Културист отряза главата на съседка

RH

10.05.05
23:10

Статията е препечатана от днешният брой на в. Стандарт

Културист отряза главата на съседка
Младежът искал хапче за кръвното, но полудял и накълцал жената

ВРАЦА. Културист накълца съседката си на парчета. Садистичното убийство на 60-годишната врачанка Стаменка Нецова станало късно следобед в понеделник. Съседът й Димитър Димитров отишъл да й поиска хапчета за кръвно. Докато жената ги вадела от шкафа си, младежът извадил брадвата, която криел под блузата, и започнал да я кълца. Първо я обезглавил и след това нарязал на парчета. Съседи на жената чули странни викове от жилището и веднага се обадили в полицията. Дошлите на място полицаи се натъкнали на ужасяващата гледка. Те обаче не заварили там убиеца.
Час по-късно Димитър сам отишъл в местното РПУ и си признал всичко. Пред полицаите той обяснил, че не знае защо е убил жената. Униформените се върнали в къщата на убитата и наистина намерили на масата хапчета за хипертоници. В двора полицаите открили и секира, с която Димитър разфасовал Стаменка. По ръцете и дрехите на убиеца още не била засъхнала кръвта на накълцаната жена.
Стаменка Нецова е бивша работничка от текстилното предприятия “Сънитекс” в Мездра. Тя била съседка на Димитър от години. Екзекуторът не е страдал от психическо заболяване, нито има криминално досие. Известно е само, че той и родата му са хора с присъди и често имали нервни изблици. Димитров спортувал активно културизъм от години.

®N

10.05.05
23:17

Не разбрах само какво общо има културизма с убийството. Явно човека по природа не си е добре, както се вижда от описанието. :roll:

10.05.05
23:20

ба* ти изрода да разфасоваш човек за хапче ами ако сте му заели уреда?

10.05.05
23:22

и това че е спортувал активно ги кара да пишат КУЛТУРИСТ....еди кого си закла...
те ако не изопачат всичко тия вестници,няма къде...
сега всеки ще гледа с недоверчиво око всеки трениращ,само като си помисля колко родители ще спрат децата си от фитнес,заради това заглавие,а за доваките не ми се говори...

11.05.05
00:24

Вестниците са неадекватни често и ако хората са казали на репортера че е  тренирал те веднага културист.
П.С. В центалните вестници имат Митьо крика за най силен в България хехехеххехеееееее СМЯХ

11.05.05
02:36

ана някой знае ли го тоя изрод?
има ли някой от Враца тука?

Бях на път да публикувам статията във форума, но колегата ме е изпреварил. Изпратих, обаче гневно писмо до Стандарт. Надали ще помогне ама нямат право да имат такива журналисти. Ами ако въпросният културист чете Стандарт не трябва ли да напишат “Читател на стандарт заколи съседка”?Въобще направо ми се повръща от журналистиката на вестничета като 24, ТРУД, СТАНДАРТ, МОНИТОР и другите там изгъзици. Нищо не ги различава от ШОК.Статии от рода на “Девойче бе изнасилено, заради наредбата забраняваща пушенето на публични места” или “Син коли майка си за втори път, тя ще оживее май”?!?!?!
No comment!

Дайте линк има ли изобщо някъде линк или .....

http://www.standartnews.com/stnews/theday/s4432_15.htm

11.05.05
11:55

[quote author=“xtasss”]ана някой знае ли го тоя изрод?
има ли някой от Враца тука?

Аз съм от врачанско. Казаха ми че некаде около Суми е станало тва, ама не съм сигурен...

11.05.05
13:29

защо толкова акцентират на това че е бил култорист се едно има нещо общо с убииството !?!?

11.05.05
13:45

[quote author=”^MaD^”]защо толкова акцентират на това че е бил култорист се едно има нещо общо с убииството !?!?

Защото жирналиста, писал статията, е някакъв мазен гейтак, който има комплекси от спорт и явно културизъм.

Евалата, v_sokolov, много точно съпостави заглавието с това за “читателя на стандарт”.

п.п. Не са виновни нито вестниците, нито малоумните журналисти, виновни са ХОРАТА, който ги купуват и самите те ИСКАТ да четат подобни заглавия, това е истината. “Търсенето определя предлагането” Спрете да търсите и ще спрат да ви предлагат подобни “лайнца” :o

PO

11.05.05
15:54

Защото жирналиста, писал статията, е някакъв мазен гейтак, който има комплекси от спорт и явно културизъм.

на име  Райна Тошева :)

ZW

11.05.05
15:59

Изводът от статията: Райна Тошева не обича да се търкаля до фитнеса.

PS

11.05.05
16:16

Убиецът си е убиец. Какво значение има дали е културист или не?!

11.05.05
16:26

[quote author=“Propellerheads STAINED”]Убиецът си е убиец. Какво значение има дали е културист или не?!

Раина неква си не мисли маи така

11.05.05
16:47

ами и аз сам от Враца , от форума чух за това  . тоя пич дали тренира в моята зала ?  :?

11.05.05
19:21

бас хващам че тоя е бил назобан да козирката.
още една причина да не се взимат хапове :idea:  :lol:

11.05.05
22:24

Тая статия направо ме разби!

11.05.05
23:25

[quote author=“popeye^”]

на име  Райна Тошева :)

хахаха, изобщо не съм гледал, кой е малумния автор. Щом е Райна Тошева, то значи замини “гейтак” с “тъпа лезбо-пача” и ще си дойде на мястото.

“Простотията ходи по хората, не по говедата”

11.05.05
23:28

[quote author=“liebeskummer”]ба* ти изрода да разфасоваш човек за хапче ами ако сте му заели уреда?

хаХАхааХаахахаХАхахаа може ли лоста за малко и ме забие с него

12.05.05
00:30

Ами всеки гледа да си продава тъпия вестник 70 ст. ебаси и вестника ,това си е един хляб

12.05.05
00:47

Точно.. причината 99% е била в това, че е използвал андрогенни стероиди... Агресия.. депресия. При някой хора симптомите са желание за самоубийство, при други силна агресия и желание да нараниш някого. Това е съвсем естествено особено при тези стероиди които се преобразуват до DHT в големи количества.
Имайки в предвид, че е търсил хапчета за кръвно (при 60 годишна жена вероятно ще има само за високо кръвно), а това е един от симптомите при използване на стероиди..

12.05.05
01:05

Ауе да е жива и здрава жената, а пък останалото...

12.05.05
01:10

[quote author=“Go6ko”]Ауе да е жива и здрава жената, а пък останалото...

Какво разбираш под “Културист отряза главата на съседка”! Дали е жива и здрава.......

12.05.05
10:20

Добре, че този не сме го познавали
по-здрави

12.05.05
14:18

Гошко ли .......  :D :D :D

12.05.05
15:17

[quote author=“YODA”][quote author=“Go6ko”]Ауе да е жива и здрава жената, а пък останалото...

Какво разбираш под “Културист отряза главата на съседка”! Дали е жива и здрава.......

КККХММБББАХАХАХАХАХА :lol:  :lol:

Не бе, май журналистката има в предвид! хаха :lol:  Щото тази съседка с одрязаната глава, не я виждам много жива ама...:lol:

п.п. Вестници не купувам и не чета. От време навреме някой спорт/ама и там лъжат като дърти циганки, така че.../

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1