06.05.05
21:22
Наскоро майка ми “разкри” свежото сирене - 8 % масленост само, мн лесно се яде( ама наистина много ) и си мисля че е мн добра идея, защото съдържа за разлика от изварата и някакво количество мазнини, които при всяко положение са полезни за тялото. Като цена е около 3,5 лв килото и мисля че не е никак лоша идея ..:)
06.05.05
22:06
#1
не съм му гледал състава ама много воднисто ми се струва някакво меко може да е и щото е мазничко ама по-хубаво някой който знае фактите да каже
07.05.05
00:39
#2
Да ама само сирене не върви-с него и пържени картофи, с картофите бира и така ... :lol:
07.05.05
09:20
#3
A месце няма ли :D
10.05.05
16:21
#4
Аз може нищо друго да не ям, но... без сирене не мога!!!
Почти всеки ден ям, с домати или без все ми е вкусно мммм :)
[quote author=“vania”]Какво ще рече свежо сирене? :oops: :roll:
И аз това се чудя, да не е някой рекламен трик...? :?
Аз под свежо, разбирам домашно дето го правят бабите на село, по-върло от него няма! :)
12.05.05
00:28
#7
Свежо идва от това че е нискомаслено и се яде много ама много лесно и от вкуса, който поради повечкото вода може би наистина освежава :)