Съботно-неделна тренировка в София

Прескочи до:

24.03.11
11:51

Благодаря за уточнението.Засега нямам ангажименти, така че ще мога да дойда :)Да кажа предварително, че съм начинаещ :D

Изцяло кросфит-тренировка не съм правил до сега. Освен това избивам нормалната за след почивка мускулна треска и гледам да не се хвърлям веднага на големите железа. Да, то ще се види колко ще ми изкара батерийката... :)

P.S. Сигурен съм, че libra е дала солиден рушвет при избора на мястото! :D

24.03.11
12:01

Здравейте,
Ако може ще се включа и аз в тренировката в Младост с най-голям кеф. Отдавна имам желание да дойда до Надежда да тренираме и да се запознаем, но все неуспявах.

24.03.11
12:27

Неделя, 27 март:
Кросфит тренировки на открито София-Изток
От 13.00 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за начинаещи и (средно) напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* тестване на 2 от основните упражнения
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
Заб: Като за първа тренировка няма да има разделяне на напредналите от останалите, а комплексът ще бъде подбран и скалиран според нивото на всеки.
Кросфит тренировки на открито София-Запад
От 16.00 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване на основни умения и движения - сумо тяга и хай пул с пудовка и кипинг набирания
* тестване на 2 от основните упражнения
* комплекс тип AMRAP (най-много рунда за време): аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 17.30 в 61 СОУ кв. Надежда: кросфит за напреднали:
* затвърждаване на основни умения и движения - работа с гимнастически халки
* комплекс 1: къс, в стил Фран
* комлекс 2: дълъг и мъчителен

* комплекс 1: къс, в стил Фран : Къс ама дебел :D
* комлекс 2: дълъг и мъчителен

В рамките на минутата :)

Всички са добре дошли да гледат или опитат. Разбираемо е, че повечето ще са начинаещи, затова и тренировките се разделят на такива за напреднали, и за начинаещи, като за новаците блокът за заучаване на нови движения и затвърждаването им представлява голяма част от самата тренировка. При повече хора може да се направят и отделни групи, където да са разпределени трениращите с по-близки атлетически показатели. Както и добавяне на нова локация.

100% потвърждавам участие на тренировката в Младост.

Мнението беше редактирано от Мирослав Василев на 24.03.11 16:24.

24.03.11
21:38

Ако не забегна от София и аз се присъединявам на 100% към групировката в Младост!

24.03.11
23:14

забегни към Плевен, тука да те скършим:)

24.03.11
23:47

И аз съм на линия, освен ако няма възражения :)

казано от ivancho на 24.03.11, 11:38:

10 СОУ “Теодор Траянов”?
Ако има някой от Студентски град който смята да ходи може да се съберем предварително

Аз също мога да дойда, както и Витан е от студ.град. Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D

25.03.11
11:14

казано от slavko на 24.03.11, 23:14:

забегни към Плевен, тука да те скършим:)

Не с лошооооо аз съм новобранец... дай да задобрея малко и може да направим едно пътешествие София-Плевен... пък после и до Варна!

казано от Кольо Пияндето на 24.03.11, 11:52:

P.S. Сигурен съм, че libra е дала солиден рушвет при избора на мястото! :D

Мен ако ме питаш 10то не е най-подходящото място в Младост....казвам го от гледна точка на това, че е по-малко като пространство, много хора се събират я спортуващи, я не... по пейките на “лаф моабет” ... но кой знае де, може и да греша.
Иначе от към спортни съоръжения е ПЪРФЕКТ :)

Мнението беше редактирано от libra на 25.03.11 11:23.

казано от Десо на 24.03.11, 23:57:

...Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D

В тази дисциплина имам солидни претенции за първото място! (sun)
Пълен професионалист съм в това отношение! (beer)

казано от Кольо Пияндето на 25.03.11, 11:20:

казано от Десо на 24.03.11, 23:57:

...Да им покажем на софиянци как се тренира... седнал на слънцето :D

В тази дисциплина имам солидни претенции за първото място! (sun)
Пълен професионалист съм в това отношение! (beer)

L-sit на слънцето? Няма проблеми. Щом искате да седите.
Ако искате да висите и да се размотавате - ще нося и въжето.
Други предпочитани упражнения имате ли?

казано от Oranje на 25.03.11, 11:23:

Други предпочитани упражнения имате ли?

За да разгърна пълния си потенциал, имам нужда от упражнение, което се прави седнал на припек и с ръце в джобите! 8-)

25.03.11
11:30

за Кольо-изометричен клек...под 2 мин. не се брои:)))

казано от slavko на 25.03.11, 11:30:

за Кольо-изометричен клек...под 2 мин. не се брои:)))

Гърбът ще бъде ли подпрян на стена? Питам, че и един по-мазохистичен вариант съм правил... (wasntme)

25.03.11
11:39

най-мазохистичния вариант е с лост на гърди и с тежести в ръце...
ама пробвай с две халби бира...поне ще са ти стимул...един път да не ги разлееш и втори, че после можеш да си ги изпиеш...:)))

Мога да взема и швейцарската топка за тези, които искат да стоят/седят. Може да им направя кебапчета, взема кег с бира и викна 2-3 чалгаджийки. И да им отделя за тях отделен час. Защото все пак темата има в заглавието си ‘тренировка’, а не ‘седянка’, пък и за другото си има СПАМ тема...

казано от slavko на 25.03.11, 11:39:

най-мазохистичния вариант е с лост на гърди и с тежести в ръце...
ама пробвай с две халби бира...поне ще са ти стимул...един път да не ги разлееш и втори, че после можеш да си ги изпиеш...:)))

Навремето в ЦСКА правихме такава изометрия срещу шведска стена, под наклон и с един колан, минаващ зад коленете. Пламваха ми бутчетата моментално... ех, а бяхме млади! :) А тая технология с бирите не върви при мен... :P

25.03.11
12:05

Eми и аз ако може да предложа всички трениращи да си носят по 5-6 “бърдита” (сещате се, тези революционните уреди, дето си ги залепва на проблемната зона и почват да горят мазнини) плюс някой по-як протеин за маса и готово. А, за да се знае, че все пак за спортисти става въпрос всеки ще си разбива протеина в шишенце, на което пише ISOSTAR. Представяте ли си колко ще е куул.Наредили се десетина души целите в бърдита и джуркат протеина.:)

Ей голям съм тъпак. Сега ходих до 10-то в Младост и се чудя, що няма никой там. А тя тренировката е утре (blush)

26.03.11
17:31

ами тогава да питам Десо или Витан дали знаят с коя линия на градския може да се стигне от студентски  близо до това училище.Между другото като гледах на картата видях,че аутлет магазина на спортдепо  е наблизо, а аз съм ходил от студентски пеша до него,но ми отне доста време.

казано от ivancho на 26.03.11, 17:31:

ами тогава да питам Десо или Витан дали знаят с коя линия на градския може да се стигне от студентски  близо до това училище.Между другото като гледах на картата видях,че аутлет магазина на спортдепо  е наблизо, а аз съм ходил от студентски пеша до него,но ми отне доста време.

С 280 до OMV-to и оттам 88 като се слиза на някоя от спирките до кръстовището на билата. Оттам малко пеша и готово. С дон Вито още не сме се разбирали нищо конкретно но най-вероятно стартовата ни точка ще е спирката на 88 на OMV.

26.03.11
22:46

Благодаря много,Десо  :)

Днес две тренировки - София-Запад и София-Изток.
На първата в Младост дойдоха няколко от съфорумците. Освен това се видяхме и с част от лостаджиите, дори там беше и момчето, на което се коментираха клиповете от вибокса и тялото наскоро. Поговорихме си с тях малко, опитаха халките и веднага се решиха да си купят и...беше време да започваме тренировката:
Заучаването на нови умения и упражнения бе сумо тяга и хай-пул и първата част от прогресията за кипинг набирания.
След това отборна надпревара на 5 станции по 3 минути всяка. От всеки отбор едновременно по двама души имаха право да правят даденото упражнение, а станциите бяха: конуси, сумо тяга и хай-пул, лицеви опори, първата част от прогресията за кипинг и клек с българска торба. Победи отбор 1 с 4 от 5.
В училището в Надежда се учихме да се катерим на въже и правим сумо тяга и хай-пул. След това комплексът бе индивидуален: 5 рунда от
5 х конуси
10 х сумо тяга и хай-пул
15 х лицеви опори
20 х клек с българска торба
След което се доубихме с по един Death by…
Ето по едно клипче от двете локации.

27.03.11
20:19

Браво! Другата седмица ще дойда и аз.

27.03.11
20:22

Браво, много радвате : )

Мня... Подпирам се като амфора на половината клип! (party)

Доволен съм много, само дето ще си изгриза шушлека от яд, че не мога да правя половината неща заради коляното и съответно не мога да дам това, което мога...

Тия заигравчици ще станат ли традиционни? (blush)

ЖК

27.03.11
20:35

браво момчета

27.03.11
20:35

БРАВО бе чукове...че и женско участие имате...само така...тази година ще пребъде нашето дело...и в Плевен се събрахме доста...айде, така да вървим през целия сезон:)

27.03.11
21:09

Готина тренировка, даже хванах тен на лицето:)

IS

27.03.11
21:14

А,колко килограма е торбата? Аз,имам една към 15-17кг. и днес се размазах с нея:) килограмите са такива,защото е мое производство от вътрешна гума на кола.

казано от Ivaylo Stefanov на 27.03.11, 21:14:

А,колко килограма е торбата? Аз,имам една към 15-17кг. и днес се размазах с нея:) килограмите са такива,защото е мое производство от вътрешна гума на кола.

По 7,7кг (17 паунда) съм ги направил. Иначе и твоята от 17кг си е по стандарт ;)

Ще има ли тихи и забавни игри тази неделя в 10-то СОУ? (blush)

казано от Кольо Пияндето на 31.03.11, 13:10:

Ще има ли тихи и забавни игри тази неделя в 10-то СОУ? (blush)

Естествено. Повече подробности - утре ;)

Ще трябва да си премисля отново спортните планове за уикенда значи! (sun)

Неделя, 3 април:
Кросфит тренировки на открито София-Изток
От 13.30 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - преговор на сумо тяга и хай пул с пудовка, продължаване на обучението за кипинг набирания и заучаване на суинг с пудовка.
* тестване на 2 от основните упражнения: максимална бройка на лицеви опори и клек със собствено тегло
* отборен комплекс със станции: аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.
От 15.00 в 10 СОУ кв. Младост: кросфит за напреднали:
* затвърждаване на основни умения и движения - работа на халки
* тестване на 2 от основните упражнения: максимална бройка кофички на халки и стриктни набирания
* комплекс 1: 21-15-9 повторения от две движения в едновременно изпълнение на двама един срещу друг
* комлекс 2: Eva: 5 рунда от 800м бягане, 30 суинга с двупудовка и 30 набирания.
Кросфит тренировки на открито София-Запад
От 18.00 в 61 СОУ кв. Надежда:  кросфит за начинаещи и средно напреднали:
* заучаване/затвърждаване на основни умения и движения - преговор на сумо тяга и хай пул с пудовка, продължаване на обучението за кипинг набирания и заучаване на суинг с пудовка.
* тестване на 2 от основните упражнения: максимална бройка на лицеви опори и клек със собствено тегло
* отборен комплекс със станции: аеробно насочен с цел повишаване на силовата издържливост и увеличен разход на калории.

01.04.11
11:04

Там съм!

ПП тая пуста грешка ме преследва (dull)

казано от Oranje на 01.04.11, 10:37:

Това животно какво ще представлява?

казано от Кольо Пияндето на 01.04.11, 11:22:

казано от Oranje на 01.04.11, 10:37:

Това животно какво ще представлява?

Ще е в зависимост от бройката и нивото на участниците, които ще присъстват. Няколко станции, които ще се въртят за определено време и щафетно.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1