Пак за овесените ядки и трици.

23.03.11
12:23

свалям килограми и от доста време сутрин закусвам овесени трици с кисело мляко...сега изчетох тука 100 теми за това дали триците са по подходящи/полезни или ядките,и май мненията са в полза на ядките...да минавам ли на ядки или не???
опитвам се да не ям въглехидрати...или ако ям е до ранния слетобед...триците са един от основните ми дневни въглехидрати...другото е 3 филиики черен хляб.

23.03.11
12:34

Ако не се бъркам триците са смлени овесени ядку и така част от фибрите се унищожават.Яж по-добре едри овесени ядки.

казано от brusakch на 23.03.11, 12:34:

Ако не се бъркам триците са смлени овесени ядки...

В случая грешиш. Триците са обвивката на зърното.

23.03.11
13:12

казано от brusakch на 23.03.11, 12:34:

Ако не се бъркам триците са смлени овесени ядку и така част от фибрите се унищожават.Яж по-добре едри овесени ядки.

бъркаш.....

23.03.11
18:41

Триците нямат хранителна стойност. Ако разчиташ на тях, като източник на въглехидрати, то сигурно умираш от глад.

23.03.11
22:08

не, не съм гладен.............сравнявах стойностите на триците и ядките....триците са леееко по калорични даже......поне по етикет.

23.03.11
22:55

Не знам, как биха се отразили на теб, но точно за сваляне на килограми..... Аз почна ли да ям овесени ядки с мляко и тръгвам на мазнини нагоре моментално. Многократно пробвано последните 3 години. За това съм ги ограничил по макс веднъж на всеки 2 дена в момента.

23.03.11
23:30

казано от andre7080 на 23.03.11, 22:55:

Не знам, как биха се отразили на теб, но точно за сваляне на килограми..... Аз почна ли да ям овесени ядки с мляко и тръгвам на мазнини нагоре моментално. Многократно пробвано последните 3 години. За това съм ги ограничил по макс веднъж на всеки 2 дена в момента.

а за какво ги ядеш тогава....? каква полза виждаш в тах? ..........на мене ми казаха преди че остъргвали червата и така спомагали за изхвърлянето на мазнини и подобни.....това вярно ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1