Проблем с килограмите :(

14.03.11
17:52

Здравейте  на всички !  На 20 години съм . Проблема ми е , че  от подарака на  3-4 месеца свалих  5 килограма :( бях 60 сега съм 55 :( . Ще можели малко помощ как да си върна килограмите ?
Уча в Пловдив , но съм от Пазарджик и всеки ден си пътувам и немога да смогна с храната. Сутрин хапвам баничка или средногорка. На обяд нещо покрай  училище ( хамбуркер , джоб , ход-год ) и такива вредни храни за тялото ми . Вечер като се прибера или след обяд хапвам каквото има  ( ориз , пиленце , картофки с нещо , мусака [ и мн рядко супича ] )  Четох в доста форуми най-различни варианти често хранене ( през 2-3 часа ) , но за мен това е непосилно. Споделете ваще мнения за проблема ми защото съм  останал само кожа и кости :(  забравих да кажа висок съм около 173-5 не знам с точност.
      Благодаря Ви много за помоща и съветите Ви !!!

Само храната е решението. Можеш да си купиш и хранителни добавки, които да заместят 1 или 2 хранения, но ефекта няма да е същия.

14.03.11
18:28

Може да имаш и здравословен проблем. Не разчитай само на форуми. Направи си изследвания и се консултирай със специалист. Не си написал нищо за начина ти на живот - спортуваш ли, пиеш ли, пушиш ли? На колко си години, между другото?

14.03.11
21:43

На 20 години съм споменал съм го пия мн рядко ( колкото се може по-малко) да пуша , около 10 цигари на ден има няма ( суртин с кафето пиша повечко ) а за  изследвания мислех , че имам глисти и тем подобни работи ходих на изследвания и ми казаха : Имаш мн бърз метаболизъм  ( след ядене съм до WC ) Това е закон при мен :(  и не знам как да реагирам в даденият случай :(

20.03.11
00:46

най-различни варианти често хранене ( през 2-3 часа )

Съвсем си е посилно , влизаш в един магазин хранителни стоки и си зимаш нещо , разлино от хот доци мотдоци , или най-добре яж в студенстки стол .

Проблемът ти е лесно решим. Пушиш 10 цигари дневно, т.е. 10 пъти ти имаш възможност да си слагаш нещо в устата. С всяка цигара вземай по 10гр белтъчини, 20гр бавни въглехидрати и 5гр мазнини. През останалото време си яж когато каквото искаш, като може дори да са бургери, дюнери и т.н. Спазвай само правилото да не пушиш повече от 4 цигари за час.
И, между другото, недохранването ти е много по-лошо от изяждането на бургер. Ако изяждането на бургер е толкова лошо за здравето ти, колкото с анонимен ник в някой чат да напсуваш ММА боец от САЩ, то недохранването е сравнимо с като да идеш на ММА тренировка и да им кажеш на момчетата, че са аматьори, слабаци, да ги псуваш и т.н.

Приятел, може да нямаш достатъчно солна киселина (стомашни сокове) в стомаха и заради това да не си усвояваш храната.
Това е само предположение. За да се потвърди трябват изследвания.
Вземи си някакви пробиотици и HCL като добавка, увеличавай калориите яко, хапвай и мазнини.

25.03.11
16:32

Мерсии

25.03.11
19:07

Здравейте.Искам да попитам може ли да тренирам едновременно с неопренов клин и със сауна костюм,понеже бедрата са ми проблемна зана?

25.03.11
19:12

казано от borislav dobrev на 25.03.11, 19:07:

Здравейте.Искам да попитам може ли да тренирам едновременно с неопренов клин и със сауна костюм,понеже бедрата са ми проблемна зана?

A, то ако е за въпрос и със скафандър може да тренираш, но няма да получиш търсения ефект. Локално да свалиш няма да стане, така че просто си съобрази храната с целите, тренирай и ще свалиш и от бедрата.

fire.is.my.nature

25.03.11
19:33

казано от inis9 на 25.03.11, 19:12:

казано от borislav dobrev на 25.03.11, 19:07:

A, то ако е за въпрос и със скафандър може да тренираш, но няма да получиш търсения ефект. Локално да свалиш няма да стане, така че просто си съобрази храната с целите, тренирай и ще свалиш и от бедрата.

хахахха много ме развесели с този скафандър :D :D :D (y)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1