17.05.04
20:09
Iskam da va pitam kak vi se struva rezultata mi koito sum postignal. Za 2 meseca i polovina trenirovki sam ka4il 3 santa raka i 6 grudna obikolka. Ne opotrebqvam nikakvi dobavki (absolutno nikakvi ) Treniram v dumashni usloviq i zalagam na mnoo klupa4ka :lol:
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:28.
Mnogo sa dobri spored men. Kolko kila si ka4il za tezi 2 meseca? Su6to i ot kakvi razmeri si po4nal. 6 na grudna obikolka ne e li mnogo? Wow celi 6 za 2 meseca. Az za 3 meseca otkakto treniram sum ka4il edva 3-4. A sum ka4il 8 kilograma. S edna duma bravo!
Ami az pravih i mnoo licevi opori i kofi4ki . Mojebi za tova e taka . Zapo4nah ot okolo 62 kila a sega sum okolo 67-8 ,samo 4e za kantara na koito se merq ne sum mnoo suglasen . Az sum mnoo visok okolo 1,80 za 14 godishen
sazz,пич ти си на 14 и ако тренираш от скоро просто всичко което правиш ще ти дава резултат.Като тренираш 1,2,4год,ще разбереш че нещата стават по-трудни и по-трудно ще променяш размер,симетрия,релеф и т.н.Щом тази програма ти дава резултат продьлжавай да работиш с нея.Само че сьм сигурен,че в скоро време ще ти се види недостатьчна и ще преминеш на по-тежки неща.Успех :wink: