Вид риба?

22.03.11
21:10

Кажете някой по-ниско калоричен или беден на мазнини вид риба и също така,ако може да е хубав на вкус.Тай де не съм голям фен на морските деликатеси,но все пак.В момента ям 200-250 гр. скумрия вечерно време,но тя до колкото знам има доста мазнини.

22.03.11
23:22

Треска, кех и сиомга са най-чистите риби и риба тон не е зле.Скмрията е мазничка да, но тва си гооврихме и с Влади, че при добър хранителен режим почти невъзможно да лепнеш от мазна риба, има триглицериди освен омега 3 в рибата, ама да качиш от мазна не знам какво трябва да стане.Може би да ядеш по 1кг на ден 5 дни в седмицата и да не спазваш никъв хранителен режим, ако си на НВД почти невъзможно да лепнеш от мазна риба...

23.03.11
23:33

казано от Daniel Dimitrov на 22.03.11, 21:10:

Кажете някой по-ниско калоричен или беден на мазнини вид риба и също така,ако може да е хубав на вкус.Тай де не съм голям фен на морските деликатеси,но все пак.В момента ям 200-250 гр. скумрия вечерно време,но тя до колкото знам има доста мазнини.

Ммм, не бягай точно от тези мазнини ;) Иначе като по-малко мазна риба - пъстърва ;)

25.03.11
18:42

Току що ометох една пастървичка, приготвен във фурна увита във фолио и по тази тема мога само дакажа, че скумрията е най гадната риба по всички показатели, ама за тва е и най евтина. Най чистата риба е окенаската, това са много по важни неща от това в коя колко и какви мазнини има. За съжалени и тези пастърви дето ги гледат в рибарниците са много далече от другите такава израснали в естествената си среда, просто храната която им дават е по добре да не я знаете, ама това е положението то цялата индустрия е такава. Спасението е колкото се може повече храни домашно производство, ама не всеки има възможност да намира такива или да си произвежда ! Един път си спомням купихме живо агне за велик ден, еми кво да ви кажа ТИПИЧНО БЪЛГАРСКА РАБОТА, толкова напомпано с храна и вода (най малко 10 кила храна в червата), че направо е жалко щот за мен такива търговци са смешници, които никога немогат да постигнат нищо в живота и в бизнеса. Сега с нетърпение очаквам великднеските цени на яйцата (finger), аве смешни хора > смешна държава !

25.03.11
22:51

консерва риба тон,хек,мерлуза

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1