30.04.05
15:09
Имам проблем с искарването на стероида от шишето. Преполовил съм го и като забия спинцовкататя не стга до течността, а ако не е перпендикулярно не иска да засмуче. То вътрстава някакъв вакуум явно и за тва неще. Ако някой знае някаква хитрост да каже, че така не си е работа.
Ами научи се как се изкарва препарат от шишенце! Ако не го схванеш с четене, отиди да ти покаже лекар или мед сестра! Аз съм нямал такива проблеми :D !
“Упътване” за самата операция има на няколко сайта за продажба на стероиди, а ако не се лъжа има и на сайта на бб-тийм!
[quote author=“grafa”]ей много смешна. дееба колко си забавен.
кво искаш да ти кажа друго бе човек, а?
:roll:
Вкарай въздох в шишенцето ве :oops: шъш не си го прочел от мен това!
по-здрави
01.05.05
23:58
[quote author=“grafa”]спинцовкататя не стга до течността,
ами много ясно:
Само хабиш течноста! Използваш къса игла за подкожно биене.
ползвай по голяма поне 4 см за мускулна инжекция!
Ако използвша такава игла все ще стигнеш дъното на шишето!
02.05.05
11:20
[quote author=“grafa”]Имам проблем с искарването на стероида от шишето.
Братле, не забивай спринцовката от долната страна на шишето!!!
Уф, ама. На колко години си?
kpo, използвам точно игла за мускулна инжекция. D3BEP, забивам иа отгоре под прав ъгъл. от долната страна няма как да стане просто. на 21 съм що те интересува. Аз се оправям така или иначе просто ми отнема време.
02.05.05
13:25
А пробва ли да сложиш по-дълга игла на спринцовката? :lol:
вземаш 1 игла за система и ако пак ти е къса значи много стероид си взел :wink:
а за вакуума,просто забий още 1 игла и така от нея ще си поема въздух
[quote author=“kpo”]ами много ясно:
Само хабиш течноста! Използваш къса игла за подкожно биене.
ползвай по голяма поне 4 см за мускулна инжекция!
Ако използвша такава игла все ще стигнеш дъното на шишето!
Май не ти е толкова ясно, защото пича и игла за прасета да сложи, пак ще е къса - шишето с декабол на бритиш драгон е доста дълбочко!
Ама той горкия не се е научил още как да изтегля препарата! Мога да го науча само с показване, не и с приказки! И за не знам кой път ще му кажа да прочете внимателно инструкциите в сайта на бб-тийм или на суплементс-нет! Там хората са я обяснили процедурата, ама аз например я четох доста пъти докато разбера :D ! Наистина не е много лесно, но като го направиш не е и трудно!
Пич,когато вкараш малко иглата,обърни шишенцето така,че иглата да остане отдолу и изтегли разтвора.
Разбра ли ме правилно?
Абе като неможете да изтеглите разтвора, няма да се зобате. Това е егати теста да покаже дали има мозък в индивида или не :) . Но щом и за толкова няма то за спиране на цикал и лечение ептем нема да има и ще гледа като плъх у брашно. Аеее това е самоубиство, но избора си е личен.
по-здрави
07.05.05
18:47
Ужас. И аз се възмущавам и неслучайно ти писах да не забиваш спринцовката от обратната страна на шишето, братле. Дано си ме разбрал. Не сикам да те обиждам, ама една спринцовка като не си сигурен, че можеш да напълниш като хората ,да оставим настрана колко надежден и умно измислен ти е цикъла, ама как си сигурен например, че няма да уцелиш кръвоносен съд, да го запушиш или нещо по - лошо?
Модернирано от head_hunter http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=60259#60259
абе вие направо ми ебахте майкта. човек да не попита нещо. тоя шибан форум нали е за тва. освен това проблема е решен отдавна. един път се затрудних и вече ме изкарахте супер некомпетентен.
По-леко с изказванията за да няма санкции!
Считай това за официално предупреждение!
Хахаха, мале разбих се да се хиля, :lol: :lol: хахаха
grafa, защо не нарисуваш една схема на “пейнт” и да покажеш каква е ситуацията, ако още не си се справил де.
п.п. Да не си си взел еднолитрова ботилка/разфасовка :P
[quote author=“grafa”]:lol: щях да си зема, ама нямаше. иначе щях да си го пия за по лесно. :D
Ама какво стана пич? УСпя ли да го “изкараш” от шишето? :lol: :lol: