25.03.11
17:00
Здрасти.Значи вчера ходих на фитнес за 1 път и , не бях загрял много добре (въобще) и се прибирам ,влизам да се капя и лягам. На другата сутрин ставам и ме боли всичко и си мисля че е мускулна треска,но тази сутрин като станах двете раце при лактите МЕ БОЛЯХА МНОГО (не мога да си опъвам раката до край).Ако някой знае как накарам да изчезне болката, ще му бада много благодарен.:)
25.03.11
17:02
По-точно ,мога да си опъвам раката до край , но много ме болят ставите на сгънката и мусколите :(
25.03.11
17:49
ахахах точно същата работа като мен това е от претренирване и никаква загрявка ще се възтановиш напълно за 6-7 дни още споко нищо ти няма и никога повече няма да се схванеш толкова лошо колко и да тренираш.
когато и аз тренирах яко бицепс за пръв път нищо несъм знаел гледам дигат и аз дигам неможех да си карам колелото едвам си изпъвах ръцете
Нормално, не си загрял, започнал си да правиш всичко, което знаеш за дадена мускулна група, трупа си килограми и си се гипсирал. Ще ти мине всичко, но ако искаш да тренираш с години, по-добре започни да четеш, да четеш и то много относно: правилно изпълнение на упражненията, по колко упражнения и в колко серии трябва да тренира един начинаещ, как се тренира първите месеци, как се храни един трениращ и как се възстановява. Всичко това го имаш напълно безплатно в това издание, затова възпозвай се!