Лостове

Здравейте на всички.Ходя на лостове нямам никакво време за фитнес а и без това лостовете ми харесват повече.Искам да започна да зимам някакви добавки за по бърз ефект не искам да ставам огромен а по скоро да направя повече релеф,също искам да попитам и с какво трябва да се храня и кардиото дали ще пречи защото правя и малко кардио след лостовете.Благодаря предварително :)

18.03.11
21:43

Дай някакви мерки, възраст, ръст, тегло, тип тяло. Спортува ли си преди това? С каква дейист се занимаваш? Как се храниш по принцип?
Отделно прочети останалите теми в разделя плюс статиите от сетията 101, ще ти бъде полезено.

на 18 сам висок сам около 1.68-69,56-7кг, по принцип преди 1 година ходих на фитнес около 3-4 месеца и имаше голям ефект без да взимам нищо,но нямам време за фитнес сега.Ученик сам и се храня с всякаква храна нездравословна имам предвид

18.03.11
23:02

До като не си оправиш яденето никакви добавки няма да ти помогнат , а резултатите ще са до време до когато мускулите ти свикнат с натоварванията.
Това че си ученик не е никакво оправдание и аз съм ученик, но се храня правилно и докато тренирах имах хубави резултати.

Не се оправдавам,че сам ученик просто казах с какво се занимавам хах и аз имах хубави резултати но не в следствие на храненто а на хубави тренировки както и да е.Някакви препоръки за храни?

казано от Атанас Клинков на 19.03.11, 00:09:

Не се оправдавам,че сам ученик просто казах с какво се занимавам хах и аз имах хубави резултати но не в следствие на храненто а на хубави тренировки както и да е.Някакви препоръки за храни?

Издай книга с тренировките си и ще станеш бог в гладуващите страни. Дори ще спасиш и цялата ни планета: ако започнем да тренираме по тази чудотворна програма няма да имаме нужда от достатъчно храна и така ще можем да станем и 16 милиарда...

22.03.11
00:42

Ако резултати са 20 кофички и 15 набиранки - ОК. Ако говорим и за визия.. трудно. Макар че има доста генни чуда.

22.03.11
16:16

казано от Атанас Клинков на 18.03.11, 21:58:

на 18 сам висок сам около 1.68-69,56-7кг, по принцип преди 1 година ходих на фитнес около 3-4 месеца и имаше голям ефект без да взимам нищо,но нямам време за фитнес сега.

Значи истина било, дето разправят ония злонамерените нетрениращи, че като спреш и всичките резултати изчезват за броени дни :D Че като ти гледам мерките, бая ще да се е заличил тоя ефект дето го е имало - на тия кила и ръст не знам за релеф, ама би трябвало да си полупрозрачен. Повече манджа ти трябва, не друго. Не гледай към праховете докато гладуваш.

И бтв, понеже много станахте хората без време за фитнес, ще те питам теб - с колко точно 40те минути във фитнеса са по-дълги от 40те минути на лостовете и успоредките? Защото тя тренировката си е тренировка, все трябва да се свърши някаква работа, което си иска някакво време, така или иначе.

23.03.11
12:09

Като говорим за генни чуда имам 2 приятели който са мега релфените и ядат каквото им падне ама в оригинал каквото им падне и само лостове си правят

23.03.11
16:00

казано от Alexander Uzunov на 23.03.11, 12:09:

Като говорим за генни чуда имам 2 приятели който са мега релфените и ядат каквото им падне ама в оригинал каквото им падне и само лостове си правят

Като си говорим за глупости, имам един приятел които може едновременно да сере, да пикае и да се смее.
Хайде стига глупости от сорта на “един приятел яде паркет и дере видри”

23.03.11
21:46

казано от power_hammer на 23.03.11, 16:00:

Хайде стига глупости от сорта на “един приятел яде паркет и дере видри”

Това не са глупости, просто хората като видят 185 санта човек, 70-2 кила и вместо да си кажат “бахти, на тоя му се виждат органите под кожата” си казват “брех, релефно копеле” ;)
От разминаване в критериите идва това, иначе и аз ги знам доста, дето имат плочки (плоски, разбира се) и каналче между гърдичките и маат яко всичко, което им попадне пред очите и не става за ядене.

...Някакви препоръки за храни?

Преди време намерих тази тема , за да я дам на един приятел, който иска да има хубаво тяло. Прочети я и ти, надявам се да има полза. Също така се разрови в секция “Хранене” => Хранителни режими. Ще намериш интересни неща.
Поздрави и успех

G33K какво значение има колко време е тренировката във фитнеса или на лостовете?Мисля,че сам бил достатъчно ясен,че няма да ходя на фитнес няма значение поради какви причини да не сам престъпник като не ходя на зала?Относно за храната не сам полупрозрачен ям всичко но просто не палнея.

24.03.11
12:22

Значи не ядеш каквото и колкото трябва. И целта не е да пълнееш, да да позаякнеш малко и да качиш активна маса (мускули).

24.03.11
17:20

казано от Атанас Клинков на 24.03.11, 11:56:

G33K какво значение има колко време е тренировката във фитнеса или на лостовете?Мисля,че сам бил достатъчно ясен,че няма да ходя на фитнес няма значение поради какви причини да не сам престъпник като не ходя на зала?Относно за храната не сам полупрозрачен ям всичко но просто не палнея.

Ходи където искаш, последна грижа ми е, причините също - просто това с времето е смешно изобщо да се казва, а много популярно стана напоследък да се изтъква тая глупост :D

24.03.11
20:02

казано от Атанас Клинков на 24.03.11, 11:56:

Братле, без грам подигравка, ако храненето ти според теб е ок, и според теб няма какво да промениш (оптимизираш), то иди на лекар и поискай изследване за глисти. Не се шегувам.

АЧ

24.03.11
20:11

И аз ям ям ям ям ям, тренирам и не пълнея. Може да нямаш глисти, всичко е ГЕН :)

24.03.11
20:16

Няма такъв ГЕН, при който да ядеш каквото и колкото трябва, да тренираш здраво и да няма ефект от към качване на мускулна маса и сила.
И между другото, напълняване и качване на мускулна маса са две коренно различни неща.

24.03.11
20:16

Приемайте на ден по 200 г протеин, и 3500+ккал и ако не върви, тогава се преглеждайте за глисти : )

АЧ

24.03.11
20:18

Ок. Сигурно става по-бавни при някои хора. Ето - тренирам от 1 година на лостовете, ям в нас доста ( не спазвам хранителен режим ), пооправил съм се г/д, но някои хора за 1 год имат ебаси яките тела, сигурно на мен и на др подобни на мен им трябва повече от 1 год :) Щом не е до ген, така мисля аз.

24.03.11
20:21

Сам казваш 1-во не спазваш режим, второ тренировките ви за различни, и трето наистина има и ген. Това трябва да те амбицира и да се информираш как да се храниш по-правилно и да извлечеш максимума от твойте гени и тяло, а не само да гледаш другите и тайничко да им завиждаш и да се чудиш що те са “благословенни” а ти не...

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 24.03.11 20:22.

24.03.11
20:24

Еми просто не ядеш доста и костната ти система не е толкова масивна колкото на приятелите ти, затова и впечатлението, че имат по-яки тела. Генът има значение, толкова доколкото да уцелиш на какво реагира тялото ти най-добре и това е като напреднеш доста. В началото ядене + стандартни тренировки стигат. И аз преди години мислех, че нещо съм ощетен от природата и не мога да качвам... и просто почнах да ям и не бутнах повече машина. Радвай се, че имаш бърз метаболизъм, той ти позволява да постигнеш много повече, стига да си набавяш достатъчно калории. Хора с бърз метаболизъм градят мускулно вещество по-бързо и по-ефективно, стига да приемат достатъчно енергия.

АЧ

24.03.11
20:30

Прави сте, но немога да спазвам хубав хранителен режим, защото си иска и парички. По натам като стана по самостоятелен 100 % ще спазвам :)

24.03.11
21:35

казано от Ачо на 24.03.11, 20:30:

Прави сте, но немога да спазвам хубав хранителен режим, защото си иска и парички. По натам като стана по самостоятелен 100 % ще спазвам :)

ЕДИТ: Не съм съгласен, че спазването на режим  излиза по-скъпо от “хаотичното” хранене. Всичко опира до старание и занимавка.
Грешка при бързането

Мнението беше редактирано от power_hammer на 25.03.11 15:47.

АЧ

24.03.11
21:51

Аз казвам, че е по-скъпо, не по-евтино ;)

25.03.11
00:25

казано от Ачо на 24.03.11, 20:18:

Ок. Сигурно става по-бавни при някои хора. Ето - тренирам от 1 година на лостовете, ям в нас доста ( не спазвам хранителен режим ), пооправил съм се г/д, но някои хора за 1 год имат ебаси яките тела, сигурно на мен и на др подобни на мен им трябва повече от 1 год :) Щом не е до ген, така мисля аз.

Някои хора за 1 година се сцепват от тренировки и след всяка тренировка трябва да легнат да поспят, защото иначе нищо не става от тях. Аз познавам такива и те са общо взето хората с резултатите.
За теб съм 100% сигурен, че не ядеш достатъчно и 99% сигурен, че не тренираш достатъчно - което пак си е ген, ама не е точно това което имаше предвид ;)
Не търсете ген там, където трябва просто работа. Ген се иска за Олимпиадата.

Мнението беше редактирано от G33K на 25.03.11 00:27.

Ген е да се надбягват голфара и ламборджини по магистралата. Не е ген да се надбягват две голфари, но в едната да са сипани 2 кила А92, а на другата да се напълни резервоара с А98. В първия случай победителят е заради гена. Във втория - заради горивото. Като не слагате достатъчно и качествено гориво как искате да растете?

казано от Oranje на 25.03.11, 07:26:

Ген е да се надбягват голфара и ламборджини по магистралата. Не е ген да се надбягват две голфари, но в едната да са сипани 2 кила А92, а на другата да се напълни резервоара с А98. В първия случай победителят е заради гена. Във втория - заради горивото. Като не слагате достатъчно и качествено гориво как искате да растете?

Офтопик: изказването ти много ми хареса.

06.04.11
15:18

казано от Атанас Клинков на 18.03.11, 21:38:

Здравейте на всички.Ходя на лостове нямам никакво време за фитнес а и без това лостовете ми харесват повече.Искам да започна да зимам някакви добавки за по бърз ефект не искам да ставам огромен а по скоро да направя повече релеф,също искам да попитам и с какво трябва да се храня и кардиото дали ще пречи защото правя и малко кардио след лостовете.Благодаря предварително :)

- Продължавайте  да ходите на лостове , но ако случайно имате някакво лостче или дъмбели  вкъщи , отделяйте известно време за да тренирате  с тях , защото опражненията с дълбели или лост са разнообразни и могат да спомагат за тренировките на мускулни групи като гърди ,трицепс ,бицепс,рамо , тръпец.
- Отностно кардиото - то е задължително и изключително важно за всеки занимаващ се със спорт .НЕ спирайте да тичате , тичането развива дробовете , бързината , откъдето идва и повече сила. Сваля мазнините по тялото , откъдето идва и повече релеф . Забелязал съм , че има хора , които са посветени само и едиствено на тежести и щанги, което е много неправилно , защото  след време краката им отслабват  и не са в състояние да  претичат и 2km.
- Отностно храненето ви  - хранете се по няколкото пъти в деня , като гледайте да не  оставяте тялото си , дълго време без да се храни .И аз съм ученик , и мога да ви съветвам да си носите храна от вкъщи .Има най-различни кутии , в които сутрин като сложите някаква храна , до голямото междучасие ще бъде в добро състояние.Ако пък не - покрай повечето училища ( Поне в центъра на София )  има  заведения/магазини , където можеш да си намериш нещо вкусно и здравословно
- Не бих могъл да знам в какво финансово положението се намирате  , но наблягайте на следните храни  : Яйца , Орис , Картофи , Месо , Ядки , течности ( чай , вода , натурален сок ) , мюсли , мляко ( прясно и кисело ) , зеленчуци и плодове .
Хранете се обилно и тренирайки сериозно и опорито

Мнението беше редактирано от -Go hard or Go home- на 06.04.11 15:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1