Космите и тяхното обезкосмяване

Прескочи до:

07.04.05
15:30

Видях имаше подобна тема, но не беше точно това което търсих...та интересно ми беше:
Дали космите влияят по някакъв начин на силата, релефа или въобще по някакъв начин. Или то е просто едно обезкосмяване, променяне на външния вид...нищо повече ?И искам да видя колко от вас се обезкосмяват, засега се обезкосмявам само по тялото(корема, гърдите и подмишниците(yay)).

Сложих още един отговор.
vanisher

07.04.05
15:36

Не го правя, защото нямам нужда просто такъв ми е гена много малко косми. Иначе бих го правил ако от това ми зависи работата. Одобрявам го и смятам, че е по-яко, но някои си се кефят на космите и за тях е ужас да се обезкосмяват та няма лошо.
по-здрави

07.04.05
15:38

Лично аз като видя мъж с обезкосмени крака, тръпки ме побиват, честно. Много неподходящо ми се струва, да не кажа по-тежка дума, че някой може да се обиди на тема сексуална ориентация.  :lol:

07.04.05
15:39

Да, но ако си културист примерно и от това ти зависи работата с косми нямам как да си. Представете си космат културист :))
по-здрави

07.04.05
15:40

[quote author=“Emil_mlo”]Да, но ако си културист примерно и от това ти зависи работата с косми нямам как да си. Представете си космат културист :))
по-здрави

Така е, разбира се. Но там причините и целите са други.

Мммм. Космите напъват стреч фанелката и така вдигаш повече :)
Естествено, че нямат нищо общо... Обезкосмяването няма да ти свали силата; друг въпрос ако го направиш болезнено и изтощаващо.
Същото и с релефа :) Може би космите имат малка релация с изпотяването; оттам е възможно да има известни влияния, но и на релефа толкова влияят.
Аз не се обезкосмявам. Не съм толкова луд :)

07.04.05
16:54

аз цьщо не намирам за атрактивно да се обезкосмиш с изключение на подмишниците и интимните части

07.04.05
17:39

ех,пак това обезкосмяване,всеки си има различно мнение по тоя въпрос.Аз лично се обезкосмявам само по гърдите и корема,пък и нямам много косми.За краката и ръцете съм твърде против,освен ако не е необходимо от професионалан гледна точка.Иначе мненията по този въпрос са се променили много.За все по-малко хора космите са признак за мъжественост,повечето момичета вече харесват добре обезкосмени момчета,а и без косми естетически е по-красиво.да не говорим и че е по-хигиенично

07.04.05
18:07

Нямам нищо против космите  :P . Но вече косми по подмишниците и гърдите, не ми изглежда красиво. Докато си с ризка да изкачат през яката косми(блах). За подмишниците...без коментар. И без това не е приятно като отидеш на море или на басейн някъде, да легнеш да се опънеш да покажеш тяло и ... косми... за краката ръцете нямам нищо против както казах  :P . Подмишниците искам да ми спрат да растат, и правя самоубийство тип обезкосмяване с помоща на епилатор. И за всичко това са виновни ... нежния пол!

JI

13.04.05
07:49

не си давам космите .. пооне за сега ... е за подмишниците да! ама на другите места ако се обезкосмя ще остана без душа сигурно бати ........:)) много ... са силни са .....

13.04.05
13:56

подмишниците, гърдите и м/у краката.

13.04.05
17:55

Навсякаде!!  Много по естетично е да си махаш космите и то навсякъде. Повечето хора които са против обезкосмяването дори не са опитвали да го правят(говоря за крака/корем/гърди)

Преди 2-3 години когато почнах да си обезкосмявам приятелите ми викаха ууу гей/педал. Обаче 2-3 месеца по късно почнаха да ме питат как точно си махам космите, как е най безболезнено и т.н..
Коментара е излишен. Жените мисля също харесват обезкосмени мъже и мисля че е нормално, на никой мъж не би му харесала жена с косми.. защо при мъжете да е по-различно? макар че съм попадал на такива жени (с косми де) :)

Особено пък за лятото на плажа - обезкосмяването мисля е 100% задължително и за мъже и жени :))

14.04.05
09:35

[quote author=“kaloiancho”]Жените мисля също харесват обезкосмени мъже и мисля че е нормално, на никой мъж не би му харесала жена с косми.. защо при мъжете да е по-различно?

Защото космите са косвено следствие от нивото на тестостерон, което пък е признак на мъжественост, затова.
Много мъже харесват жени с рамене, по-тесни от таза. Защо тогава не вземем да се стремим към тази фигура, ами все гледаме “трапецът” да е обърнат и раменцата ни да са по-широки?  :lol:
Сексуалното привличане е сложна работа, намесени са феромони, симетрия на тялото, пропорции, съотношение талия-ханш и какво ли не още. Не съм забелязал окосмените мъже да имат повече проблеми с намирането на партньор от неокосмените, даже напротив.  :lol:

Абе така е, даже има жени, които специално харесват окосмени мъже. Не че ги търсят и проверяват, ама...
Не знам, може и да съм малко краен в преценките си, но за мен чак това да направя едикакви си форми по големина и вид или пък да се обезкосмя напълно за да ме харесват хората, или още по - лошо - мадамите - граничи с един вид комплексарщина.
Не е толкова важното това. Пък и кел файда че някоя била нафукана, наконтена? Слагам я на масата и почва да мънка...
Братлета, аман от тая тема.
Колко пъти сме я писали?
Въпреки първоначалния въпрос тука темата пак си отива натам, накъдето си бяха и другите.

[quote author=“D3BEP”] даже има жени, които специално харесват окосмени мъже.

Знаеш ли всички сме чували и чели за тия жени, ама никой не ги е виждал. :cry:

DO

14.04.05
10:11

начи не познаваш достатъчно жени аз имам доста приятелки бих казал повече от приятелите ми и доста от тях не намират за сексапилно некви с гладки крачета некак си женско е (да не кажа гейско) виж ако наистина имаш мн. косми тогава може но наистина да имаш и да ти е неприятно аз лично нямам такива проблеми с космите само подмишниците и “интимните” части но иначе краката и ръцете да си обезкосмявам не ме кефи и не мисля че ще го направя виж има си спортисти които просто трябва да го правят те имат “оправдание” но иначе не ме кефи да гледам момченца с обезкосмени крака тва е моето мнение

[quote author=“Kulturista”][quote author=“D3BEP”] даже има жени, които специално харесват окосмени мъже.

Е, братле, там ти е грешката :) Аз за жените не чета.
Сигурно съм космат за трима от вас, но досега не съм усетил проблем с жените :) Никак не се хваля. Просто споделям - досега съм имам 3 сериозни връзки и не знам колко несериозни...
Не търси жени в интернет и по форумите... Иди, разходи се. Имай малко повече увереност в себе си. Получава се; няма проблеми :)
С четене не става...

[quote author=“D3BEP”][quote author=“Kulturista”][quote author=“D3BEP”] даже има жени, които специално харесват окосмени мъже.

Е, братле, там ти е грешката :) Аз за жените не чета.
Сигурно съм космат за трима от вас, но досега не съм усетил проблем с жените :) Никак не се хваля. Просто споделям - досега съм имам 3 сериозни връзки и не знам колко несериозни...
Не търси жени в интернет и по форумите... Иди, разходи се. Имай малко повече увереност в себе си. Получава се; няма проблеми :)
С четене не става...

Хахаа те всички викат така:
[quote author=“D3BEP”]досега не съм усетил проблем с жените :)

Като казах четене имах предвид чете по форума като например аз прочетох от теб, че имало такива жени точно както съм и чувал не съм седнал да чета книги за жени писани от мъже няма и да чета по ред причини.Не съм седнал да диря дунди по форуми и непожелавам на никой да го прави.Просто грешно си ме разбрал.

[quote author=“D3BEP”]Сигурно съм космат за трима от вас

Че правиме ли състезание :lol:

Братле, вервам ,че за жени, с които съм бил повече от година заедно, все съм усетил харесват ли или не харесват косми :)
Остави ги кво приказват....
Както и да е... Сега тука темата ше стане мерене на пи**и...

14.04.05
10:47

наскоро четох че при жените космите се връщали на мода,даже няколко актриси на някакви светски партита демонстратично показали “оперението си” :shock: ,не знам но това някакси много ме отвращава,за мъж е по-нормално,ама сега да видиш някоя готина мацка и като си вдигне ръката - хоп -горичка :shock:  :evil:

[quote author=“freakster”]наскоро четох че при жените космите се връщали на мода

Ти си чел и аз чета от теб :lol:

14.04.05
11:26

Ако ще има състезание по косматост и аз ще се запиша :lol:

Стига ли ти второ място?

14.04.05
11:45

[quote author=“D3BEP”]Стига ли ти второ място?

Хм, това ще видим  :lol:

14.04.05
12:21

аз се обезкосмявам само под мишниците и интимните части

целите ми крака са космати имам толкова косми колкото на баща си, че може и повече на някои места са  по 3 сантиметра (хубаво че не са черни, руси са),  а по корема, гърдите и рацете (на рацете са много малки) нямам
на 16 години съм познавам момчета на мойта възрас който нямат грам госам още не съм им изникнали защо аз имам косми а те нямат

14.04.05
12:38

wizard_m ти ма уби,няма майтап,защо имаш косми ами те нямат? - ами ген бе човек,все едно да питам тоя защо има сини очи а аз нямам.

Е малко като че ли отклонихме темата така, че един виц няма да дойде зле.

Прибира се сина на една мутра и започва да плаче на баща си:
-Татее татеее другите деца от детската градина ми се смеят, че имам косми на гърдите.
Бащата твърдо казва:
-Не се притеснявай, кажи им, че и те като станат  25 годишни и те ще имат.

14.04.05
13:13

хах, куул  :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ,ама верно се отклонихме от темата
сега се сещам за един приятел дето преди години си пърлеше космите по гърдите със запалка,малей как е смърдяло на прасенце...иначе на вид не изглеждаше зле,само дето боцкаха повечко :P

14.04.05
19:37

офф:не че нещо се правя на професор ама тва заглавие не ви ли дразни(да обезкосмиш косъм :shock: )и ако е възможно и желатете , да го оправите

14.04.05
22:03

офф:бая космата тема стана  :) ако ще е гарга да е рошава :D но да не цепим косъма на две :lol: можем да се съберем и да напълним един bb-дюшек :mrgreen:

14.04.05
22:47

Аз не се, обаче обмислям... в пороцес на изчакване и обмисляне съм.  :lol:

15.04.05
18:11

Мале каква тема! :)
Ако ви интересува и едно женско мнение....
Мисля,че освен по краката и ръцете навсякъде другаде е ОК да си махате космите-от чисто естетически и хигиенични съображения ;) ...
Ма не смятам,че е секси някъв да ми се разхожда с голи краченца хехе! :) Въпрос на личен избор...

11.05.05
08:10

Преди време космите са били символ на мъжественост и така да се каже които е имал в повечко е бил горд с това ;) А сега които има косми е обект на бъзици.Как се менят времената..Космите са нещо естествено и ние не трябва да се срамуваме от тях. :D

Работата тук опира и до начина на мислене в човек. В “по-развитите” културно страни никой не го “бръсне” кой какъв е.Т.е. той може да се разхожда космат като маймуна по плажа и никой няма да му се изсмее и така.. Защо? Защото онзи така го кефи.АКо иска не у е проблем да се  окоси:) Друго...мъжете от северните страни са по-малко космати от тези, които населяват нашите територии:) Вижте арабите - онези имат 2-ро палто, но за тях това не е проблем - така си се носят:). Значи всички проблеми идват от главата, а не от тялото!

11.05.05
10:27

Само под мишниците и... на по-интимни места :))

13.05.05
00:21

Навсякъде.

13.05.05
00:31

rewave не е ли кофти без вежди :lol:

13.05.05
13:09

Е до там не съм стигнал ;)

13.05.05
18:50

[quote author=“v_sokolov”]Работата тук опира и до начина на мислене в човек. В “по-развитите” културно страни никой не го “бръсне” кой какъв е.Т.е. той може да се разхожда космат като маймуна по плажа и никой няма да му се изсмее и така.. Защо? Защото онзи така го кефи.АКо иска не у е проблем да се  окоси:) Друго...мъжете от северните страни са по-малко космати от тези, които населяват нашите територии:) Вижте арабите - онези имат 2-ро палто, но за тях това не е проблем - така си се носят:). Значи всички проблеми идват от главата, а не от тялото!

Ето това е приказка!

И за тези, имат акъл в главата ще подчертая- “естетично” е субективна величина.
Пример: Ако за мен жена с къса коса не е женствено, то за друг това е върга на сексапила. И ще е върло кретенско, ако аз примерно кажа: “Таз пък какво ходи стригана като някава лизбийка”
Така че... природата си е природа. И човек ще страда и ще се гърчи докато не разбере, че няма нужда да се бори с нея.

Айде чао сега,
аз отивам да се избръсна.  :D :lol:

14.05.05
14:25

обезкосмявам се долу, и на корема , под мишниците. и с машинка си минавам краката първи номер да станат не да са гладки като на жена

:wink:

15.05.05
10:29

... а моето мнение е ...  Обезкосмяването = лична хигиена

Хубаво е всеки от нас да се обезкосмява, но до такава степен, че “да има малко мъжествено” в него ;)

ето и моето мнение

[code:1]
под мишниците - задължително
"долу" - задължително
гърди - препоръчително
крака - ммм ... може
гръб - на който му трябва[/code:1]

А имам един въпрос - чистите ли си дупето. И как ? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1