05.05.05
20:26
искам да видя колко от потребителите тук са пробали :)
05.05.05
20:33
Не , не съм , но смятам след 2-3 години . Има много време до тогава . Може и тогава да не ги започна . Може да се развия много добре и без тях ( малко фантазии , но карай :lol: ) кой знае ..
Да правил съм 2 цикъла само с бианабол ама нямах ефект понеже не тренирах сериозно тогава.
05.05.05
21:27
категорично не!нямам и намерение да правя в близките 10 години
05.05.05
22:18
ее-ее-е чак като стана pro!
:lol: хахахаха
твърдо не,оставам си натурално ‘спортистче’,а и не ме блазни толкова идеята,дразни ме някй за два месеца да постогне това което аз правя за година,ама нали си карам здравословно,преглъщам тежко и продължавам напред...
05.05.05
23:53
чакалите обаче дет са взимали нищо не пишат:)
Е не е проблем мен ми беше интересно съотношението;)
06.05.05
10:17
Скоро ще съм на 17. Като стана на 21 може да ги почна. Има време за сега :)
хаха как само се изрази...чакалите 8)
06.05.05
11:54
Убеден съм, че има повече зобари отколкото натурални в тоо форум.
06.05.05
14:11
Аз пък не съм убеден, а и дори да има невиждам как мога да бъда убеден.
06.05.05
19:53
Bossalini ти не си чакал,а БИВОЛ! :lol: Абе що така лепватре разни псевдоними на хората , които взимат стероиди - “зобари”, “чакали” и т.н.?
06.05.05
20:25
чакал е заради това ,че до един момент всеки само гласуваше в анкетата и не заставаше зад това за което е гласувал..зобач мисля че сам знаеш от къде идва ,въпреки че аз не го използвам звучи ми тъпо..по скоро “назобан”
09.05.05
14:32
Не, но ми е минавало през главата да пробвам. Сега обаче съм твърдо против!!!
09.05.05
14:33
Тц, и аз не съм и за в бъдеще няма.
Аз не съм вземал и няма и да взема даже съм много бос в тая тема колкото и да не ви се вярва
и аз не съм взимал до сега (честно :D ), обаче напоследък мноооого сериозно се замислям да пробвам (също честно :roll: )
[quote author=“VoiD”]и аз не съм взимал до сега (честно :D ), обаче напоследък мноооого сериозно се замислям да пробвам (също честно :roll: )
Не тругвай по този път че после без зоб няма разтеж пич виж ме мен какъв съм без тях и прецени дали искаш пак, вярно че е бавно но постоянно и по продължително ВЕРВАЙ МИ
Важното е в завбъдеще да не се ползват пък който ползвал , ползвал разминало му се е
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“VoiD”]и аз не съм взимал до сега (честно :D ), обаче напоследък мноооого сериозно се замислям да пробвам (също честно :roll: )
Не тругвай по този път че после без зоб няма разтеж пич виж ме мен какъв съм без тях и прецени дали искаш пак, вярно че е бавно но постоянно и по продължително ВЕРВАЙ МИ
аме не знам :oops: за сега само събирам инфо пък по-нататък ще видим... :roll:
Помисли реално ако мислиш с това да си вадиш хляба Ок но при всички други случай а и още нещо нали мислиш някога да си баща ?
С не гласувах... с моя “стаж” само и стероиди ми оставаха да зимам :) Занапред също не мисля да пробвам...
гласувах с “не”, но са си доста голяма изкушениице стероидите, но ако нямаш воля да устойш на изкушенията просто не си за този спорт!:)
[quote author=“noolo6”]гласувах с “не”, но са си доста голяма изкушениице стероидите, но ако нямаш воля да устойш на изкушенията просто не си за този спорт!:)
Не мога да го кажа по-добре от теб :)
17.05.05
16:44
никога до сега не съм вземал,на 32г. съм :lol: но напоследък на Запад стероидите са страшно популярни при хора след 50-те,запазват им жизнеността и при правилно прилагане удължават активните години живот с 15-20,което звучи доста примамливо :D на 60-70г. да тренираш все още и да живееш пълноценно-какво повече да искаме.Това наистина би ме накарало да посегна към стероидите,нищо друго :D
17.05.05
22:34
не съм взимал ,а за в бъдеще нищо не мога да кажа 100%
Браво обаче на момчетата които се усмеляват да си кават че ползват или са ползвали стероиди! :wink: най-тъпото е да го правиш и да се криеш и лъжеш като ученичка :D
23.05.05
12:10
вече шеста година го вдигам ( :D 8) )а не съм зобвал....верно резултатите не са кой знае какво, но все пак :wink: