"Харесвани статии"

Темата е заключена.

Имам едно предложение за лека корекция в графа “Харесвани статии”. Не е нещо фундаментално или спешно, но...Проблема е такъв, че има ограничение на броя на показвани статии на 25. В моя случай (предполагам и в много други), броя на харесваните статии надвишава 25, което от своя страна кара много от тях да бъдат скрити или невидими. Идеята ми е ако може да се направят страници както при темите пускани във форума, за да може всички харесвани статии да бъдат достъпни. Ако все пак ограничението е сложено с някаква цел, то идеята ми не важи :) Благодаря за вниманието.

Оправихме го - може ли да погледнеш, дали е наред?

Брей, че сте бързаци. Сега е перфектно! ;)

Всъщност не е перфектно :( При мен показва 3 страници, но и на 3-те страници са абсолютно идентични (едни и същи статии в един и същи ред).

ПС: Така е при всички браузъри и при изчистен кеш. Също така при добавяне на нова статия към любимите някоя друга изчезва и отново всички страници са идентични.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.03.11 11:40.

А сега как е?

Сега вече е перфектно. И при добавяне на нови статии и като цяло :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1