16.05.04
01:51
Някой да ми каже какво става с мен PLS. От 1 месец съм на Стероиди и не съм качил и 1 кило нагоре, и нямам ГОЛЯМ АПЕТИТ. Силата ми нарасна много, качил съм на ръцете 2 санта, както и другаде съм дръпнал. Но защо нямям апетит се чудя. 6000 калорий не мога да изям. стигам до 3000, не повече.
Взимам Дека . 1 седмица 200мг. 2-ра300мг.3-та400мг.4-та500мг. и още 4седмици надолу.
Също взимам: Бионабол. почвам с 3 хапа по 5 мг.на ден. връха е на 30мг-4-та седмица и почвам надолу.
Протеин взимам всеки ден по 1 път в 15:00 h. 60gr.банани ям много. Креатин по 5 гр. преди трен. За обед ям на Евтина столова НАИ-много. Но пък ставам от сън в 12:00 на обяд . А си Лягам в 4:00 сутринта. Тренирам в 18:00 h. Тва са подробностите , но нещо не върви.
Аве пич, да беше казал поне какви препарати взимаш, какъв ти е точно цикъла, как ядеш, как тренираш и т.н.! Тъй зададен въпроса ти няма да намериш отговор :wink: !
Само да вметна, че с мен това се случи когато за първи път имах пари за няколко добавки едновременно - суроватъчен протеин, креатин, много витамини, глюкоза и глутамин : тялото ми изглеждаше все по-добре, качих размерите навсякъде (не драстично, но все пак по 2 санта не е малко) и кантара си показваше същите кила! Кантара е цифров и няма съмнение в него :wink: !
Da mai ti trebva protein4e priyatel, sigurno tyaloto nyama materyal za da izgrajda. I kreatin pusni v deistvie i nekuv multivitaminen kompleks ot tiya na firmite za suplementi. Mnogo zavisi na kakvo zob4e si v momenta idali predi si pravil cikli ina4e taka nishto ne moje da se kaje.
16.05.04
16:40
Значи за допълнение към поста ми : Взимам Дека така. 1 седмица 200мг. 2-ра300мг.3-та400мг.4-та500мг. и още 4седмици надолу.
Също взимам: Бионабол. почвам с 3 хапа по 5 мг.на ден. връха е на 30мг-4-та седмица и почвам надолу.
Протеин взимам всеки ден по 1 път в 15:00 h. 60gr.банани ям много. Креатин по 5 гр. преди трен. За обед ям на Евтина столова НАИ-много. Но пък ставам от сън в 12:00 на обяд . А си Лягам в 4:00 сутринта. Тренирам в 18:00 h. Тва са подробностите , но нещо не върви.
Opa ot tova koeto si napisal vednaga shte ti kaja 4e habish taka proteina vzimai go na dozi po 30 grama ediniya put 1-2 4asa predi trenirovka a drugiya vednaga sled trenirovkata ili v ramkite na 1 4as sled tova. Vupreki tova mi se struva malko tryabvat ti 3-2 gr protein na kilogram telesno teglo ako nyamash pari za protein davai yako na izvara, yaica,mlyako. S kreatina vzimai sled trenirovkata vednaga po 5 gr za vustanovyavane, vzemi i glutamin ako imash pari. Predi lyagane pak protein ili litur mlyako. Ne znam kolko kilograma si ama tiya 3000 kalorii mai sa malko. Golyamo zna4enie ima s kakvo se zanimavash prez denya v smisul kolko gorish bez trenirovkata ima formuli da si go smetnesh i tova shte ti e razhoda na kalorii za baza slagash 500 otgore za sreden razhod pri trenirovka i tryabva da slojish 500-800 otgore za da mogesh da ka4vash i tiya kalorii tryabva da idvat ot vuglehidrati i belta4ini nai ve4e. Ina4e cikula stava gore dolu. Bianabola ne go zimai navednij za denya shtoto shte sma4kash bubrecite razpredeli si go na nekolko priema za denya. Tova e zasega i poleka s doziraneto da ne se uvli4ash shtoto losho. Shtom si ka4il na sila tryabva da ka4ish i na masa ama si opravi yadeneto aide i uspeh i pishi pak sled vreme da vidime kvo si naprail. A oshte neshto zapisvai si kvo si yal ne e sramno i si nameri tablici za kalorien sustav na hranata i smetni tam kolko hapvash i kolko izrazhodvash i sam shte si hvanesh problema, aide uspeh 4e se uvlyakoh i ti napisah cel roman.
17.05.04
02:30
Velko….. predi cikala sam bil 105 kila. Sega sam 103.
Bati, naistina tezi steroidi sa opasni. Izpuvat nervite. Dnes se sbih sas trima i gi smazach, neveroiatno no fakt. Sq mi e kofti 4e sam izpadnal tolkoz tupo i brutalno. Tezi koito ne znaiat , da znaiat, i da vnimavat s nervite. Po dobre da ne se izliza po diskoteki 4e togava stava naistina strashno. Az ne izlizam ve4e.
Sedni si na guza i si pazi nervite. Trenirai, yaj i po4ivai ostavi diskotekite i barovete. Taka a sega za yadeneto nay malko 3600 kalorii dnevno ina4e v momenta sushish i iz4istvash muskulite a ne gi ka4vash. Otnosno sbivaniyata nai dobre ne se zamesvai i kato stane sakatluk begai ot tam i ne se pravi na bezsmurten shtoto shte te boli glavata posle. Az kolko sum se mlatil tolko i men sa me mlatili taka 4e v taya rabota pobediteli nyama ostavi gi tiya raboti na piyandurite da si troshat glavite. Kulturizma ne e samo pravene na muskuli toi e promyana i na na4ina na mislene i na4ina na jivot. Aide vsi4ko dobro i usilni trenirovki.
eto edno predlojenie.
ot kude znae6 4e dekata e istinska?mnogo qsno 4e tozi koito ti q prodava 6te ti kaje taka,no dekite sa 90% fal6ivi.puk i po tozi na4in na priqem ima minimalen efekt(po edna na sedmica).prez 5 dni po 200mg e optimalno e razbira se moje6 da uveli4i6.
vtoro bionabola ot aptekata e dosta slab.predi ima6e edin koito be6e v 6i6enca i si be6e 5 mg.no tozi v momenta sigurno e kum 3.taka 4e po dobre si vzemi metan.
pie6 li dostatu4no voda.tq e mnogo vajna.pone po 4 litra na den.i kato cqlo bih ti preporu4al za sledva6tiq ti cikal da si kupi6 ot aptekata ne6tata pone znae6 4e sa istinski.retabolila ima su6toto sudarjanie kato dekata no e 50mg.tova ne zna4i 4e trqbva da udari6 4.prosto dekata e po slaba po princip i zatova e tolkova miligrami.retabolila moje6 da go kombinira6 s umnandren i metan.dosta sa ne6tata no pone si zaslujavat.po edin retabolil i umnandren na sedmica i piramida hapove.6te ostane6 dovolen.vqrno e 4e vsi4ki kazvat 4e umnandrena i retabolila sa mnogo gadni.no kogato se vzimat po otdelno tui 4e taka kommbinirani ako ne ka4i6 kakto pi6e v edno spisanie po dobre se zaemi s golf :)
aide uspeh
17.05.04
19:27
Znachi edna ot osnovnite ti greshki e che vzimash decata na piramida!!!Decata e bavno deistvasht steroid, toi zapochva da deistva sled 1 sedmica i deistva obshto 3! Taka che purvite sedmici trqbva da si na golemi dozi deca i postepenno da gi namalqsh. 3600 kalorii za tvoeto teglo sa malko! Qj qko qica, meso i oriz, tova e hranata ot koqto se raste. shtom si lqgash v 4 chasa trqbva qko da qdesh i prez noshta, ne go li pravish katabolizma shte ti ebe maikata :) tova sa ti greshkite v obshti linii ako imash nqkakvi vuprosi pitai
18.05.04
01:28
Зобе... тва за фалшивата Дека го знам. Купил сам е от Сайта на www.suplements.net , от аптеката идва дебело,щтото е два пъти по малко на същата цена. Ако знаеш как да се снабдя, и как да познавам ОРИГИНАЛА, сега е момента да го кажеш.
James….. Тва че пирамидата за вземане на ДЕКА е грешно, ми е интересно защо става така. Ако можеш обясни защото мисля че е МНОГО важен момент. Аз лично сам си градил схемата на взимане от руски и български сайтове. Там така казват. Навсякаде казват някакси. Аз си мисля че като е инжекционен препарат, навлиза в кръвта веднага. Но ако не е така ти ше обясниш компетентно.
Но си прав че катаболизма ме връща назад. Но НЯМАМ АПЕТИТ. ТВА НЕЗНАМ ЗАЩО СЕ ПОЛУЧАВА. Имам колеги по 2 пилета изяждат.
ЩО НЕ МИ СЕ ЯДЕ МИ КАЖЕТЕ. Преди имах повече апетит. ????????????????????????????????????????????????????????
18.05.04
09:53
Znachi sega shte ti obqsnq zashto decata(a i povecheto injekcionni preparati) ne trqbva da se vzima na piramiada. Purvo greshish che injekcionnite preparati vlizat vednaga v kruvoobrushtenieto! Decata zapochva da deistva sled 1 sedmica! Znachi da rechem che vurha na piramidata s deca ti e na 5tata sedmica…...i zabiesh 600 mg primerno….priet 5tata sedmica tozi steroid shte zapoche da nqkude v sredata na 6tata. Polurazpada mu beshe dosta vreme ako ne se laja. Znachi tezi 600 mg vzeti 6tata sedmica shte deistvat poveche ot mesec, toest ot 6ta do 10ta sedmica. Ne mislish li che sled 6tata sedmica receptorite shte se se nasitili pone malko? Az na mn mesta sum chel tochno za decata che se vzima purvite sedmici visoka doza i postepenno se namalq. I v Olymp go bqha pisali. Vseki profesionalist shte ti kaje che e taka. No Tova che nqmash apetit ne e ot greshniq nachin na priem na deca. Tova moje da se dalji na lipsa na vitamini, mn e vajno da priemash multivitaminen komplex po vreme i sled cikala. Trqbva da trenirash mn tejko i probvai sled tren da karash 10 min veloergometar, no ne poveche. Na men tva mi dava super apetit. Ako iskash vzemi si bg Phytin(fitin) mn apetit dava i se izvlicha ot rasteniqta, 2-3 leva e shishenceto. Sega za drugo ne se seshtam, no trqbva da si namerish greshkata za apetita. Btw emil beshe kazal che ot suplements.net produktite sa mente….moje i da e vqrno, ot lichen opit shte ti kaja che povecheto deci sa mente, az vzeh 5 ampuli i ne kachih nishto, tova beshe otdavna de. Zashto mislish che v saita sa napravili promociq tochno na Deca?:)
18.05.04
09:56
zabravih da kacha che primerno ako purvite 3 sedmici vzimash golemi kolichestva deca, 400+, tq shte deistva mn mn vreme, prez celiq ti cikal. Zatova purvo sa visokite dozi, i postepenno namalqsh.
ne deistva vednaga za6toto kakto vseki steroid ima zarejda6t period.
a kak da poznava6 istinskata deca na vsqkude mi kazvat razli4no koeto zna4i 4e ne moje6 da q poznae6.
tui 4e ako iska6 probvai tozi cikul deto ti predlojih
19.05.04
00:18
James…..Мерсаж за информацията. Надявам се да е полезна както на мен, така и на всички останали. Прав си че не взимам никви витамини. А пък имам. Ще взема още сега. След 2 дни ще ти кажа какъв е резултата. JAMES…. кажи как се бие ДЕКАТА. Един път седмично. Два пъти, три,. Колко.???/ И проблем ли е 400мг на един път да ги бодеш.
Значи ако www.suplements.net са МЕНТАЦИ.... направо нямям думи.
Нека някои от тях да се защити. Аз съм Убеден че имат слушалка във нашия форум Б.Б. Ебати тва което съм постигнал ако е само от Бионабол !!!!!!! Язък за Барута. Толкоз пари, Суплементи, Дисциплнина, тренировки. Но за мен има начин да се разбере ФАЛШИВАТА ДЕКА. И този начин ще го намеря. И спектрален анализ ще му направя. Специално СУПЛЕМЕНТС.НЕТ ще са първите. Нека имат Късмета. Сега се сещам че ако една ампула от тяхните се изпрати в завода производител.... :wink: хаха Кво правим тогава. Аз знам.
19.05.04
06:57
Znachi decata mojesh da q biesh vednuj sedmichno ako si na malki dozi, ili 2 ako si na po golemi, 400 mg sa ti 4 ml nali? Znachi 2 pati sedmichno po 2 ml. Na edno mqsto moje da se injektira nai mnogo 3 ml raztvor. No ot 3 navednuj ti stava kofti, shte imash chuvstvoto che gaza ti e “pulen s neshto”:)))) Az minaliq put zabravih da kaja che vseki chovek ima individualen, razlichen broi steroidni receptori v tqloto. Kolkoto poveche imash, tolkova poveche shte kachvash i to ot malko himiq. Az lichno imam priqtel koito ot 20 dni po 5 hapa bionabol na den kachi 8 kg, bez da qde koi znae kolko!! Imam i drugi poznati koito vzimat mn testosteron i dr himiq i ne kachvat poveche ot 5-6 kg. nai vajnoto e da qdesh, ne qdesh li nishto nqma da stane. gledai zadaljitelno na den da izqjdash: 5 qica celi, 200+ grama izvara, 1-2 kiseli mleka. Pone shte si nabavish dosta protein ot tezi hrani, drugata chast ot ostanalite.
po-zdravi
20.05.04
00:29
:lol: Има нещо вярно с това за гъза. Две от инжекцийте не ми станаха и голям проблем. Знаеш ли от къде да се снабдявам с оригинална химия ???