23.03.11
21:12
здравейте на всички, нов съм в форума и не съм много сигурен дали мястото на тази тема е тук но ще се пробвам
питането ми е следното понеже в момента разполагам с следните продукти
протеин изолат на now foods (веднъж след тренировка)
креатин пак на now foods (5гр. преди тренировка)
аминокиселини amino complete now foods (4 преди и 4 след тренировка)
мултивитамин daily vits now foods (1 хапче сутрин витамините са слаби)
на 16 години съм имам стаж около година(в фитнеса и около половин в кикбокса) тренирам 6 пъти в седмицата, 3 пъти от тези 6 хода на фитнес, а останалите 3 на кикбокс.(от време на време като видя че ми идва в повече си взимам примерно седмица почивка)
Добавките ги пия само когато ходя на фитнес с изключение на амино-то пия 2 преди и 2 след тренировка като хода на кикбокс
много ли ще му дойде на организма ми ако на тая възраст пия jack3d 5 гр преди тренировка(една доза)?
замислям се за jack3d понеже напоследък се чувствам слаб в залата преди бях по тежък на всяка следваща тренировка,а напоследък ми “спря” растежа на мускулите.Продуктите изредени по горе си ги взех този месец, но чувствам нужда от нещо експлозивно което да ми дава сила мотивация(напомпване), защото по горните продукти ми дават мускулен растеж но не и сила(с изключение на креатина),ако мислите че ще ми дойде в повече предложете нещо за сила :?
Тези добавки се пият всеки ден,не само в тренировъчните дни.Освен това jack3d не е толкова силна добавка,погледни етикека там трябва да пише възраст,ако има някакви ограничения.Освен това може да пробваш с по-малки дози.
казано от Biad__ на 23.03.11, 23:33:
Тези добавки се пият всеки ден,не само в тренировъчните дни.Освен това jack3d не е толкова силна добавка,погледни етикека там трябва да пише възраст,ако има някакви ограничения.Освен това може да пробваш с по-малки дози.
тук мога да споря много с теб.Би ли ми обяснил каква е идеята на пиеш креатин в не тренировъчен ден като това е източник на енергия ?(ако ми изръсиш нещо от сорта да се натрупва, то ще бъде доста по ефективно да си дигнеш дозата в тренировъчният ден отколкото да се тъпчеш в не тренировъчен, защото част от креатина ще се е изчерпал до тренировъчният ден,чисто логически)
или аминокиселините(бцаа) това е разграден протеин каква е идеята да го има в кравта ти след като мускулите ти нямат(завишена) потребност от него?(не се натоварват достатъчно, че да имат нужда от допълнителни дози)
същата работа и с протеина в не тренировъчен ден, няма смисъл да пиеш каквото и да е, организма ти няма нужда, не е чак толкова трудно да си набавиш нужните вещества с ядене.
Идеята за пиене на добавки е когато организма има нужда (завишена потребност).В не тренировъчен ден ти нямаш завишена потребност на тия вещества.Пълна отживелица е това да пиеш добавки в не тренировъчен ден...(освен ако не си 150 кг бодибилдер който не може да изяде толкова че да си задоволи мускулите в не тренировъчен ден).Както и да е унесох се мога цял ден да ти споря по тази тема...всеки който чете малко повече ще ти каже, че е почти безсмислено да пиеш добавки в не тренировъчен ден
казано от alex saev на 24.03.11, 00:29:
казано от Biad__ на 23.03.11, 23:33:
тук мога да споря много с теб.Би ли ми обяснил каква е идеята на пиеш креатин в не тренировъчен ден като това е източник на енергия ?(ако ми изръсиш нещо от сорта да се натрупва, то ще бъде доста по ефективно да си дигнеш дозата в тренировъчният ден отколкото да се тъпчеш в не тренировъчен, защото част от креатина ще се е изчерпал до тренировъчният ден,чисто логически)
или аминокиселините(бцаа) това е разграден протеин каква е идеята да го има в кравта ти след като мускулите ти нямат(завишена) потребност от него?(не се натоварват достатъчно, че да имат нужда от допълнителни дози)
същата работа и с протеина в не тренировъчен ден, няма смисъл да пиеш каквото и да е, организма ти няма нужда, не е чак толкова трудно да си набавиш нужните вещества с ядене.
Идеята за пиене на добавки е когато организма има нужда (завишена потребност).В не тренировъчен ден ти нямаш завишена потребност на тия вещества.Пълна отживелица е това да пиеш добавки в не тренировъчен ден...(освен ако не си 150 кг бодибилдер който не може да изяде толкова че да си задоволи мускулите в не тренировъчен ден).Както и да е унесох се мога цял ден да ти споря по тази тема...всеки който чете малко повече ще ти каже, че е почти безсмислено да пиеш добавки в не тренировъчен ден
Като знаеш толкова, що питаш тогава???? Пий си ги както знаеш и ай със здраве, никой няма намерение да спори стеб и да ти налива акъл щото виждаме, че си имаш повече от досатъчно!!
24.03.11
07:24
Ей такива са ми любимите - 16 годишни, без нужните знания, с голямо самочувствие и без покритие.
Само да ти задам едно въпросче, което ще обезсмисли цялото ти писане на глупости в горния пост:
Абе ти в не тренировъчните дни не възстановяваш ли или възстановяваш мускул само в тренировъчни дни? Не всъщност разбрах - пробваш дали ще се получи да пестиш от добавки, та да си имаш за по-дълго време :D
Да не говорим, че джак-а не е нужен на 16 годишен! Кое да ти стимулира тоя джак бре - кокалите?
Просто останах без думи! Тука има хора, които тренират от преди да се родиш, но можел да спори с кой ще спориш - с другите 16 годишни? Колегата Valdis ти каза - като си такъв многознайко, пиеш си добавчиците и не се пробвай да наливаш знания, които нямаш, а и никой не ти е искал.
п.п. Прав си, че можеш да спориш цял ден - с телевизора, защото тук едва ли някой ще си губи времето в безсмислени спорове с 16 годишни лапета.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.03.11 07:27.
казано от head_hunter на 24.03.11, 07:24:
Ей такива са ми любимите - 16 годишни, без нужните знания, с голямо самочувствие и без покритие.
Само да ти задам едно въпросче, което ще обезсмисли цялото ти писане на глупости в горния пост:
Абе ти в не тренировъчните дни не възстановяваш ли или възстановяваш мускул само в тренировъчни дни?
Да не говорим, че джак-а не е нужен на 16 годишен! Кое да ти стимулира тоя джак бре - кокалите?
Просто останах без думи! Тука има хора, които тренират от преди да се родиш, но можел да спори с кой ще спориш - с другите 16 годишни? Колегата Valdis ти каза - като си такъв многознайко, пиеш си добавчиците и не се пробвай да наливаш знания, които нямаш, а и никой не ти е искал.
както и да е всеки си има мнение, но никои все пак не ми отговори дали няма да ми е силен джак-а
и не не искам да ми стимулира кокалите, а нервната система...
Мнението беше редактирано от alex saev на 24.03.11 07:28.
24.03.11
07:35
Добре бе многознайко - отговори ми на въпроса “Възстановяваш ли в не тренировъчни дни или само в тренировъчни?”
казано от alex saev на 23.03.11, 21:12:
Я ни светни как се усещат витамините дали са силни или слаби?
замислям се за jack3d понеже напоследък се чувствам слаб в залата преди бях по тежък на всяка следваща тренировка,а напоследък ми “спря” растежа на мускулите.
Това сигурно е заради мощното възстановяване от добавките само в тренировъчен ден?
Продуктите изредени по горе си ги взех този месец, но чувствам нужда от нещо експлозивно което да ми дава сила мотивация(напомпване), защото по горните продукти ми дават мускулен растеж но не и сила(с изключение на креатина),ако мислите че ще ми дойде в повече предложете нещо за сила :?
Сега последно спрял ти е мускулния разстеж или добавките само в тренировъчен ден ти го дават?
Е можем ли да спорим още или всеки си има мнение :D
п.п. Горките ти родители - син многознайко, в пубертета на стимуланти :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.03.11 07:46.
казано от head_hunter на 24.03.11, 07:35:
Добре бе многознайко - отговори ми на въпроса “Възстановяваш ли в не тренировъчни дни или само в тренировъчни?”
Я ни светни как се усещат витамините дали са силни или слаби?
замислям се за jack3d понеже напоследък се чувствам слаб в залата преди бях по тежък на всяка следваща тренировка,а напоследък ми “спря” растежа на мускулите.
Това сигурно е заради мощното възстановяване от добавките само в тренировъчен ден?
Продуктите изредени по горе си ги взех този месец, но чувствам нужда от нещо експлозивно което да ми дава сила мотивация(напомпване), защото по горните продукти ми дават мускулен растеж но не и сила(с изключение на креатина),ако мислите че ще ми дойде в повече предложете нещо за сила :?
Сега последно спрял ти е мускулния разстеж или добавките само в тренировъчен ден ти го дават?
Е можем ли да спорим още или всеки си има мнение :D
п.п. Горките ти родители - син многознайко, в пубертета на стимуланти :D
1.Ами препоръчителната доза на даденият витамин “х” не надвишава 100% (веднъж), а реално аз от това усвоявам едва няколко процента така стигнах до този извод.
2.Имам един не тренировъчен ден, така че престани да се заяждаш,не е толкова фатално дори по твоята логика.
3.И като за край много им е добре на родителите ми, щом говоря така може би не само аз съм на това мнение,на бфф-то ми, баща му е биолог, и сме врата до врата, а майка му е фармацевт(редовно ги разпитвам баща му е много пич и е фитнес маниак)мисля да му вярвам повечко на него отколкото на не медицинско лице относно нещата възстановяване и т.н, написани горе.Както и да е, не искам да споря, спри да спамиш.Аз съм решил, че няма да пия добавки в не тренировъчен ден, не съм длъжен да се обяснявам.Би ли спрял да се заяждаш и да станеш с нещо полезен ако можеш?(да ми отговориш по темата)
А и за да се подсигуря, понеже те виждам че, май ти доставя удоволствие да ми се “дзвериш”, а ще изръсиш нещо от сорта ходи питай медицинските лица, това не го правя, защото едвам наще одобриха тези добавки, при всяка следваща ще я изсипват през прозореца, а този въпросният биолог ми каза още в началото: говорим каквото говорим но разбера ли, че си купуваш нещо казвам на родителите ти.
24.03.11
18:56
Оооо я не ми казвай дали спамя или не!
Като си толкова про какво правиш тука?
Айде пий си там каквото си решил и спри да ръсиш глупости!
Тоя бил биолог, ония бил фармацевт, а всъщност мускул няма :D
24.03.11
18:56
в момента питаш или се самонавиваш ? кат искаш на там метан 3 лева хапа и не питай .. успех ..
24.03.11
19:01
казано от head_hunter на 24.03.11, 18:56:
Оооо я не ми казвай дали спамя или не!
Като си толкова про какво правиш тука?
Айде пий си там каквото си решил и спри да ръсиш глупости!
Тоя бил биолог, ония бил фармацевт, а всъщност мускул няма :D
Чакай сега той е бил фитнес маняк .Бъркаш се !:D:D
24.03.11
19:06
Прави се на интересен.
Тоя ми каза - ония ми каза, а ти какво прочете по въпроса? :D
Шест дни в седмицата тренировки, на 16 г. и накрая ни мускули, ни кик-боксьор :D
Забавлявам се много, когато някой е тотално невеж и въпреки всичко се напъва :D
Айде накрая да спреш с глупостите ще ти кажа:
- Да схемата ти на прием е страхотна.
- От тея продукти даже без тренировки, ще станеш една камара мускули.
- На ринга направо ще ги е страх да излизат срещу тебе, защото ще усвояваш ударите от кик-бокса и на сън.
- Ти си истиски професионалист и никой не може да се мери, нито с теб, нито с роднините на приятелите ти.
- Всички тук сме тотално невежи и сме регистрирали да спамиме темата ти, че ни треперят гащите да не станеш първия Българин световен шампион по кик-бокс и същевремено новия мистър Олимпия.
казано от head_hunter на 24.03.11, 19:06:
Прави се на интересен.
Тоя ми каза - ония ми каза, а ти какво прочете по въпроса? :D
Шест дни в седмицата тренировки, на 16 г. и накрая ни мускули, ни кик-боксьор :D
Забавлявам се много, когато някой е тотално невеж и въпреки всичко се напъва :D
Айде накрая да спреш с глупостите ще ти кажа:
- Да схемата ти на прием е страхотна.
- От тея продукти даже без тренировки, ще станеш една камара мускули.
- На ринга направо ще ги е страх да излизат срещу тебе, защото ще усвояваш ударите от кик-бокса и на сън.
- Ти си истиски професионалист и никой не може да се мери, нито с теб, нито с роднините на приятелите ти.
- Всички тук сме тотално невежи и сме регистрирали да спамиме темата ти, че ни треперят гащите да не станеш първия Българин световен шампион по кик-бокс и същевремено новия мистър Олимпия.
само да те поправя ако може България има световен шампион по кикбокс , а относно темата автора и да спре да си хаби парите за добавки 3фитнес + 3 кикбокс = никакъв шанс за голя мускулен растеж, ако питаш мен просто си ходи на кикбокса 4-5 пъти в седмицата и прави щанги след тренировките няма да имаш голяма визия но ще си бърз и гъвкав
Мнението беше редактирано от Simpatqga на 24.03.11 19:27.
24.03.11
19:32
казано от Георги Христов на 24.03.11, 18:56:
в момента питаш или се самонавиваш ? кат искаш на там метан 3 лева хапа и не питай .. успех ..
Тоя метан на 3лв/хап да не е от на Чък Норис лайната, че е толкова скъп :D
А какво е бфф-то? Разбрах, че баща му е биолог, а майка му фармацевт, но то самото какво ще да е?
24.03.11
22:51
казано от adivnas на 24.03.11, 19:26:
само да те поправя ако може България има световен шампион по кикбокс
Да моя грешка - друго имах в предвид, но мисля, че ме разбрахте. ;)
Иначе с Албен Белински се познаваме :)
Модерация: нарушена точка 2.2 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 26.03.11 08:28.