22.03.11
22:20
Към какъв хран. режим да се отправя като целта ми е намяляне на % мазнини 170 см 69 кг . Като при чистене искам да запазя макс . количество мускул.Колко гр/кг протеин и въглехидрат и какви да са въглехидратите ориз картофи като основния период ли . + добре ли е Oxypro elite или с него се сваля и мускул доста.
22.03.11
22:32
НВД според мен
22.03.11
23:17
ВМ НВД + HIIT според мен за чистене, поне аз така правя..
казано от Здравко Чанев на 22.03.11, 22:20:
Към какъв хран. режим да се отправя като целта ми е намяляне на % мазнини 170 см 69 кг . Като при чистене искам да запазя макс . количество мускул.Колко гр/кг протеин и въглехидрат и какви да са въглехидратите ориз картофи като основния период ли . + добре ли е Oxypro elite или с него се сваля и мускул доста.
С риск да бъда оплют - за максимално запазване на ММ - кето-режим + аеробни упражнения. Това означава - <20 г въглехидрати, около 70% мазнини, останалото белтък и си оставяш некъв дефицит калориен (с толкова много протеин и мазнини, ще ти се ускори метаболизмът и ще си позволяваш повечко да ядеш). Тъй, тъй е в краткосрочен план, така че едва ли ще получиш камъни в бъбреците и други “ужасни усложнения”. Наблягаш обаче на ненаситенички мазнини, но можеш да си ядеш и наситени, но не и транс.