.11
22:20
Здравейте!
Обмислям да си взема от тези машинки за бръснене на брада.Някой има ли такава и какви са ви впечатленията,смисъл върши ли работа?Искам да си взема,понеже от бръсненето ми излизат доста пъпки,а и се харесвам повече с маалко брада (много ми е кофти,като съм гладко избръснат :( ),а тези машинки имали такава възможност-да си оставяш от 1мм до Х мм брада.
22.03.11
22:27
Давам ти моята Philips с три глави ползвана е един път. Да оставя малко брада не бръсне напълно гладко.
Ако се заинтересуваш пиши на ЛС за да се договорим за цената.
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 22.03.11 22:28.
Сега,като чета по другите форуми,някои казват,че с електрическите самобръсначки се получавали пъпки първите 1-2 дена,а при други този проблем го нямало.Чудя се относно пъпките кой е по-добрият вариант-дали електрическата или обикновената самобръсначка,понеже кожата ми е доста лесно раздразнителна.
Раздразнителна ли ти е кожата, дали с машинка или със самобръсначка е все 1.
Да ти кажа и аз си купих преди 4-5 години електрическа на Филипс с три глави зимата по-лесно се бръснех но лятото овлажнили се кожата ми бръснене няма :D. Но си реших проблема, моята има приставка за дооформяне на бакенабрдите и с нея се бръсна до ден днешен. Не бръсне до дъно, но пък на мен ми харесва “небрежно избръснатия стил” : )))