ZMA

23.03.11
14:14

Hа 18 съм и мисля да взема ZMA за подобряване на съня и връщане на нормалните нива на тестостерона след тежка тренировкал Целта не ми е да ми вдигне тестостерона и тем подобни глупости а когато е изчерпан да помага за неговото възстановяване и понеже всеки хвали че спи по малко и му е по дълбок съня и се наспивал. Та се чудя да приемам ли ZMA :)

Ха-ха, няма да ти го “дигне” по изкуствен начин. Просто ще подпогмоне за възстановяване на дефицита. Приемай го, няма проблем. Ако искаш истинско подобряване на съня и повишение на тестостерона по естествен път, препоръчвам ти арахидонова киселина. Скъпа е, но работи. :)

23.03.11
14:37

Т’ва такива шантави сънища ми е докарвало ..... не искам да го чувам.

p.s. ZMA-то.

23.03.11
15:19

emzo: а иначе след около час и нещо след като си станал доспивало ли ти се е или си бодър, защото един се оплаква че така станало при него :)

P.S. на каква марма ZMA да заложа Scitec или Now като разликата в цената е голяма а се различават само по това че в NOW цинка е Zinc (from Zinc L-Methionine and Zinc Aspartate) а в scitec Zinc (Zinc Aspartate) което за разликата в цената е много

Мнението беше редактирано от Bocko на 23.03.11 15:28.

23.03.11
16:52

Сутрин - не,  на мен винаги ми се спи следобед и само когато съм на работа :D

23.03.11
20:08

Вземай на Примафорс най-изгодно е :) аз в момента го пия и наистина действа ( преди да почна да го пия сутрешния ми “hard on” беше изчезнал , но след като започнах да го приемам се възвърна :D )

23.03.11
22:23

Първо мисля на Scitec да видя какъв ще е ефекта че поне са по ефтини и след това ще се мисли :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1