Тренировка на 5-ти и 6-ти март няма да има.
Който желае, може да опита Табата с бърпита в къщи ;)
08.03.11
10:06
Тази седмица ще има ли тренировка? Дават го перфеееееектно време - 14-15 градуса. Слагайте късите гащета :D
Миналия път като беше 3-4 градуса бяхме на плажа, сега като ще е 14-15 може и във водата да сме :D Колко ще му е на Виктор да включи плуване към комплекса :D
Мнението беше редактирано от Overlord на 08.03.11 19:09.
Здрасти, банда!
Вече съм във Варна и тренировка ще има!
Допълнително ще уточня деня, часа и мястото :)
Едит: Vic
Мнението беше редактирано от Limka на 08.03.11 15:59.
11.03.11
08:34
За жалост може да позакъснея 15-20 мин., но ще се появя ;)
11.03.11
09:39
Няма да се дърпам много :D
Събота, 12.03.2011
Място: “Богоров”. Чудно време за тренировка.
Участници: Vic, Valerious, Overlord, Mihail, Absolut Illusion.
Тренировката:
1. Основен комплекс:
3 rounds for time (3 рунда за време):
10 HSPU (10 раменни преси от стойка на ръце)
20 Pullups (20 набирания)
400 m Run (400 м бягане)
Резултати:
Valerious - 09:40 мин
Vic - 10:50 мин
Absolut Illusion - 12:33 мин (лицеви опори и набиране със скок)
Overlord - 13:23 мин (скалирани HSPU)
Mihail - 14:10 мин
Стела ни демонстрира стриктно набиране с подхват - вече го може! (rock)
Мислех си да се изхитря като сменя хвата при набиранията, но не стана по-леко :D
Непосредствено след тази тренировка проведох друга:
1.100м спринт for time (преди автобуса да отпраши)
2.Удари в ребрата As Max Reps As Possible
3.Стоеж - Balance
4.Излизане от автобуса със 30ина човека препятствие for time (преди да съм пропуснал спирката)
*2 и 3 се изпълняват едновременно
Тежък ден :D :D
Мнението беше редактирано от Overlord на 12.03.11 23:08.
13.03.11
17:39
Хахаха аз пък устоях на този порив с втората тренировка - нещо необичайно за мен, но пък с кучето се мотах из квартала цял час :D Ииии днес съм с адската мускулна треска. Явно ще да е от лицевите и набиранията...
Overlord - Милене, ти не си добре :P
Хахаха аз пък устоях на този порив с втората тренировка - нещо необичайно за мен
Не може да бъде (shake)
Тая тренировка е една от най-добрите, които съм правил! :P
Хах комплименти (blush)
Ти пък си първия човек, който виждам веднага след комплекса да продължава да тренира :D Друг фрапиращ случай беше, когато адашката Милена ми обясняваше как да правя планк, докато тя правеше бърпита?!?! :D Стелито пък правила по още една тренировка, сякаш тези са леки :D ... въобще групата не е в психична изправност :D
казано от Absolut Illusion на 13.03.11, 17:39:
... с кучето се мотах из квартала цял час :D ...
Следващия път го вземи на тренировката! Така и двамата ще се натренирате едновременно ;)
14.03.11
08:36
Оооо не искате да го взимам с мен :D Няма да проведем никаква тренировка, защото е откачено и няма да ни остави. Ако пък го вържа, ще ореве целия квартал.
казано от valerious на 13.03.11, 19:22:
..........
Тая тренировка е една от най-добрите, които съм правил! :P
Напълно съгласна. Втори ден съм с мускулна треска.
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 14.03.11 09:34.
Новината - от днес вече разполагаме с полу-пудовка, т.е. 8 кг! (party)
Скоро почваме техника на движенията с пудовки! (rock)
Не знаех, че има такава пудовка. Чакам с нетърпение KB Clean & KB Snatch (wasntme)
Неделя, 20.03.2011/11.00 ч - в “Богоров”
Носете си ръкавици, работнически също ще свършат работа.
8-)
Неделя, 20.03.2011
Място: “Богоров”. По-студено от очакваното, поривист вятър.
Участници: Vic, Valerious, Overlord, Mihail, Absolut Illusion, Трифон, Martin Lilov, Борислав, Григор..
Тренировката:
1. Основен комплекс:
For time (за време):
100 Pullups (набирания)
100 Box Jumps 70 cm
200 m Burpees with broad jump (бърпи със скос напред 200 м, т.е. 1 обиколка на стадиончето)
Резултати:
Valerious - 21:00 мин
Трифон - 23:50 мин
Martin Lilov - 24:30 мин
Vic - 26:20 мин
Absolut Illusion - 36:39 мин (бърпи без лицева опора и набиране със скок)
Борислав - 37:15 мин
Overlord - 38:22 мин
Mihail - 39:10 мин
Григор - 42:45
Комплексът беше за леки и бързи хора. Разви се доста интересно. В началото дръпнах на набиранията и ги завърших за около 4 мин с 20 повт пред Valerious. До края на скоковете, той вече водеше с 20 повт ;). Е, след 3 часа сън за денонощието нямаше как да удържа... Valerious, с типичния си стил на умерено темпо, но без накъсвания, заслужено финишира пръв. Трифон доказа, че е боец, изпревари ме на бърпитата и натискаше докрай. Martin Lilov - позабави се на набиранията, но скоковето и бърпитата ги прелетя. Absolut Illusion - Стелка все повече се превръща в сериозен атлет. Overlord - сигурен съм, че това момче има още какво да покажа, дано по-скоро възстанови от всички контузиии. Mihail определено може повече, въпрос на време и адаптация.
Специални поздравления за Борислав и Григор, които за първи път се сблъскват с подобно натоварване. Вероятно беше добра идея за скалирам комплекса за тях, но реших видя от какво са направени (grin). Браво момчета! Впечатлен съм!
Мнението беше редактирано от Vic на 22.03.11 07:49.
Vic, незнам вчера дали чу, но след като свърши с набиранията някой каза” Айде чао до утре” хаха много смешно ми стана :D:D
21.03.11
11:16
казано от Vic на 21.03.11, 08:30:
....
200 m Burpees with broad jump (бърпи със скос напред 200 м, т.е. 1 обиколка на стадиончето)
....Специални поздравления за Борислав и Григор, които за първи път се сблъскват с подобно натоварване. Вероятно беше добра идея за скалирам комплекса за тях, но реших видя от какво са направени (grin). Браво момчета! Впечатлен съм!
“Стадиончето” ли?! След вчера не ми се вижда стадионче, а цяла писта за маратонско бягане :D
А момчетата - браво наистина на тях. Мислех, че ще се откажат, но се представиха геройски!
казано от Overlord на 21.03.11, 09:35:
Vic, незнам вчера дали чу, но след като свърши с набиранията някой каза” Айде чао до утре” хаха много смешно ми стана :D:D
Това май беше Марто. А мен ми стана смешно друго: “Чакай да се дръпна, че ме минаваш. Аз ще изостана” :D :D
Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 21.03.11 11:19.
казано от Absolut Illusion на 21.03.11, 11:16:
...
А момчетата - браво наистина на тях. Мислех, че ще се откажат, но се представиха геройски!
...
Вероятно заради теб не се отказаха ;) - Men perform better with an audience (giggle)
Мнението беше редактирано от Vic на 21.03.11 11:26.
21.03.11
21:14
Беше убийствен комплекс.. поне за мен направо немога да си опъна ръцете.. радвам се че не съм 1-во че ако бях явно сега нямаше да мога да се мърдам от мускулна.. Аз не се радвам от представянето си.. особено от набиранията.. уж ми бяха силната страна но там изостанах. Ккато казах на Абсолут И. ако нямам сила да се майтапя значи нямам сила за нищо... Ако не се бях наял малко преди тва щеше да е друго но.. и тва си е добре.. Вик инак 24:30 ми беше времето..
Неделя, 27.03.2011/11.00 ч - в “Богоров”
8-)
Мнението беше редактирано от Vic на 25.03.11 17:25.
25.03.11
17:19
Ееееххх, може и да прескоча този път :( Ако случайно успея да дойда ще съм сама ;)
25.03.11
21:03
+2ма (новопостъпващи) :) По-здрави
В 3 часа А.М. на 27-ми (утре) времето се сменя с 1 час напред. Да не се получи объркване :)
Неделя, 27.03.2011
Място: “Богоров”. Времето беше благосклонно към нас и заваля след като приключихме.
Участници: Vic, Valerious, Mihail, Limka, Трифон, Martin Lilov, Григор, Пешо Флешо, Цветомир, Елена и Христина
Тренировката:
1. Техника:
- KB Swing (суинг с пудовка)
2. Основен комплекс:
For time (за време):
10-9-8-7-...-3-2-1 повт
Burpee+Pullup (combo) (бърпи+набиране)
Swing (суинг)
Резултати:
Valerious - 08:55 мин @ 32 kg
Limka - 09:19 (burpee+jumping pullup и преден клек с пудовка 16 кг, вместо суинг)
Трифон - 09:23 мин @ 30 kg
Martin Lilov - 10:24 мин @ 24 kg
Цветомир - 10:24 мин @ 16 kg
Григор - 10:24 мин @ 16 kg
Пешо Флешо - 11:08 мин @ 16 kg
Vic - 11:41 мин @ 32 kg
Mihail - 13:36 мин @ 30 kg
Елена - без засичане (бърпи без лицева опора, клек без тежест)
Христина - без засичане (бърпи без лицева опора, клек без тежест)
Много радвате! Вдигаме летвата на натоварването, а вместо да се разбягате, идвате все повече (grin)
Valerious доминираше безапелационно - стабилно темпо, без никакви прекъсвания. Мощно сърце!
Limka - далеч от върховата си форма заради 6-ти месец бременност и няколко не съвсем отшумели контузии, което наложи и известно скалиране на натоварването), но както се изрази Мишо - “Пак ни прати да си почиваме”. Желязна!
Трифон - много силен! Винаги се раздава на макс. Пристига много преди останалите, за да загрее както той си знае и остава след всички да си дотренирва ;)
Martin Lilov - състезателен хъс и добър потенциал. Куца техниката на суинга - ще поработим по въпроса.
Цветомир - първо натоварване от подобен характер. Добра издръжливост, личи опит от лостовете. Лоша техника на суинг (за първи път хваща пудовка), но очаквам бързо развитие.
Григор - упорит (миналия път съзнателно не скалирах комплекса за него и Борислав, но и двамата се представиха много добре!). Бързо хвана техниката на суинг с пудовка, почти без забележки.
Пешо Флешо - опит от лостовете, добра скорост и потенциал. Ще работим по техниката на суинг.
Vic - трагедия на тази тренировка. Не мога да си обясня слабото представяне. Въздухът свърши още на първи рунд. Изглежда напрежението ми идва малко в повече и съм натрупал някаква умора.
Mihail - издръжливостта се подобрява постепенно. Известно щадене при максимални натоварвания заради неотшумели здравословни проблеми преди няколко месеца.
Елена и Христина - първа среща с кросфит, скалирано натоварване. Малко техника на клек със СТ и сунг с пудовка 8 кг. Надявам се да не са се уплашили... много (wasntme)
Благодаря на всички за тренировката!
Мнението беше редактирано от Vic на 28.03.11 09:34.
28.03.11
09:16
И аз сега като нямам пудовка как да го направя :@
Сууууууупер сте - браво, браво. Жалко че не успях да видя Лимка, но се е представила повече от отлично
Да идва другата седмица по-бързо, че се побърках задето не можах да дойда..
Хмм, и аз си мисля, че тренирам..:D
Страшни сте : )
Няма друга като Лимка, ама това всички си го знаем : )
Еее страшни сте както винаги.Малко ви поизоставих,но се надявам тая седмица да мога да дойда. Поздрави!
28.03.11
17:36
Благодарим много за хубавата тренировка , обезателно с Цвето правихме неща които не сме правили до сега.Натоварването беше страхотно ,вмомента сме като ходещи трупове (за наше щастие ,точно на това се надявахме :D) чуството да можеш да дишаш нормално малко след като си починеш е невероятно (както и чуствотото да искаш да дадеш максимума от себе си), а за всички вас какво да кажа страхотни сте от цялата тренировка най-много ми хареса момента в който чуваш нечий глас “Давай можеш” и подобни изрази мн е готино как се мотивирате един друг !!!!!По-здрави
Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 28.03.11 17:37.
казано от Пешо Флешо на 28.03.11, 17:36:
...правихме неща които не сме правили до сега.Натоварването беше страхотно ...
А ако знаеш какво още ви чака, ако продължите да идвате... (grin)
Бравос!
Много ми се тренира и на мен ,вече ви забравих как изглеждате,ама ме събориха вруси и не мога да се оправя вече цял месец.Тази седмица се надявам да оборя кашлицата и от следващия път да дойда и аз.
Все още не е сигурна тренировката за събота или неделя, вероятно утре ще се реши.